SIFIRDAN PİNTEREST KAZANÇ SİSTEMİ - Eklenti, Tema, Güvenlik, Optimize (HER ŞEY DAHİL) - ADSENSE İLE KAZANMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ!

bemreuzun

Kayıtlı Üye
SİZ ARKANIZA YASLANIN, SİSTEM OTOMATİK ÇALIŞSIN.
SADECE ADSENSE KAZANCINIZIN YÜKSELİŞİNİ İZLEYİN!​

images

Merhaba arkadaşlar, son dönemlerde kazandıran Pinterest Adsense işine kısa zaman önce ben de girdim ve güzel paralar kazandım. Şimdi de bu konuda size yardımcı olmak için bu konuyu açıyorum.

Sizler için sıfırdan Pinterest Adsense için bir websitesi oluşturacağım ve altyapı, eklenti, tema, yazılım gibi bir çok içeriği sıfırdan kuracağım.

Size sunacağım hizmetler:

• Hosting ve alan adının birbirine bağlanması.
  • Adınıza Pinterest hesabı açılması.
  • Gerkeli altyapının hostinginize kurulması.
  • Altyapının özelleştirilmesi.
  • Altyapının optimizasyonu ve gerekli dosyaların sıkıştırılması. (Site hızını arttırmak için.)
  • Pinterest hesabının alan adınıza ait olduğunun onaylanması.
  • Pinterest üzerinde belirli kategorilerde otomatik post çekiminin sağlanması.
  • Çekilen postların otomatik olarak kendi Pinterest hesabınızda paylaşımının sağlanması.
  • Websitesine önbellek kurulması.
  • Websitesi için logo çalışması yapılması.
  • İletişim sayfası kurulması.
  • Pinterest'e uygun bir temanın kurulması.
  • SEO ayarlarının yapılması.
  • Sisteme gelecek saldırılar için güvenlik ayarlarının yapılması.
  • Websitenin Google, Yandex ve Bing'e kayıt edilmesi.

Bunları yaptıktan sonra size kalan tek şey websitenize kategori eklemeniz. Sistem her gün belirlediğiniz dakika aralıklarında pinterest üzerinden bu kategoriye ait olan bir resmi sitenize çekip, çektiği resmi geri sizin Pinterest hesabınıza yükleyecek.

Yani belirli kategorileri oluşturduktan sonra arkanıza yaslanıp sistemin takır takır çalıştığını izleyebilirsiniz.

Not : Adsense işine karışmıyorum. Sadece altyapıyı hazırlamaktayım. Adsense için forumun Adsense kısmından yardım alabilirsiniz.​

Bu otomatik kazanç sistemi için baştan sona istediğim fiyat : 350TL
(İlk gelen kişiye 250TL'den yardımcı olacağım.)​
Ödeme Yöntemleri : Ziraat, Enpara

Domain (Alan Adı) ve Hosting (Barındırma Hizmeti) ücretleri sizin tarafınızdan karşılanmaktadır. Bu kısımda benden yardımcı olmamı isterseniz tabiki ücreti dahilinde yardımcı olabilirim.

Daha önce hazırladığım siteler için özel mesaj atabilirsiniz.​

Hocam yapmayın Allah aşkına yapmayın.
Bu fiyata sadece site kurup veriyorsun ne adsense var nede host vs
Sadece bu kurulumu otomatık sistem bilmeyen insanlara da verebilirsin.
Ancak fıyattan vermek cidden yazık.
Burda ki çoğu kişi için bu sitenin yarım saati alıcağını ve tek bir kuruş gideri olmadığını biliyor.
350 tl bu zamanda çok ciddi para eğitim danışmanlık veriyor insanlar bu fiyata

SADECE ADSENSE KAZANCINIZIN YÜKSELİŞİNİ İZLEYİN!
Bunu alan kişilere kazanma garantisini nasıl veriyorsun?
Adsense onay alıcağının garantisini veriyor musun ?

Amacım baltalamak veya sizi kırmak değil uygun fiyat ve net cevaplar ki ilerde kimse mağdur olmasın.

Hocam yapmayın Allah aşkına yapmayın.
Bu fiyata sadece site kurup veriyorsun ne adsense var nede host vs
Sadece bu kurulumu otomatık sistem bilmeyen insanlara da verebilirsin.
Ancak fıyattan vermek cidden yazık.
Burda ki çoğu kişi için bu sitenin yarım saati alıcağını ve tek bir kuruş gideri olmadığını biliyor.
350 tl bu zamanda çok ciddi para eğitim danışmanlık veriyor insanlar bu fiyata

Bunu alan kişilere kazanma garantisini nasıl veriyorsun?
Adsense onay alıcağının garantisini veriyor musun ?

Amacım baltalamak veya sizi kırmak değil uygun fiyat ve net cevaplar ki ilerde kimse mağdur olmasın.

Konuda kazanma garantisi verdiğimi yazmıyorum. Ben bu yollarla güzel paralar kazandım, bu şekilde para kazanabileceğinizi vaad ediyorum

Amacınız konuyu baltalamak olmasa özel mesaj ile iletişime geçerdiniz hocam.

Peki hocam ozaman başlığınızı tekrar okuyun

Peki hocam ozaman başlığınızı tekrar okuyun

"SIFIRDAN PİNTEREST KAZANÇ SİSTEMİ - Eklenti, Tema, Güvenlik, Optimize (HER ŞEY DAHİL) - ADSENSE İLE KAZANMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ!"

Konuda kazanma garantisi verdiğimi yazmıyorum. Ben bu yollarla güzel paralar kazandım, bu şekilde para kazanabileceğinizi vaad ediyorum

Amacınız konuyu baltalamak olmasa özel mesaj ile iletişime geçerdiniz hocam.

[MENTION=42778]Kehanist[/MENTION] çok güzel bir yorum yapmış ve ifadelerinizdeki çelişkiye dikkat çekmiş. Bunun konuyu baltalamakla bir ilgisi yok.

"Para kazanma garantisi verdiğimi yazmıyorum. Bu şekilde para kazanabileceğinizi vaad ediyorum" diyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu ikisi arasında ne fark var.

Üstelik "Sıfırdan Kazanç Sistemi", "Kazancınızın Yükselişini İzleyin", "takır takır çalışan sistem" gibi ifadelerle sunduğunuz işin reklamını yapabilirsiniz ama eğer bu ifadelerde bir abartı varsa eleştirilmesi de gayet normal.

Nihayetinde bu tip platformlarda umut dağıtıp, insanlarının parasını daha da önemlisi zamanı kaybettiren bir çok ticari girişime şahit oluyoruz.

"Sizler için sıfırdan Pinterest Adsense için bir websitesi oluşturacağım ve altyapı, eklenti, tema, yazılım gibi bir çok içeriği sıfırdan kuracağım."

R10'da bunu 40 TL'ye yapan arkadaş var Adsense harici her şeyi yapıp teslim ediyor siteyi siz aradaki 310 liraya ne veriyorsunuz ?

edit:Kişiyi merak erden google arama ile bulabilir.

Son düzenleme:
"Sizler için sıfırdan Pinterest Adsense için bir websitesi oluşturacağım ve altyapı, eklenti, tema, yazılım gibi bir çok içeriği sıfırdan kuracağım."

R10'da bunu 40 TL'ye yapan arkadaş var Adsense harici her şeyi yapıp teslim ediyor siteyi siz aradaki 310 liraya ne veriyorsunuz ?

Bana o arkadaşın iletişim bilgilerini verirmisin
25 adet yapmayı planlıyoruz ama sağlıklı birilerini bulamadık hala

Bana o arkadaşın iletişim bilgilerini verirmisin
25 adet yapmayı planlıyoruz ama sağlıklı birilerini bulamadık hala

Bu işi öyle böyle değil mükemmel yapan biri var. Ama adsenselere güncelleme geldiğinden yapılan siteler elimizde kaldı.

hocam 25 adet pinterest oto sistemi size kurabilirim hala bulamadıysanız..

1 arkadaşla yaptık 1 adet ama hiç istediğimiz gibi olmadı
eğer iddalı isen bu konuda ilk sistemi yapıp ona göre hareket edeceğiz
25 olan rakam 50 ye kadar çıkabilir

Tam olarak istediğin nedir? Bir de o sitelerin hepsi aynı ip adresinden mi pinleme yapacak?

konu sahibi arkadaşla iş yapmadım,mesajım onla alakalı degil ama genel bişey var söylemek istedim.en az 1 aydır girmemiştim r10a,buradada pek aktif konu yok bu işle alakalı zaten,haberim olmadı.bikaç arkadaş skypedan yazmıştı sende sorun varmı diye filan,dünde r10daji eski mesajlara baktım ve pinterest işi yapanların çogu patlamış.skypeda gelen arkadaşlarında çok yatırımı vardı bu konuda,hepsinin elinde patlamış olay.sisteminde sorunlar olmayan,yaşanan sorunları çözüp hala yoluna devam edebilen kimler var bilmiyorum ama onlarla çalışmak gerek.yani pinterest önlem üzerine önlem alıyor bu işlere :)

konu sahibi arkadaşla iş yapmadım,mesajım onla alakalı degil ama genel bişey var söylemek istedim.en az 1 aydır girmemiştim r10a,buradada pek aktif konu yok bu işle alakalı zaten,haberim olmadı.bikaç arkadaş skypedan yazmıştı sende sorun varmı diye filan,dünde r10daji eski mesajlara baktım ve pinterest işi yapanların çogu patlamış.skypeda gelen arkadaşlarında çok yatırımı vardı bu konuda,hepsinin elinde patlamış olay.sisteminde sorunlar olmayan,yaşanan sorunları çözüp hala yoluna devam edebilen kimler var bilmiyorum ama onlarla çalışmak gerek.yani pinterest önlem üzerine önlem alıyor bu işlere :)

Tek site çalışıyorum ve domain ban yedi, ama yine kazanç sağlıyorum ufakta olsa, tek site ile 500 lira civarı kazanıyordum vakit bulursam yine site açacağım Pinterest ekmek yedirir tabi işini bilirsen.

Metod önemli hocam.

Pin to pin sistemler baştan aşağı spam, o yüzden çok uzun soluklu olmaz sağlıklı değil. Scrape tarzı sistemle ise bansız sıkıntısız güzel kazançlar sağlayabilirsiniz, yarı özgün oluyor çünkü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri