- Web sitesi
- www.btcfrm.com
150 adet siparişim vardı şuan işim var akşama dönüş yapıp alıcam.
Merhabalar
150 rezerveniz kargo için talimatınızı beklemektedir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
150 adet siparişim vardı şuan işim var akşama dönüş yapıp alıcam.
Hayırlı olsun hocam.Tüm sosyal ağlarda sorunsuz şekilde uzun soluklu ve kazançlı kullanmanız dileğiyle.100 Adet kart satın alınmıştır.Güvenilir ve kaliteli hizmet için teşekkürler
Arkadaşımızdan 2. kez kart alımı yaptım.İlkini r10 üzerinden yapmıştım.Şimdi de buradan.Dilediğim şekilde göndermiş sağolsun.Teşekkürler.Kartları zaten kullanmıştım biliyorum.Faydası olmuştu sağolsun.Teşekkürler tekrardan![]()
arkadaşdan şimdilik 50 tane satın aldım. 1 yıl içinde aldığımın sayısı 500 ü geçmiştir. numaralar sağlam ve türkiye şartlarına göre sim kart fiyatı çok makul. adsense için organik olmaya dikkat ediyorum. arkadaşa verdiği hizmetten ötürü teşekkür ederim.
25 adet sipariş verdim.Bu gün kargo ile teslim aldım.Gayet ilgili bir arkadaş.Teşekkür ediyorum.
hayırlı işler hocam
Yaw arkadaş seni nezaman bu forumda online görsem mutlu oluyorum ve post atıyorum. Tanışıp alış veriş yaptığımız şu uzun seneler içinde, adam diyeceğim adamsın...
Sanırım biraz yanlı oldu he..olsun varsın kardeşim... Bishkek'e selam olsun...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.