Sim Kart 3 TL 'den! (Beeline)

bu ay sonu için 100 tane rezerve ondan sonra ki aylar devamlı rezerve.

arkadaşlar reverveleri yapmayanlara malesef yetişmiyor.o yüzden erken rezerve etmeniz tavsiye edilir.

Başlagıç için 25 adet rezerve istiyorum.Hayırlı olur inş.

Haziran 7-8-9'u için 100 adet sipariş edilmişti skype ile görüşüp 150 adede çıkardım.

Pazartesiden itibaren satislar başlayacaktır

HTC One_M8 dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam paramızı geçte olsa adsense den aldık. sen 100 tane ayır şimdilik bana skype de görüşürüz.

yt kanalı onaylatmak için bir numaraya en fazla 6-7 kod istedikten sonra o numaraya daha kod alınamıyor.bu hatlar ile bu durum değişiyor mu? değişmiyorsa yt için bir anlamı kalmıyor sanki...

SATIŞ AKTİFTİR rezerve eden arkadaşlar pm ile miktarlarını adres ve telefon bilgilerini sunarsalar kargo ile hızlı şekilde gonderilecektir.

100 adet bende rezerve ediyorum. eklerseniz benide listeye sevinirim.

Sagolun hocam teşekkür ederim.İlk sıralardan aldım rezervenizi.2-3 hafta içinde kımsetse İstanbula giriş yapıp 3 gün içinde geri döneceğim.

10 adet banada ayırın lütfen

mayıs ayı için 200 tane rezerve

Mayıs ayına 100 adet rezerve

10 adet alabilir miyim?

Başlagıç için 25 adet rezerve istiyorum.Hayırlı olur inş.

Haziran 7-8-9'u için 100 adet sipariş edilmişti skype ile görüşüp 150 adede çıkardım.

Bunlara internet felan yükleniyor mu acaba? net paketi
internet paketi tarfileri vardı sanırım. beeline.kg fakat yüksek maliyetlidir bence
yt kanalı onaylatmak için bir numaraya en fazla 6-7 kod istedikten sonra o numaraya daha kod alınamıyor.bu hatlar ile bu durum değişiyor mu? değişmiyorsa yt için bir anlamı kalmıyor sanki...
hocam yt onay google ne diyorsa odur kartlar gerçek kartlardır ekstra birşey yok.

150 adet siparişim vardı şuan işim var akşama dönüş yapıp alıcam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri