Hocam kart tedarikinde zorlanıyorum.Ay sonu en kötü ordayım inşallah.bu sefer yüklü miktarda getireceğim.herkese yetecek.
5 tane için bende rezerv yaptırmak istiyorum. iyi satışlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kart tedarikinde zorlanıyorum.Ay sonu en kötü ordayım inşallah.bu sefer yüklü miktarda getireceğim.herkese yetecek.
10 adet alabilir miyim?
Günceldir konu.
Satış aktif hale getirilmiştir.
100 adet bende rezerve ediyorum. eklerseniz benide listeye sevinirim.
Sagolun hocam teşekkür ederim.İlk sıralardan aldım rezervenizi.2-3 hafta içinde kımsetse İstanbula giriş yapıp 3 gün içinde geri döneceğim.
10 adet banada ayırın lütfen
mayıs ayı için 200 tane rezerve
Mayıs ayına 100 adet rezerve
10 adet alabilir miyim?
50 adet rezerve
10 adet rezerve.
Başlagıç için 25 adet rezerve istiyorum.Hayırlı olur inş.
Haziran 7-8-9'u için 100 adet sipariş edilmişti skype ile görüşüp 150 adede çıkardım.
20 adet rezerv..
internet paketi tarfileri vardı sanırım. beeline.kg fakat yüksek maliyetlidir benceBunlara internet felan yükleniyor mu acaba? net paketi
hocam yt onay google ne diyorsa odur kartlar gerçek kartlardır ekstra birşey yok.yt kanalı onaylatmak için bir numaraya en fazla 6-7 kod istedikten sonra o numaraya daha kod alınamıyor.bu hatlar ile bu durum değişiyor mu? değişmiyorsa yt için bir anlamı kalmıyor sanki...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.