Siirtli, Vanlı var mı?

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Cevap: Siirtli Vanlı varmı?

Siirtle Van Arasında Kararsızsan Yüzde bin Van. Vanda Arsalarda Ucuz Diğer şehirlere Göre !0 sene uzun süre neredeyse 40 yaşında olacaksın belki prof olunca dahada fazla Mesela 520 metrekare ve ruhsatlı iki katlı bir müstakil bir bina yaptırmak Örneğin Selimbey Mahallesinde en en fazla 250 bin lirana mal olur.Bu fikir Ailende Gelip gitmesi için Hem 10 sene bu ....Ben 10 sene evvel lk okul 5.sınıftım şimdi üniversite bitecek :)

aklımdan suan van geçiyor :D bakalım yazacagım Van'ı sağolasın kardesim

Van'ın güzelliğini cok duydum zaten hocam. Simdi kararsız kaldığım konu acaba baska atamalarda yakınlarda bir yerlerede gidebilir miyim ? oraya alısabilir miyim? sert bir kışı var ona adapte olabilir miyim? yaşam nasıl ? millet ne yapar orda? gibi sorular var. bunları dusunup ona göre tercih yapacagım tabiki daha kesin değil Van Siirt yazsam da olacağı bakalım artk..

---------- Mesaj saat 23:52:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:10 civarında gönderildi. ----------

Açıkçası Siirt bana uzak gelen bir şehir ve üniversite.. Aklımdan Sadece yazarsam Van yazarım gibime geliyor. Yorum için tsk ederim gayet güzel tanımlamıssın hocam ve insan rahatlıyor :D

Evimiz var ama Hocam İnan ki Evimde olsaydım seni misafir ederdim :)

Kış olayı da şu şekilde ben hep üşürdüm ama arkadaşlarım gömlekle dolaşırlardı :D -35 hatırlıyorum ki Türkiyenin en soğuk Günü 93 yılında vanda ölçülnüş yanlış hatırlamyorsam -49 derece :D ama Vanlılar çalışkan 600 tl civarı bir tuğlalı kömür sobası alırsın :) 2000 bin tlde Yıllık kömürünle odunun :D Ailenden biride yanında Paranın Anasını ağlatırsın Hepsini Zevkine Harca Gitsin :D :D
Yani Harca Harca Bitmesin :D
Ama Gel Gör ki bu şartlar Devlet işi olanlar için geçerli Olmayanlar ise 300 500 tlye hamallık yapıyor kimisi onu bile bulamayıp gurbete Düşüyor :(
Oda Ayrı bir boyut :D

Evimiz var ama Hocam İnan ki Evimde olsaydım seni misafir ederdim :)

Kış olayı da şu şekilde ben hep üşürdüm ama arkadaşlarım gömlekle dolaşırlardı :D -35 hatırlıyorum ki Türkiyenin en soğuk Günü 93 yılında vanda ölçülnüş yanlış hatırlamyorsam -49 derece :D ama Vanlılar çalışkan 600 tl civarı bir tuğlalı kömür sobası alırsın :) 2000 bin tlde Yıllık kömürünle odunun :D Ailenden biride yanında Paranın Anasını ağlatırsın Hepsini Zevkine Harca Gitsin :D :D
Yani Harca Harca Bitmesin :D
Ama Gel Gör ki bu şartlar Devlet işi olanlar için geçerli Olmayanlar ise 300 500 tlye hamallık yapıyor kimisi onu bile bulamayıp gurbete Düşüyor :(
Oda Ayrı bir boyut :D

desene 2 farklı dunya var orda :( :)

misafirin olmus kadar oldum kardesım sağolasın belki orası cıkar ben sizi agırlarım :)

Ben İstesem de Gidemem Oraya , Gitsem Ağırlayacaklar var ... :( Hocalarımın Dediğini yaptım Okudum. Şimdiden Çıkarsa Hayırlı olsun Bide Ekstra Ödenek de Ödüyorlar herhalde ben de seneye Ales ve yds Gireceğimde

Ben İstesem de Gidemem Oraya , Gitsem Ağırlayacaklar var ... :( Hocalarımın Dediğini yaptım Okudum. Şimdiden Çıkarsa Hayırlı olsun Bide Ekstra Ödenek de Ödüyorlar herhalde ben de seneye Ales ve yds Gireceğimde

evet batıda suan oyp ile atananların maasları 2- 2.5 iken doğuda 3.5-4 arasında (bin TL)

Cevap: Siirtli Vanlı var mı?

Bende Van'lıyım coğrafyası harikadır.İnsanlarıda misafirperverdir.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. :)

ben konyalıyım ve van'a deprem dolayısı ile gitmiştim ve antalyada da 2 yıl üniversiteye gittim ve antalyaya alışamadığımdan konyaya transfer oldum.
Vanda konyadaki alışveriş merkezlerin yarısını bile bulamazsınız ve eğlence yerlerini(konyadada 10 u gecmez belki ama vana göre oldukça çok) vanda sadece 2 belki 3 tane hastane var konyada ise sadece merkezde 10dan fazla hastane var. van konya ile asla kıyaslanamaz. ama doğuda diyarbakır gaziantep ve urfadan sonra en iyi ilimizdir diyebilirim.
ve doğal güzellikler olarak van konyaya 10 basar diyebilirim.

ben konyalıyım ve van'a deprem dolayısı ile gitmiştim ve antalyada da 2 yıl üniversiteye gittim ve antalyaya alışamadığımdan konyaya transfer oldum.
Vanda konyadaki alışveriş merkezlerin yarısını bile bulamazsınız ve eğlence yerlerini(konyadada 10 u gecmez belki ama vana göre oldukça çok) vanda sadece 2 belki 3 tane hastane var konyada ise sadece merkezde 10dan fazla hastane var. van konya ile asla kıyaslanamaz. ama doğuda diyarbakır gaziantep ve urfadan sonra en iyi ilimizdir diyebilirim.

desenize olursa doğa gezmesıne cıkacagız :D

Kazık Avmleri ne yapacan. Eğlence Yeri dediği Halkı İslamcı Çoğu Bu Ölçüde şekillenmiş.Çay ve okey eşliğinde olan Cafeler var.Genelev diskotek Aşırı Uçuk Yer Bulamassın. Bar var ama Adam Akademisyen olarak gidecek Mesala Şu Dikkatini çekmliydi Van Kültür sarayı ve sanat sokağı Bu gibi yerleri Blmeliydin Görmeliydin gerçekten :) Hastahanede Artık Özel Hastahaneler çoğaldı İki tane Bölge Eğitim Araştırma Hastaanesi var. İrandan bile hasta Geliyor. İstanbul Koşuyolu kalp hastahnesinin Doktorları bile Göreve Çağrılıyor Vana ;) Bence Van Konya ile Kıyaslanamaz Çünkü Van Anlatılmaz Yaşanır ;)

Kazık Avmleri ne yapacan. Eğlence Yeri dediği Halkı İslamcı Çoğu Bu Ölçüde şekillenmiş.Çay ve okey eşliğinde olan Cafeler var.Genelev diskotek Aşırı Uçuk Yer Bulamassın. Bar var ama Adam Akademisyen olarak gidecek Mesala Şu Dikkatini çekmliydi Van Kültür sarayı ve sanat sokağı Bu gibi yerleri Blmeliydin Görmeliydin gerçekten :) Hastahanede Artık Özel Hastahaneler çoğaldı İki tane Bölge Eğitim Araştırma Hastaanesi var. İrandan bile hasta Geliyor. İstanbul Koşuyolu kalp hastahnesinin Doktorları bile Göreve Çağrılıyor Vana ;) Bence Van Konya ile Kıyaslanamaz Çünkü Van Anlatılmaz Yaşanır ;)

Ben karhanacı değilim dostum :D Van modernite ve İslami olarak konya ile kıyaslanamaz. hızlı treniniz var mı sizin haaa . Vanlılar dağılın bakim :) Biji konya

Ben karhanacı değilim dostum :D Van modernite ve İslami olarak konya ile kıyaslanamaz. hızlı treniniz var mı sizin haaa . Vanlılar dağılın bakim :) Biji konya

Sizin Hızlı Treniniz Varsa Bizim ona İhtiyacımız bile yok :D Gitmek İstediğin Yere sıkıntısız Gidiyorsun :P Moderniteyi Bilmem ama Vanı Sen Tek gözle Görmüş olmalısın Konyayı da çok Gezdim Ama Şehrimiz Belki Yeni Büyükşehir olacak Ama
Dediğim Gibi Dünyada Van Ahirette İman ;)

Ayrıca Vanlılar Dağılmaz Dağıtmaz toparlar ;)
3.yıl Van dan Ayrıyım Yaramı Deştiniz
:(

Sizin Hızlı Treniniz Varsa Bizim ona İhtiyacımız bile yok :D Gitmek İstediğin Yere sıkıntısız Gidiyorsun :P Moderniteyi Bilmem ama Vanı Sen Tek gözle Görmüş olmalısın Konyayı da çok Gezdim Ama Şehrimiz Belki Yeni Büyükşehir olacak Ama
Dediğim Gibi Dünyada Van Ahirette İman ;)

Ayrıca Vanlılar Dağılmaz Dağıtmaz toparlar ;)
3.yıl Van dan Ayrıyım Yaramı Deştiniz
:(

herkesin memleketi kendinegüzeldir ve özeldir kardeşim :) allah hiç kimseyi memletetinden uzaklaştırmasın 2 sene antalyaya gittim psikolojim bozuldu resmen bu sene allahtan konyaya transfer oldum

Merhaba arkadaşlar

Selçuk Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesini bitirdim. Şuan aynı üniversitede Yüksek lisans yapıyorum.. ÖYP kadrosu ile VAN-SİİRT Üniversitelerine Araştırma Görevlisi olarak gelme durumum var. Nasıldır ne değildir yorumlarınızı bekliyorum.??

Şimdiden Teşekkürler.

bende konyada öğrencilik yaptım. konyalı arkdaşlar alınmasın.. 15 kuruşun hesabını yapan milleti( esnafı )var 2 yılda oradan kaçıp geldiğime dua ediyorum.. konya şehir düzeni güzel gözukebilir ama emin ol van ın halkı sana o farkı kapattır..
ÜNİVERSİTE DERSEN .. Butun uniler karışık ( egeliside var karadenizliside ) o yuzden uni insanları hakkında yorum yapamıyacam.
Universite Gelişmişliği Malum.. doğu guneydoğu unileri..

SEN GİTMEZSEN BEN GİTMEZSEM KİM GİDECEK...

bende konyada öğrencilik yaptım. konyalı arkdaşlar alınmasın.. 15 kuruşun hesabını yapan milleti( esnafı )var 2 yılda oradan kaçıp geldiğime dua ediyorum.. konya şehir düzeni güzel gözukebilir ama emin ol van ın halkı sana o farkı kapattır..
ÜNİVERSİTE DERSEN .. Butun uniler karışık ( egeliside var karadenizliside ) o yuzden uni insanları hakkında yorum yapamıyacam.
Universite Gelişmişliği Malum.. doğu guneydoğu unileri..

SEN GİTMEZSEN BEN GİTMEZSEM KİM GİDECEK...

Tebrik Ederim Rab Bizi Böyle İmtihan Ederde Biz Farkında olmayız Ancak SALİH Ameller işleyenler Müstesna...!
Übiversiteler Öyle İnsanı Belli Bir kalıba Koymaktan başka bir şey değil
Ben Hep İstanbul Üniversitesi Hayali ile Okudum ama Şimdi söylediğim Bu mu uykularımı bölüp bana Ders Çalıştıran :) Hocalarımdan Daha bilgili olduğunu hissedersiniz Cahilden Ders Alıpta Alim olmak Hey Güzel Vatanım Daha Çok mu Geri Gideceğiz :(

konyalılar şerefsizdir genelde vanın milleti ise bir harikadır tanıdıklar var vanda kütük siirt ama yakınından bile geçmedim

"Hepiniz Ademdensiniz.Ademde Topraktan"
Bu Topraklar Kutsal Konyada Kutsal Vanda Ama Van Sevgisi Kor Anlatılması Zor Şehir
Kocaeli Van Dostluk Parkı Masaüstü Fotosu Okyanuslara taş çıkarırır :)

---------- Mesaj saat 02:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:24 civarında gönderildi. ----------

aklımdan suan van geçiyor :D bakalım yazacagım Van'ı sağolasın kardesim

Gitmek İstediğin Şehir

"Hepiniz Ademdensiniz.Ademde Topraktan"
Bu Topraklar Kutsal Konyada Kutsal Vanda Ama Van Sevgisi Kor Anlatılması Zor Şehir
Kocaeli Van Dostluk Parkı Masaüstü Fotosu Okyanuslara taş çıkarırır :)

---------- Mesaj saat 02:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:24 civarında gönderildi. ----------

Gitmek İstediğin Şehir

:) bak ısındım birden hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri