Silver üyelik Çekiliş sonuçları

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
S

Samsung

Guest
Sonuç link: https://www.cekilisyap.com/silver-uyelik-sonuclari

Kazananlar: [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] , [MENTION=23355]hakkitrb[/MENTION]

Yedekler: [MENTION=25336]axipower07[/MENTION] [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION]

05 Temmuz 2015 23:59 a kadar kazanan talihliler ulaşmaz ise tarafıma hak sahibi yedek talihliler olacaktır. Yedek talihliler de ulaşmaz ise kazanan olmayacaktır.

Sonuç link: https://www.cekilisyap.com/silver-uyelik-sonuclari

Kazananlar: [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] , [MENTION=23355]hakkitrb[/MENTION]

Yedekler: [MENTION=25336]axipower07[/MENTION] [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION]

05 Temmuz 2015 23:59 a kadar kazanan talihliler ulaşmaz ise tarafıma hak sahibi yedek talihliler olacaktır. Yedek talihliler de ulaşmaz ise kazanan olmayacaktır.

Adsenseyi anlarımda sen bunu yapmayacaktın:)

Herkes suhatuna hocanın ağzından çıkacak iki çift lafa bakıyor. :)

2. asıl talihli kazanmadığından hakkı 1. yedek üye olan axipower07 e devredildi. yöneticilere ilgili mesajlar atıldı. Ödülünüz yöneticiler tarafından profillerinize eklenecektir.

Merhaba ...

Ben kendi hakkimi [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kardesimle goruserek bir kardesime devrettim... [MENTION=23459]muslumozer[/MENTION]
Platin olmam biseyi degistirmez sanirim cunku butun cekilislere butun ucretli uye arkadaslar katiliyorlar ... Sonuc olarak cekilise katildigim ve kazandigim icin hak etmis oluyorum diye dusunuyorum ve bunu kardesim gibi sevdigim bir arkadasima vermis oldum ...

Tekrardan tesekkurler Sedatim ....

Merhaba ...

Ben kendi hakkimi [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kardesimle goruserek bir kardesime devrettim... [MENTION=23459]muslumozer[/MENTION]
Platin olmam biseyi degistirmez sanirim cunku butun cekilislere butun ucretli uye arkadaslar katiliyorlar ... Sonuc olarak cekilise katildigim ve kazandigim icin hak etmis oluyorum diye dusunuyorum ve bunu kardesim gibi sevdigim bir arkadasima vermis oldum ...

Kurallara herhangi bir madde koymamıştım ücretli üyeliğe sahip olanlar katılamaz diye, bu yüzden herhangi bir problem bulunmuyor kazanmanda abi arkadaşa ödülü verildi
kazananlara tekrardan hayırlı olsun

Merhaba ...

Çok teşekkürler abim, bu devirde senin gibi insan pek kalmadı hakkını ödeyemem gerçekten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri