Sıkıldı bu hayattan

konuyu acalı 4 ay olmus hala bazı dusuncelerım degısmemıs cok tuyaf bır dunyada yasıyoruz hastaneye gıdıyorsun tonla sorun ıse gıdersın tonla sorun bazen soruyorum bunları neden cekıyoruz cektıgın bır acının anlamı olmalı degılmı ama nedense anlamsız gelıyor gıbı nedenlerı bulamıyorum gibi

Tekvir 25-27: Her şeyin üstesinden gelemeyeceğini asla unutma.
Rum 21: Tek başına mutlu olunamayacağını bil. Çevrenin mutluluğu için gayret göster.
Tevbe 40: En zor zamanda bile kesinlikle ümitsizliğe kapılma.
En'am 60: Bildiklerinle açıklayamadığın şeyler, hayatının kâbusu olmasın.
Necm 3: İnanma duygunu diri tut.

konuyu acalı 4 ay olmus hala bazı dusuncelerım degısmemıs cok tuyaf bır dunyada yasıyoruz hastaneye gıdıyorsun tonla sorun ıse gıdersın tonla sorun bazen soruyorum bunları neden cekıyoruz cektıgın bır acının anlamı olmalı degılmı ama nedense anlamsız gelıyor gıbı nedenlerı bulamıyorum gibi

abi basit bir tavsiyede bulunayım sana.istanbul denilen o kabusdan çık. herşey daha güzel olacak. nasıl yaşıyabiliyorsunuz orda şaşırıyorum.

Bence yaşadığın sorunların yüzde 90ı ekonomik sorunlar, kendimden biliyorum

Eğer sanal ortamdan şuanda iyi kazanıyor olsaydın ne para sorunun olurdu hemde istediğin saatte yatar istediğin saatte kalkar çalışırdın, başkasının emrinde çalışmazdın istediğin zaman tatil yapardın ve ekonomik özgürlüğün olurdu, ne yapmak istiyorsan yapardın

Herşey parad değil ama para herşeydir :D para olmazsa mutluda olamazsın para olupta bence üzülen insan nadir şeylere üzülür.

Knight Online oynayin hayatta tek mutlulugunuz olabilir :D saka bir yana mutlu olmak, hayati sevmek icin cok neden var bence hepsinden önce bir hayal ve hedef belirlemek ve onun icin cabalamak. Bu sürecte karsina cikan seyler seni mutlu edecektir. Bende öyle oluyor.

2003te başlayan ko hayatıma nttgame satıldığı dönem yani bizim milletin yönetimine geçtiği zaman son verdim 10senemi verdim elde var sıfır hem şuan eski zevki yok :D eski oyuncular bilir

yt nin verdiği en büyük zarar emir altında çalışmayı zorlaştırması sanırım.İnşallah bende böyle bir şey olmaz

Ben parayı değil , isteğim şeyleri satın almayı hayal etmeyi ,satın alabilme ihtimalini seviyorum.

Valla Kazaniyoruz Ama Mesguluz Mutlu Degiliz Bazen 12 13 yaslarima geri donmeyi cok istiyorum Bide Turkiyenin dunya kupasi maclari oldugu donemlere Anliyacaginiz buyuk bi bosluk var icimde

kardeşim imkanın oldukça; pazar günü izinliysen al çadırını bir parka ya da bir piknik alanına at çadırını kamp yap ya da yola çık. Hepsini kafanda derler hayaller kurmaya başlarsın. İnan senin için iyi gelecektir. :)

Asgari ucret alip mutlu olanlarda var ama sen para aldikca egon tatmin oldugu icin ne kadar cok para alirsan o kadar mutlu oluyosun cunku yt nin mantigi bu burdaki herkes böyle ve asgari ucretle calisinca o para az geliyo cunku burdan daha fazla kazaniyodun haliylen mutsuz oluyon :) onun icin sevdigin isi yapmak onemli en iyisi sat komandosu olmak

Asgari ucret alip mutlu olanlarda var ama sen para aldikca egon tatmin oldugu icin ne kadar cok para alirsan o kadar mutlu oluyosun cunku yt nin mantigi bu burdaki herkes böyle ve asgari ucretle calisinca o para az geliyo cunku burdan daha fazla kazaniyodun haliylen mutsuz oluyon :) onun icin sevdigin isi yapmak onemli en iyisi sat komandosu olmak

Seni de bi asker görmeden ölmüyelim kardeşim :)

Orda bol bol action yaparsın

Mutlu olmak için paraya ihtiyaç duymuyorum, haftasonu orman bağ bahçe herhangi bir yerde pink floyd dinleyip huzuru hissetmek bana fazlasıyla mutluluk veriyor, para mı ? para gelip gidiyor önemli olan zamanı iyi harcamak.

Mutlu olmak için paraya ihtiyaç duymuyorum, haftasonu orman bağ bahçe herhangi bir yerde pink floyd dinleyip huzuru hissetmek bana fazlasıyla mutluluk veriyor, para mı ? para gelip gidiyor önemli olan zamanı iyi harcamak.

bır ınsan ömrunu paraya baglamıslar en verımlı yasların zaten calısarak gecıyor 60 yılın 30 yılı uyarak gecıyor aslında bu hayatta cok az zamanımı var oda dertlerle gecıyor bunun anlamı varmı dıye bakmak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri