Sim Kart 3 TL 'den! (Beeline)

Azure onayında kullanabilirsek ben de 10 tane rezerv etmek istiyorum

Iyi çalışmalar
Merhabalar
Hocam azureye ticket atmanızı tavsiye ederim.Hatta toplu haldede atılabilir.
İngilizce olarak o ülkede yaşadıgınızı ve yararlanamadıgınızı belirtirseniz açabilirler belki.

Bu sayede herkes büyük bir dertten kurtulmuş olur.Ücretsiz kullanılır sınırsız olarak.

Konu güncel.Tüm rezervelere geri dönüş yapıldı.
Rezerveler 48 saat içinde dönüş yapılmazsa,rezerve haklarını kaybedeceklerdir.

Satışımız aktiftir.

Sim kart alıp herkesin kenara koymasını tavsiye ediyorum.Zaten 1 TL yükleyerek 6 ay uzatarak uzun soluklu kullanma şansınız var.Her evde olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Malesef geçen ay aldığım sim kartlarla açtığım kanallar kapandı diğer 3cx kanallar ayakta duruyor. Gerçek sim kartla açmış olmak da kapanma için %100 bir çözüm değil. Aklınızda olsun.

pm ile dönüş yapıldı

50 tane sıraya alırmısınız
pm ile dönüş yapıldı
Malesef geçen ay aldığım sim kartlarla açtığım kanallar kapandı diğer 3cx kanallar ayakta duruyor. Gerçek sim kartla açmış olmak da kapanma için %100 bir çözüm değil. Aklınızda olsun.

Hocam tabiki sim kart yüzde yüz hiçbir zaman çözüm değildir.Bunu kimse çözemedi daha neden nasıl kapatıyor.ama sim kart olumlu sonuc verdiği kanıtlandı artık.2 yıldır telif dışında kapanma yaşamıyorum.kapananda oldu ama onlardada sorun tamamen bende ne yaptıgımı iyi biliyorum.
Sim kart keşke yüzde yüz olsada hep sim kart kullanalım.Kanallarınız için geçmiş olsun hocam tekrardan.

kanal kapanmaların % 90 sebebi sanal sunucudan kaynaklı tek ip'e üzerine kurulu sistemde çalışmaktır. gerçek sim kartla bir kanal açıp masa üstünden kanal açın bakın bakalım ne kadar sağlam olacak kanalınız.

kanal kapanmaların % 90 sebebi sanal sunucudan kaynaklı tek ip'e üzerine kurulu sistemde çalışmaktır. gerçek sim kartla bir kanal açıp masa üstünden kanal açın bakın bakalım ne kadar sağlam olacak kanalınız.

Aynen hocam bende masaüstü çalışırım genelde.Güzel sonuçlar alıyorum.Smodlar moderatorlar yazablirler aldılar sim kart yorumları nedir bizde bilelim.tüm alan arkadaşlar yorumunu yapabilir.

ben videoyap botu ile yutup botu ilede çalışıyourm onlar bile hala sağlam.ki 1 kanalım 8 aydır ayakta videoyap tamamen.
diğer bir kanalım 500 videolu film kanalı ve hepsi videoyap ile açıldı 3 ay oldu
kanal 800 $ oldu aylık gelir.hepsi sim kartla açıldı.

50 adet sim kart alinmiş ve de memnun kalinmistir;
Arkadasim ilgin için cok teşekkür ederiz; Hizli ve güzel bir alis veriş oldu, sagolasin; Birdahaki partide yeniden almak isteriz;

70 adet alındı :)
tesekkürler
teslim alıp kullandıktan sonra tekrar yorum atacam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri