Tekrardan Merhaba arkadaşlar.
bundan 8 ay önce ALLAH nasip etti bi kategori çıktı önüme. ordan yürüdüm gittim. güzel bi kanal yaptım. neyse o ara bir rahatsızlık geçirdim ve kanalım kapandı. Sonra bir kanal çıktı ortaya benim kanalımın komple tasarımını vs aynı olduğu gibi almış. yüklüyor. ağzımı açmadım tabi o ara hastalıkla boğuşuyorum. bi yandanda ufak ufak yüklemeye devam ediyorum. sonra yazın galiba kanalıma bir mesaj geldi. "Videolarımı kopyalıyorsun telif atacağım haberin olsun gibisinden." tabi biraz detaylı araştırmayla bu kişinin haberal02 nickli üye olduğunu buldum. hemen ytparadan özelden mesaj attım kendisine ben senin videolarını kopyalamıyorum videoları aynı yerden alıyoruz vs. aldığımız kaynaklar bunlar diye yazdım.arkadaş kendini çok akıllı zannediyor ya, bir tek kendisinin bildiğini sanıyor galiba.bu anlattığım olay. 8-9 ay öncesine aittir. o arada biz bu arkadaşla arada muhabbet ediyoruz. bazen kategori ile ilgili bişeyler soruyoruz birbirimize.tabi benim kanallarım sürekli kapanıyor. nasıl anlatayım size, tam bu arkadaşın kanalına kafa tutacak seviyeye geliyor kanalım kapanıyor. tabi ben arkadaştan hiç şüphelenmedim. hala da kesin o yapmıştır diyemem. neyse bu süreç böyle geçti. biz bu arkadasla yine bir ara konusurken ortak bi iş yapalım dedik. turkuazhosting den ortak bir dc aldık. parasını ben pesin ödedim. sonra arkadas bana gönderdi. ben 5 tane kategori belirledim. o kategori de render alıp yüklüycez bu renderi alıo ben yüklüorum ilk bi hafta istediğimizi elde edemedik. DC yi ikiye böldürmüştük. bunun render aldığı kısım benim yükleme yaptığım kısım. bi ara bunun render aldığı kısıma girdim baktım.çalıstıgımız kategorilerden farklı biseylerle uğrasıyor. kısacası benden gizli ortak aldıgımız sunucuda kendi namına bişeyler yapıyor. neyse onada EYVALLAH. sonra bu arkadas yüklemekten vazgeçti bıraktı. cünkü yüklediklerimizi izlettiremedik bir türlü. tabi ben bu esnada bu arkadaşa yaşı gereği hep abi diye hitap ediyorum. neyse biz yine aynı kategorilerde ayrı ayrı devam ediyoruz. benim kanallarım hala kapanmakta. SEBEBİNİ BİLMİYORUM. arkadaşın ilk gündn gelip benim kanalımın tasarımını kopyaladığı kanalı ayakta. bu sürec 9-10 ay boyunca böyle devam etti. hep bu arkadaş önde ben arkada. yavaş yavaş ilerledik. hiç bir zaman kimsenin kazancına göz dikmedim. bi aralar benim kanalım bu arkadaşın kanalına kafa tutacak seviyeye geldi yine kapandı. kendisine dedim sen mi kapattırıyorsun diye hayır dedi yemin etti. inandım geçti gitti. yeni bir kanal açtım ardından oda kapandı derken bu son 2 aya girdik. ben güzel bi kanal açtım. aynı kategoriden 5-6 kanal daha. ve uzun uğraşlarım sonucu kendime baska bir kaynak buldum ve ordan yüklemeye basladım. yani bu arkadastan önce yüklemeye basladım.o kanal yine kapandı . en son ben yeni bir kanal daha açtım. bu arkadastan hep önce yüklüyorum. kendisi bana soruyor hayırdır oğuz erkencisin felan. bende ALLAH nasip etti buldum bi yol dedim. ve kendisi bana o ara bulduğum kaynağı söylemem karşılığında 5bin tl teklif etti.kabul etmedim yoluma devam ettim. fazla sürmedi 2 hafta sonra kaynağı kendiside buldu ve benim gibi yüklemeye basladı. ama hiç bir zaman benim kadar pratik ve kaliteli içerik çıkartamadı.sonra bir ara tartıstık ve ben içimi boşalttım.tartısma sebebimiz benim kanallarıma izlenim geliyor.bunun kanallarıyla da kim olduğu belli değil sözde uğrasıyorlar.arkadasların kanalı izlenimleri çok hızlı yükseliyor benimde videolarım 301 de felan kalmaya basladı. bende kendine de izlenim çekiyosun banada yapma dedim. kanalın kapanır zararını görürsün dedim.ben cekmiyorum izlenim dedi. sen kendin çekiyorsun benim kanallarımla da sen uğrasıyorsun dedi. ben uğrasmadıgı mı söyledim. ve şu cümleleri kurdum.
9 aydır önümdesin. 9 aydır beraber yüklüyoruz ben hep arkada sen hep önde. ama hiç ağzımı açmadım. herkes rızkını yer dedim.sen geldin zamanında benim kanalımın tasarımını aldın. ben ona rağmen 9 aydır sesimi çıkarmadım. 9 aydır duran bana şimdi nolduda kanalına saldırıyım ben dedim. ne değişti. bu güne kadar sana birsey yapmadıgım bundan sonra yapacağım. ne yapacağımı da söyleyim dedim. şuan yüklediğin kanalın tasarımında aynı bi kanal açıcam. ve videoları ASLA VE ASLA SENİN VİDEOLARINI KOPYALAMADAN senin tarzında yükleyceğim. kısacası senin beni taklit ettiğin gibi seni taklit edeceğim. bakalım nasıl bir duygu gör dedim. Biraz ÖZGÜN OL. BİRAZ KENDİN OL.KENDİ EMEĞİNLE BİR YERLERE GEL BAŞKALARININ AKLINI KULLANARAK DEĞİL. dedim ve. o sıra 9 aydır benim kanal tasarımımı ve kanal adını kullanırken. bu sözlerimin üzerine kanal tasarımını ve adını vs değiştirdi. sonra bir daha muhabbet etmedik.
neyse gelelim mevzuya benim 2 ay önce açtıgım kanal bu arkadasın mayıs ayından beri aktif olan kanalı geçti. son 1 buçuk aydır arkadastan öndeydim. tabi bu son 1 buçuk ayda.kanalımın başına gelmeyen kalmadı. birisi sürekli videolarımı kopyalıyor. ve kopyaladıkdan sonra küçük resmini felan değiştiriyor. neyse estek körestek ben yola devam ediyorum.aynı kategoride 5-6 kanalım daha var bide bu kanal. yüklemelerimi yapıyorum. arkadastan öndeyim. çünkü içeriğim ona göre çok kaliteli ve her zaman önce yüklüyorum. derken kanalıma telif geldi.biraz arastırdım. içeriğin yapımcısından gelmiş.ARKADAŞA DA YAZDIM SANADA GELDİMİ DİYE TELİF. EVET DEDİ. BİLGİLERİ GÖNDERDİ. İKİMİZE DE TELİF ATAN KİŞİ AYNI içeriğin yapımcısı. hatta face profili de bu demişti. GERÇEK TELİF OLDUĞNA KARAR VERMİŞTİK. neyse ben telifli kanala yüklemelerime devam ettim. ve son 1 ayda bu insanı tabiri caizse izlenim olarak yerle bir ettim.fark attım geçtim.tabi o ara ARKADAŞ BENİ SKYPE DAN SİLMİŞ. HAZIMSIZLIK HATSAFA DA ANLAYACAĞINIZ.

ve 1 hafta önce kanalıma topluluk geldi. panikden videoyu sildim. itiraz edemedim. topuluk kaldı kanalda derken.TABİ BU ARADA ARKADAŞ 2 HAFTADIR KANALINA VİDEO YÜKLEMİYOR. YANİ TEK BEN YÜKLÜYORUM. YÜKLEMEMESİNİN SEBEBİ İZLENİM ALAMIYOR. ÇOK FARK ATTIM.EN AZINDAN BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM. birdaha topluluk geldi. akıllı davranıp bu videoyu silmedim. itiraz ettim topululuk kalktı. sonra yine hemen tekrar bidaha geldi. ve 14 gün ceza kanala giremiyorum. hatta [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] abimize de anlatmstm o ara silinen videoya itiraz nasıl edilir die. neyse 14 gün ceza aldıgım topluluğa dün itiraz ettim.abonelerimi yeni kanala aktardım. ordan yükleme yapmaya devam ettim. dün itibariyle yeni kanalımda topluluk dan kapanmış. ve sürekli kanallara gizlilik şikayeti vs geliyor. bu sefer arkadaşa forumdan mesaj attım. BENİMLE UĞRASMAYI BIRAK HER GÜN TELİF TOPLULUK BIKTIM ARTIK. NASIL EMEK VERDİĞİMİ SEN GÖRÜYORSUN GÖZ GÖRE GÖRE NASIL YAPIYORSUN DEDİM. BÖYLE DEVAM EDERSEN İÇERİĞİ FORUMDA İFŞA EDECEĞİM.ONDAN SONRA GÜNLÜK 50 KERE FLAG AT MİLLETLE UĞRAS DEDİM. BANA KAZANDIRTMIYORSAN KENDİNDE KAZANMA DEDİM.
ARKADAŞIN BANA CEVABI"BEN ARTIK O KATEGORİYİ BIRAKTIM. O KATEGORİYLE İŞİM OLMAZ. 2 HAFTADIRDA YÜKLEMİYORUM GÖRÜYORSUN DEDİ.BELKİ ARKADAŞ YÜKLER DEDİ.(ARKADAS DEDİĞİ ORTAK CALISTIGI BİRİ VAR) BENİ TEHDİT ETTİĞİN İÇİN İÇERİĞİ FORUMDA AÇIKLIYORUM DEDİ.
BENDE BUYUR AÇIKLA DEDİM. SANADA HİÇBİRŞEY DEMİYORUM ALLAHINDAN BUL DEDİM.
VE İŞTE AYNI GECE O ABONELERİ AKTARDIĞIM KANAL KAPANMIŞ. YANİ ERTESİ GÜNE BENİM BABA KANALLARIM YOK...
kategoriyi bıraktığını söyleyen arkadaş ertesi gün benden önce yükledi içeriği kendi kanalına

neyse ben diğer kanallarımdan yükledim dün gece topluluğuna itiraz ettiğim kanal. topluluk itirazım kabul edilip kalktığı halde flagdan kapandı yine. ben bişey yapmadım geçtim gittim. sabah otogara misafirimi almaya gittim ve eve yeni geldim. foruma girdiğimde arkadaştan gelen mesaj "BUNDAN SONRA SANA BU KATEGORİDE EKMEK YEDİRTİRSEM ADAM DEĞİLİM". Hemen bişeyler olduğunu anlayıp vdsleri açtıgımda benim son kalan küçük 5 kanalım an itibariyle kapanmış. ARKADAŞINDA 4 KANALINDAN EN BÜYÜK ABONELİ OLANI KAPANMIŞ.
açıkcası iyi olmuş ALLAH'ından bul demiştim. bence bulmuş. hatta dün gece serkan abinin konusunda bana gönderme yaparak bir post atmış. ve postda ben hile yapıyorsam benim kanallarım kapansın yazmış. Yüce rabbim görüyor işte herşeyi

iyi olmuş açıkcası..
Mevzu tamamiyle böyledir. beni 14-15 aydır tanıyorsunuz.kimsenin ekmeğinde gözüm yok. olmazda. herkes nasibini yer mal da ALLAH'ın mülkte.. biz sadece emanetciyiz.
@haberal 02. "BUNDAN SONRA SANA BU KATEGORİDE EKMEK YEDİRTİRSEM ADAM DEĞİLİM" diye attıgın özel mesaja cevap veremedim kusura bakma burda herkesin huzurunda cevap vereyim. ALLAH'INDAN BUL.. BULUYORSUNDA EMİN OL. Sana sadece gülüyorum
BUNLARI OKUYUN KARARINIZI SİZ VERİN DAHA ÇOK DEVAMI VAR. O BÜYÜK AÇIKLAMALARI SONRA YAPACAĞIM

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]