Baliyi bıraksam bana yeter , sigarayı seviyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
içmeyince öyle rahat oluyorsun ki :d
PM gönderildi..Fiyatı nedir hocam ? Merak ettim
ben 2 hafta içmedim ama 3.saatten sonra beynimin içinde bir cüce sürekli,susmadan sigara-sigara-sigara-sigara....diye bağırıp duruyor du sankiHerşey kafada bitiyor valla. 20 gündür içmiyorum. Kafada olayı bitirdim şahsen![]()
bunun dijital göstergeli ve voltaj ayarlı olanları var onlardan mevcut mu? likit vs ürünlerinizi görebileceğimiz bir site var mı?
fiyatı nedir?
zararlı bir etkisi var mı?
varmış hocam bende bırakmak istiyorum almak için çok araştırma yaptım fakat olumlu hiç bir bilgi edinemedim maalesef şayet gerçekten sigarayı bıraktırıyorsa
ve bu ciğerde su biriktirmediğini söyleyen bi kullanıcı çıkarsa bende alıcam
Normal sigaradan daha tehlikeli bence, patladığı zaman adamı öldürür.
Örnek
Hocam alacaksın bir adet elektronik sigara. Adamlar sigara uzatınca yok diyip elektronik sigaranı çekeceksinSigarayı bıraktım Arkadaş sigara gibi güzel bir şey var mı dedi eversi gün geri başladım yok bırakılmıyor girdigimiz ortamlardan dolayı biri sigara uzatıyor hayır diyemiyorsun sonumuz nolacak hayırlısı![]()
Ref varmı ref
Şaka yapıyorum forumun en çok yazılan kelimesi burda geçmemiştiBir ara baya araştırdım ama hep zararlarından bahsediliyordu. Fiyatı ve ürün hakkında bir pm atarsanız sevinirim.
Ref var mı reffff?![]()
[MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] bana sigarayı bıraktırma sakızı (nikotin sakızı) verdi normalde günlük 1,5 paket içiyordum 2-2,5 pakete çıkardım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.