Simirna Network Dailymotion Partner - 1$ Minimum Ödeme

net bir açıklama yapilacakmi acaba ?

Tam 1 yıl kanal bağlayıp bağlamamayı düşündüm, partner bu sağı solu belli olmaz diye hatta 2018 başında ytpara admini partner olunca ilk orda denedim şansımı (creator network) bir çok kanal bağladım hiç ödeme alamadan kanallar atıldı ve hepsinin para kazanması kapatıldı.Sonra baktım simirna baya baya ödüyor paraları 3 ay önce ekledim kanalları 2 ay para almak nasip oldu ,aklımca bu ayıda kurtarsam yeter diye düşünüyordum gerçi hala umudum var bazı ödemelerim buraya göre ayarlı gelmez büyük sıkıntı olacak.
Onur hocamla da görüştük skype den onunda kendine beklediği ödemeler var.Oda en az bizim kadar bekliyordur.
İşin ilginç kısmı yıllar geçmesine rağmen partner işinde hiç gelişme olmamış.Aslında toplu olarak dm ye yazsak acaba steem digital'e baskı yapabilir mi? Sonuçta partnere bağlı kanalları silersek dm de kazancından olmaz mı?

Kendi kanallarım için konuşmak gerekirse ki aşağı yukarı herkesin aynıdır Haziran kazançları çok daha yüksekti onları ödedi steam digital, burada ilginç bi durum var

net bir açıklama yapilacakmi acaba ?

Ben de David'den bir cevap alamadım. Net bir açıklama şu an için yapamayacağım.

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

Kahretsin ya dm de dolandırıcı olmayan network yok

Dolandırıcılık yapacak olsa şimdiye kadar en çok para geçen ay geldi. Bu ayı bilmiyorum. Cevap da alamıyorum. Sadece beklemedeyiz. Net bir şey yok henüz.

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:04 ----------

Tam 1 yıl kanal bağlayıp bağlamamayı düşündüm, partner bu sağı solu belli olmaz diye hatta 2018 başında ytpara admini partner olunca ilk orda denedim şansımı (creator network) bir çok kanal bağladım hiç ödeme alamadan kanallar atıldı ve hepsinin para kazanması kapatıldı.Sonra baktım simirna baya baya ödüyor paraları 3 ay önce ekledim kanalları 2 ay para almak nasip oldu ,aklımca bu ayıda kurtarsam yeter diye düşünüyordum gerçi hala umudum var bazı ödemelerim buraya göre ayarlı gelmez büyük sıkıntı olacak.
Onur hocamla da görüştük skype den onunda kendine beklediği ödemeler var.Oda en az bizim kadar bekliyordur.
İşin ilginç kısmı yıllar geçmesine rağmen partner işinde hiç gelişme olmamış.Aslında toplu olarak dm ye yazsak acaba steem digital'e baskı yapabilir mi? Sonuçta partnere bağlı kanalları silersek dm de kazancından olmaz mı?

Dailymotion'a yazdım. Sonuçta kontratımız var ödeme yapılması gerekiyor. Ancak onlar da hiçbir konuda yardım etmedikleri gibi bu konuda da topu Stem Digital'e atıyor.

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

Kendi kanallarım için konuşmak gerekirse ki aşağı yukarı herkesin aynıdır Haziran kazançları çok daha yüksekti onları ödedi steam digital, burada ilginç bi durum var

Ben de iyimser bir bakış açısıyla işleri olduğunu o yüzden ödemelerle ilgilenemediğini düşünmek istiyorum. Çünkü geçen hafta içinde ödemelerin yapılacağını söylemişti. En son konuşma geçen hafta Salı günüydü galiba.

---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

Odeme fln alacagimizi sanmiyorum simirna bitmistir

Gene de net konuşmayalım. Beklemede kalalım arkadaşlar.

Dailymotion'un yeni politikaları sebebiyle Stem Digital çalışmalarına son verecektir. Temmuz ödemeleri yapılacak (bana söylenen bu) ve tüm kanallar partnerden çıkarılacak.

İnşallah lafta kalmaz hayırlısıyla gelsinde bi an önce mağdur olmayalım

Dailymotion'un yeni politikaları sebebiyle Stem Digital çalışmalarına son verecektir. Temmuz ödemeleri yapılacak (bana söylenen bu) ve tüm kanallar partnerden çıkarılacak.
bu çok iyi haber, daha iyilerini (ödemelerin hesabınıza yapıldığını :) ) bekliyoruz.

inşallah ödemeler yapılır da sorun yaşamayız.

Benim emrak ettiğim bir konu var partnerden çıkınca dailymotion partnerden otomatik devam ediyormu kanallar. çünkü bir kanalım var freedom yanlışlıkla bağlanmıştı şimdi çıkarttılar ama ödemeler ekranına girilmiyor hata veriyor sürekli. Partnerden çıkınca sıkıntısız ödeme alabilecekmiyiz dailymotion dan? tecrübeli arkadaşlar varsa yazabilir mi?

2. bir konuda temmuz ödemeleri yapılacak ama agustos ödemeleri konusunda bir bilgi yok. agustos ayı boyunca kanal partnerde olduğundan parayı yine partner almayacak mı?

inşallah ödemeler yapılır da sorun yaşamayız.

Benim emrak ettiğim bir konu var partnerden çıkınca dailymotion partnerden otomatik devam ediyormu kanallar. çünkü bir kanalım var freedom yanlışlıkla bağlanmıştı şimdi çıkarttılar ama ödemeler ekranına girilmiyor hata veriyor sürekli. Partnerden çıkınca sıkıntısız ödeme alabilecekmiyiz dailymotion dan? tecrübeli arkadaşlar varsa yazabilir mi?

2. bir konuda temmuz ödemeleri yapılacak ama agustos ödemeleri konusunda bir bilgi yok. agustos ayı boyunca kanal partnerde olduğundan parayı yine partner almayacak mı?
Creators Network dan atılan kanallar dm partner olarak devam etmedi bende, bütün kanallar çöp oldu para kazanmaları açılamıyor yani en azından normal yollarla, belki püf noktasını bilen vardır bir ara konusu vardı bir arkadaş ücret karşılığında açıyormuş.
Mantıken ağustos kazançlarınıda dm steem'e ödeyecektir ama steem öder mi bilemiyorum, açıkçası benim için öncelik temmuz ödemesi olacak onu bir alalım hele.

Creators Network dan atılan kanallar dm partner olarak devam etmedi bende, bütün kanallar çöp oldu para kazanmaları açılamıyor yani en azından normal yollarla, belki püf noktasını bilen vardır bir ara konusu vardı bir arkadaş ücret karşılığında açıyormuş.
Mantıken ağustos kazançlarınıda dm steem'e ödeyecektir ama steem öder mi bilemiyorum, açıkçası benim için öncelik temmuz ödemesi olacak onu bir alalım hele.

işin birde bu boyutu var bütün kanallar çöp oldu o zaman

Sitenize giriş yapamıyorum
ayrıca şifre istediğimde böyle bir üyelik yoktur diyor
kullanıcı adım ve şifremle giriş yapamadım kısacası nedir bu durum acaba ?

Kanallar partnerden çıkartılmış arkadaşlar gözümüz aydın ancak bazı kanallar sorunsuz daily partnerden devam ederken bazıları malesef hata vermektedir.

ödeme konusunda ise pek ümitli değilim ve bu benim şahsi düşüncem. en azından kanallarımın hepsi çöp olmadı tek sevincim o.

Not: kazancı iyi olanlar çıkarılmamış :S

EDİT: Çıkış Tarihi 02.10.2018

Son düzenleme:
benım cogu kanal hayla partnerden cıkarılmamış .
cıkarmadıkları kanalların ödemeleri devam edecekmi edeceksen nasıl edecek ?

1 kanal baktım duruyor kazancıda azdı diğerlerini gece kontrol edicem.Bu hafta içi bari Temmuz ödemeleri ile ilgili bir gelişme olsa, kanallar çöp olmadan çıksa sonra da ağustos ödemesi yapsalar, çok şey mi istedim acaba :)

1 kanal baktım duruyor kazancıda azdı diğerlerini gece kontrol edicem.Bu hafta içi bari Temmuz ödemeleri ile ilgili bir gelişme olsa, kanallar çöp olmadan çıksa sonra da ağustos ödemesi yapsalar, çok şey mi istedim acaba :)

Biraz fazla olmuş ama hayal kurmak serbest :D

Bu arada incelemeyi bitirdim benim eklediğim kanalların bir kısmı eski bir kısmı da yeni açtığım kanallardı ve incelemem sonucundan 6 aydan eski kanallarım hala partnerde ama 6 aydan daha genç kanalları çıkartmışlar.

Biraz fazla olmuş ama hayal kurmak serbest :D

Bu arada incelemeyi bitirdim benim eklediğim kanalların bir kısmı eski bir kısmı da yeni açtığım kanallardı ve incelemem sonucundan 6 aydan eski kanallarım hala partnerde ama 6 aydan daha genç kanalları çıkartmışlar.
Evet 2018 öncesi kanallar hala steem de druuyor diğerlerini çıkarmışlar, kanalların hepsi dm partnere bağlı yani para kazanmaları kapatılmamış görünüyor bu iyi haber, fakat her kanalda farklı bir durum var.Bazılarının ödeme ekleme sayfası ve kazanç sayfaları verileri sayfaya yüklenmiyor.Kimi ekimde çıkarılmış kimi ağustosta.yalnızca temmuz ödemelerini yapsa bile hem ağustos hemde eylül'ün ödemeleri onda kalacak.Ayrıca çıkarılmayan kanallarında geçen hergün için kazanç yansımayacak yani komple zarar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri