Silinen videoların Parası Artık ödenmiyormu

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mixnewss

Kayıtlı Üye
iyi geceler arkadaslar bir arkadasımın bir arkadası arkadasıma artık silinen videoların parası ödenmicekmiş galiba demiş :D

bende partner kanallarımda bu şekilde çalışma kararı almıstım yani vurkaç sistemi gibi düşünün 5-10 gün durucakdı videolar sonra silicekdim telif yemessem o 5-10 gün içinde parası bana kalmıs olcakdı bu eskiden bu şekildeydi şimdi bu dedikodu dogrumu tarihemi karıstı bilgisi olan varmıdır

Bilmem neyinin neyi dedi diye mi konu açtın. :)
Geçen ay herkes aldı. Bu ay için ise daha paralar kesinleşmedi nereden biliyor ödenmediğini. Millet iyice kafayı yedi yahu.

valla öyle bir söylenti çıktı ben bilyion gündüz senlede konustum :D adsense işini beceremedim partnerden üç 5 yoluma bakayım bari die video attm .D böel bir şey geldi kulagıma oda tam emin değil dedim ben bildiklerime sorayım bari :D siteden biri mutlaka biliyordur

Yani adam müneccim mi paralar kesinleşmeden nereden biliyor bunu.
Geçen aya bakarak diyorsa herkes aldı hemen hemen. Alınmasaydı zaten bugünde gündemimiz de olurdu bu konu.

Bu adam sana bunu paralar kesinleştiğinde söylemiş olsaydı az buçuk bu konuyu açma gereği duyman doğru olurdu onu demek istedim. Ama kesinleşme olmadan böyle yalan dolan bilgiler sadece yalan dolan ile anılmasını söyletir İnsanlara. :)

Silinen videolardan
Telif gelen videolardan para alamayacağız.
Ve kapanan kanalın parası ödenmeyecek.. Bunların hepsi YT 'nin ilerki zamanlarda hayata geçireceği projeler..ama ne zaman? :cool:

O vur kac sistemi dedigin olay ise yaramaz. Partner senin hangi videolardan para kazandigini biliyor, ister sil ister gizliye al farketmiyor.

ben söyledim de [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] e bunu :) bana da geçenlerde birisi söylemişti kim dedi hatırlamıyorum:) kendisine böyle böyle bişe duydugumu ancak emin olmadıgımı konu açarsa belki dogru bi cevap alacagını böylece ikimizinde cevabı öğrenebilceğini belirttim :) sanırım ya yanlıs bir bilgi yada henüz netliğe kavusmamıs bir bilgiymiş :)

Konuyu hortmatmış gibi olacak ama :)
Videoyu yükleyen ve telif vs almadan kökten kanalından videoyu silen arkadaşlar paranız kesinleşlince çok büyük kesinti oldu mu? Kısaca kanaldan silinen videonun parası ödenir mi ödenmez mi

Merhaba arkadaşlar, herkeze hayırlı geceler. Telig gelme ihtimali olan bir kanalım var ve freedom a bağlı. Kanalda kazandırıyor. Telif yiyip hepten mevcut miktarı kaybetmek istemiyorum. Forumu araştırdım ve üncel bilgi bulamadım o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
1. Videoları silsek, 2015 Haz. kazancı ay sonu hesabı kesinleşmediğinden henüz mevcut YT analistic deki miktarı alabilirmiyim?
2. videoları gizlesem telif riski CONTEND ID den dolayı dahamı yüksek olur.
Bilgisi olan arkaaş cevap yazarsa memnun olurum

Merhaba arkadaşlar, herkeze hayırlı geceler. Telig gelme ihtimali olan bir kanalım var ve freedom a bağlı. Kanalda kazandırıyor. Telif yiyip hepten mevcut miktarı kaybetmek istemiyorum. Forumu araştırdım ve üncel bilgi bulamadım o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
1. Videoları silsek, 2015 Haz. kazancı ay sonu hesabı kesinleşmediğinden henüz mevcut YT analistic deki miktarı alabilirmiyim?
2. videoları gizlesem telif riski CONTEND ID den dolayı dahamı yüksek olur.
Bilgisi olan arkaaş cevap yazarsa memnun olurum

Freedom'u bilemem ama bu hareketi Quiz'de yapmış ve ödemesini almıştım 2 ay önce. Bu ayda gene yüklü bir kanala aynı hareketi yaptım bakalım ödeme günü belli olacak. :)

Bu forum dışında edinilen hiç bir bilgiye güvenmeyin.
Bizim bilenemdiğimizi kimse bilemez.

Tabi google veya partner çalışanı değilse...

Youtube nin Haz.2015 yeni kurallarını telif vs. gelen videoya ödeme yapmıyacağını, normal giden videolara da 2 ay sonra ödeme yapacağı yazıyor idi.(Bu hususta foruda konu açılmıştır diye düşünüyorum) Bu durumda telif gelmeden videoyu silmek daha mantıklı gözüküyor

Ama benim sorum şu, eski sisteme göre telif vs. gelmeyen videoyu silsek yt analisticdeki miktarı freedom ödüyormuydu, daha önceden tecrübesi olan arkadaş mutlaka vardır diye düşünüyorum.
teşekkür ederim

Teşekürler, ben youtubenin resmi ingilizce açıklamasından okumuş idim, tabi şuanki durumu bilemiyorum..
ancak yukarıda sorduğum sorunun evabını biliyorsanız memnun olurum. Videoyu silmeyi düşünüyorum ancak analistice yansıyan miktar ay sonu kesimleşirmi freedomda onu bilemiyorum
iyi geceler

her zaman tutmuyor patlıyor çoğunda artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri