Sifremi unuttum yardim edin

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Uzun sure foruma girmedim dolayisiyla forumada girmedigimden sifreyi unuttum
Sifreyi unuttuysan nasil bunu yazdin demeyin telefonda tapatalkta kayitliymis ordan buldum girdim ama bilgisayardan giris yapamiyorum.
Durum soyle kisacasi
Tapatalkt hesap kayitli
Eski sifremi bilmiyorum
Eski epostami biliyorum ama eposta site uzantili oldugundan sitenin hostu bitmis onada giris yapamiyorum

Lutfen yardim edin yonetici arkadaslar :)

Edit: mNote ve era sorunu çözdüler.Çok teşekkürler...

Son düzenleme:
Merhaba,
Arkadaslar universite sinavlarim dolayisiyla youtube ile ilisigimi kesmistim dolayisiyla forumada girmedigimden sifreyi unuttum
Sifreyi unuttuysan nasil bunu yazdin demeyin telefonda tapatalkta kayitliymis ordan buldum girdim ama bilgisayardan giris yapamiyorum.
Durum soyle kisacasi
Tapatalkt hesap kayitli
Eski sifremi bilmiyorum
Eski epostami biliyorum ama eposta site uzantili oldugundan sitenin hostu bitmis onada giris yapamiyorum

Lutfen yardim edin yonetici arkadaslar :)

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------

Yardim lutfen :S

boşa uğraşma hocam, şifre sıfırlama çalışmıyor, biz 1 ay uğraştık şifreyi sıfırlayan olmadı konu bile açtık sizin gibi

Hesabın senin olduğunu kanıtlayabilirsen yöneticiler yardımcı illa ki olur.

Hesap zaten benim hocam tapatalktan giriyorum suan ama yoneticilere ulasamiyorum admine ve birkac super moderatore mesaj attim baska nasil ulasabilirim acaba varmi bi yol ?

Hesabın senin olduğunu kanıtlayabilirsen yöneticiler yardımcı illa ki olur.

Hesap zaten benim hocam tapatalktan giriyorum suan ama yoneticilere ulasamiyorum admine ve birkac super moderatore mesaj attim baska nasil ulasabilirim acaba varmi bi yol ?

Hesap arkadaşın ben eminim. Uzun zaman öncesinden tanıdığım bir kardeşim mesaj atmış konuştuk :)

Bir çözümü yokmu [MENTION=11620]era[/MENTION] ?

farklı bir konu açmıyım
şuan şifremi değiştirmek için mail gönderiyorum ama hesabımın kayıtlı olduğu adrese mail gelmiyor chrome'de şifreyi kaydet yapmıştım oda giderse hesabıma giremiceğim var mı bunun çözümü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri