Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam r10.net deki konuda mı sizin?
hocam ne zamn gelmeyi düşünüyorsunuzEvet hocam.sipariş listesinde vardınız sanırım![]()
Tamam hoam gelince konuda alıntı ile belirteceğim.Evet varım, hocam sizden haber bekliyorum belli bir miktar dedim ama miktarı yükseltbilirim.
bilgilendirilirsiniz hocambüyük bir merakla bende bekliyorum hocam
satış başladığında banada pm atarsanız sevinirim
Hocam ayın 7 si düşünüyorudum bugun vize için pasportumu almaya gittim fakat 10-15 dediler.hocam ne zamn gelmeyi düşünüyorsunuz
hayırlı satışlar
Selamlar,
Pm olarakta sizlere geçmiştim. Listede bulunmaktamıyım. Bulunmuyorsam 10 Adet ile benide listeye dahil edebilirsiniz.
ben 10 tane hat aldım. cok hızlı şekilde gönderildi. cok güzel 3tlye hat aldım ve bununla 7 google hesabı onayladım. ve kesinlikle devamı gelecek.
5 hat bu gün elime geçti teşekkürler dün sipariş etmişdim .
Stok mevcuttur isteyen arkadaşlar lütfen pm yada konu altına bildirsinler
siparişiniz pm ile bildirin hocamhocam konuya bakarsanız sipariş geçelim
doğru hocam ilk 4 adet 2,5 tl den@Alkatyan Profil ve imza açıklamanızda hala 2,5 TL yazıyor, bilginize...
siparişiniz pm ile bildirin hocam
doğru hocam ilk 4 adet 2,5 tl den
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.