Simirna Network Dailymotion Partner - 1$ Minimum Ödeme

Evet 2018 öncesi kanallar hala steem de druuyor diğerlerini çıkarmışlar, kanalların hepsi dm partnere bağlı yani para kazanmaları kapatılmamış görünüyor bu iyi haber, fakat her kanalda farklı bir durum var.Bazılarının ödeme ekleme sayfası ve kazanç sayfaları verileri sayfaya yüklenmiyor.Kimi ekimde çıkarılmış kimi ağustosta.yalnızca temmuz ödemelerini yapsa bile hem ağustos hemde eylül'ün ödemeleri onda kalacak.Ayrıca çıkarılmayan kanallarında geçen hergün için kazanç yansımayacak yani komple zarar.

daily partnerde gözüksede eğer kazanç sayfasında veri yoksa ve ödeme bilgisi ekleme ekranı hata veriyorsa sorun var demektir. Bende de aynı şekilde partnerden çıkarılan kanallarım yarı yarıya bu şekilde. ve özellikle mail adreslerine bakarsanız eğer Dailymotiondan partnerden çıkma mesajı geldiyse o kanal normal çalışmaya devam ediyor ama partnerden çıkış için herhangi bir mail almadıysanız o kanal partnerden çıkmış ama kazanç kısmı gözükmüyor kısacası çöp haline gelmiş demek oluyor. çünkü freedom dan çıkarılan bir kanalımda aynı şekilde oldu. dailymoiton a mail attım sorunyok deyip cevap yollamışlar :mad:

Son düzenleme:
daily partnerde gözüksede eğer kazanç sayfasında veri yoksa ve ödeme bilgisi ekleme ekranı hata veriyorsa sorun var demektir. Bende de aynı şekilde partnerden çıkarılan kanallarım yarı yarıya bu şekilde. ve özellikle mail adreslerine bakarsanız eğer stem digital partnerden çıkma mesajı geldiyse o kanal normal çalışmaya devam ediyor ama partnerden çıkış için herhangi bir mail almadıysanız o kanal partnerden çıkmış ama kazanç kısmı gözükmüyor kısacası çöp haline gelmiş demek oluyor. çünkü freedom dan çıkarılan bir kanalımda aynı şekilde oldu. dailymoiton a mail attım sorunyok deyip cevap yollamışlar :mad:
hımm, mailleri kontrol edemiyorum çünkü webmail den açmıştım hesapları sunucu değişince yeniden aktif etmedim mail adreslerini.Atılan kanallarda sorun yok derken creators network'dan atılan kanallarda ödeme yöntemi sayfasını bırakın partner sayfasına girilmiyordu onun için şimdiki olay daha ılımlı gelmişti, neyse o konuya çok takılmıyorum açıkçası zaten güncel çalışıp son 2 aydır steem'e bağlı kanallara video yüklemede yapmıyordum yani boş kanal gibi duruyorlar, tek kötü yönü 1 aydır açtığım kanallar hep sıfır çekiyor, bundan para kazandırmasada sıfır çekmeyen kanallar bile kıymetli olacaktır.

hımm, mailleri kontrol edemiyorum çünkü webmail den açmıştım hesapları sunucu değişince yeniden aktif etmedim mail adreslerini.Atılan kanallarda sorun yok derken creators network'dan atılan kanallarda ödeme yöntemi sayfasını bırakın partner sayfasına girilmiyordu onun için şimdiki olay daha ılımlı gelmişti, neyse o konuya çok takılmıyorum açıkçası zaten güncel çalışıp son 2 aydır steem'e bağlı kanallara video yüklemede yapmıyordum yani boş kanal gibi duruyorlar, tek kötü yönü 1 aydır açtığım kanallar hep sıfır çekiyor, bundan para kazandırmasada sıfır çekmeyen kanallar bile kıymetli olacaktır.

Dailymotion a konu hakkında mail attım. biraz önce cevap geldi diyorlarki. MCN den çıktıktan sonra para kazanma özelliğinin açılıp açılmamasına dailymotion sistemi karar veriyormuş. en azından ben öyle anladım

Thank you for your email.

We would like to inform you that after analyzing your account we noticed that your have activated montization.

However, from your initial request we understand that you were connected to a MCN but you are no longer part of their network.

In this regard, please note that it may take a while until the system allows monetization to be set after disconnecting from a MCN.

Also, we recommend you to clear the cache and cookies of your browser and update it to the latest version or, use another web browser. If the behaviour persists, in order to be able to investigate, could you please provide us the following details ?:

• Wi-Fi or Ethernet?
• Your current country location?
• The operating system used
• The browser used and its version
• Screenshot of the message you encounter

We appreciate your patience and understanding.

benim kanallarim partnerden cikarilmadi anlamadim ben simdi?

Kanalın açılış tarihi son 6 ay içinde mi? kanal eski ise hala partnerde ama son 6 ayda açılmış hatta tarih vereyim mayıs sonu haziran başında açılan kanallarımın hepsi çıkarılmış ama 2017-2018 şubat mart hatta nisanda açtığım kanallar hala partnerde.

Kanalın açılış tarihi son 6 ay içinde mi? kanal eski ise hala partnerde ama son 6 ayda açılmış hatta tarih vereyim mayıs sonu haziran başında açılan kanallarımın hepsi çıkarılmış ama 2017-2018 şubat mart hatta nisanda açtığım kanallar hala partnerde.

Hayir hic biri atilmadi eski yeni..

Bir şekilde cevap alabildim ama cevap alabilmek için ödemeler hakkında konuşmadım yoksa cevap bile vermiyorlar. Sadece kanalalrın haftaya kadar çıkarılmış olacağını söyledi.

Stem digital. Günlerce mail attım sonunda dönüş geldi. şimdi maili bir daha okudum ödemeler içinde ödeme yapılacak yazmış ama sanmıyorum. tam olarak dediği şu dailymotion kısmında problemler var ödemler yapılacak kanallar da en geç önümüzdeki haftaya kadar çıkartılacak demiş o kadar. tekrar ödemeler ne zaman yapılır diye mail attım ama cevap geleceğini sanmam bu maili almak için bile 1 haftadır uğraşıyordum.

Son düzenleme:
Pek kimsenin umurunda değil sanırım buradaki kanalları. Ben sürekli iletişim kurmaya çalıştım ve en son aldığım cevap kanalları çıkarmaya çalışıyorum ama dailymotion mcn ye erişimmimi engelledi dedi. Bana göre külliyen yalan araştırmalarım sonucu David Taylor'ın stem digital'in sahibi olduğunu buldum skypten falanda buldum ama cevap vermedi.

Bu eleman 7/24 twitch de takılıyor ordan yazınca da beni engelledi.
Buyrun merak edip rahatsız etmek isterseniz

Twitch :https://www.twitch.tv/pasie15

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/david-taylor-96791196/

Kendi youtube hesabı: https://www.youtube.com/user/OhhDBY

Facebook hesabı: https://www.facebook.com/pasie15

Twitter hesabı: https://twitter.com/pasie15

G+ hesabı: https://plus.google.com/+pasie15

Ben kazancı olan kanallarım ile ayrı ayrı ticket açmaya başladım stem digital 2 aydır ödeme yapmadı ve destek maillerine cevap vermiyor partner iş ortaklığı sözleşmesine uymuyor bu nedenle kanalımı mcn den çıkartırmısınız diye ne kadar çok kişi stem digitalden şikayetçi olursak o kadar çabuk sonuç alırız

Hala stem digitaldan ümidi olanlara David in kısacık verdiği 2 cevabında ne kadar tutarsız olduğunu gösteren SS ler burada

Z3Gdlg.png

Türkçesi: Kanallar bu hafta çıkarılacak söz veriyorum.

BU mesajı pazartesi yazıyor sonrasında 2 gün hiç birşey yazmadım bugün yazdım mesajımı okudu cevap vermedi oyun oynamaya devam etti canlı kameradan gözüküyor zaten twitch de 1-2 saat bekledim yine yazdım yine okudu yine cevap yok sonra eğer kanalları çıkarmazsan tüm kanallarımdan tek tek dailymotion a mail atacağım dedim ve aşağıdaki cevabı yazıp beni engelledi.

oVB7JQ.png

Türkçesi: Kanalları çıkarmak için uğraşıyorum ama partner panele giremiyorum. Dailymotion panel bağlantımı kapattı diyor.

Ticket açmak isteyenler: Kanalınıza giriş yapın sonra
https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/

Bu linke girip sağ üst köşeden giriş yap tıklayın kanal isminiz orada gözükecek. İstediğiniz bir kategoriden açabilirsiniz dailymotion yönlendiriyor zaten ama tavsiyem "partnership" kategorisi ve "channel manament" alanını seçip mesaj kısmınada ne isterseniz yazın google translate ile cevirip gönderin ama mesajınızda STEMDIGITAL demeyi ihmat etmeyin

Son düzenleme:
Stem digital. Günlerce mail attım sonunda dönüş geldi. şimdi maili bir daha okudum ödemeler içinde ödeme yapılacak yazmış ama sanmıyorum. tam olarak dediği şu dailymotion kısmında problemler var ödemler yapılacak kanallar da en geç önümüzdeki haftaya kadar çıkartılacak demiş o kadar. tekrar ödemeler ne zaman yapılır diye mail attım ama cevap geleceğini sanmam bu maili almak için bile 1 haftadır uğraşıyordum.

Zamanında ben yine bizim forumdan birinin açıp ilgilenmediği alt dailymotion mcn sine sokmuştum kanalı, adama kanalımı çıkar dediğimde mcn ile konuşup tamam cevabı alıyordu geçiyordu, en sonunda şikayet konusu açacağım demiştim alt MCN yi al senin olsun demişti... Neyse dailymotion desteğiyle mailleşmeye başladım sanırım 2-3 ay sürdü ama en sonunda partnerden çıkardılar kanalı. Bir mail atıyom cevap haftalar sonra geliyordu, adamlar şunu bunu yapıyoz adınıza mcn ile irtibata geçiyoruz diye unutuyordu tekrar mesaj atıp hatırlatıyordum en sonunda çıkardılar partnerden, kazandığı tüm yatırılmayan paralarda dm hesabında gözükmüştü ödemelerde.

Pek kimsenin umurunda değil sanırım buradaki kanalları. Ben sürekli iletişim kurmaya çalıştım ve en son aldığım cevap kanalları çıkarmaya çalışıyorum ama dailymotion mcn ye erişimmimi engelledi dedi. Bana göre külliyen yalan araştırmalarım sonucu David Taylor'ın stem digital'in sahibi olduğunu buldum skypten falanda buldum ama cevap vermedi.

Bu eleman 7/24 twitch de takılıyor ordan yazınca da beni engelledi.
Buyrun merak edip rahatsız etmek isterseniz

Twitch :https://www.twitch.tv/pasie15

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/david-taylor-96791196/

Kendi youtube hesabı: https://www.youtube.com/user/OhhDBY

Facebook hesabı: https://www.facebook.com/pasie15

Twitter hesabı: https://twitter.com/pasie15

G+ hesabı: https://plus.google.com/+pasie15

Ben kazancı olan kanallarım ile ayrı ayrı ticket açmaya başladım stem digital 2 aydır ödeme yapmadı ve destek maillerine cevap vermiyor partner iş ortaklığı sözleşmesine uymuyor bu nedenle kanalımı mcn den çıkartırmısınız diye ne kadar çok kişi stem digitalden şikayetçi olursak o kadar çabuk sonuç alırız

Hala stem digitaldan ümidi olanlara David in kısacık verdiği 2 cevabında ne kadar tutarsız olduğunu gösteren SS ler burada

Z3Gdlg.png

Türkçesi: Kanallar bu hafta çıkarılacak söz veriyorum.

BU mesajı pazartesi yazıyor sonrasında 2 gün hiç birşey yazmadım bugün yazdım mesajımı okudu cevap vermedi oyun oynamaya devam etti canlı kameradan gözüküyor zaten twitch de 1-2 saat bekledim yine yazdım yine okudu yine cevap yok sonra eğer kanalları çıkarmazsan tüm kanallarımdan tek tek dailymotion a mail atacağım dedim ve aşağıdaki cevabı yazıp beni engelledi.

oVB7JQ.png

Türkçesi: Kanalları çıkarmak için uğraşıyorum ama partner panele giremiyorum. Dailymotion panel bağlantımı kapattı diyor.

Ticket açmak isteyenler: Kanalınıza giriş yapın sonra
https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/

Bu linke girip sağ üst köşeden giriş yap tıklayın kanal isminiz orada gözükecek. İstediğiniz bir kategoriden açabilirsiniz dailymotion yönlendiriyor zaten ama tavsiyem "partnership" kategorisi ve "channel manament" alanını seçip mesaj kısmınada ne isterseniz yazın google translate ile cevirip gönderin ama mesajınızda STEMDIGITAL demeyi ihmat etmeyin

Hocam partnerden atilan kanallariniz ne durumda suan hala aktifler mi?

Hocam partnerden atilan kanallariniz ne durumda suan hala aktifler mi?

6 aydan yeni olan kanalları çıkarmışlardı 3 durum var kanallarda

1- para kazanma kısmı görünmüyor hata veriyor araştırdım partnerden çıkınca dailymotion sistemi otomatik açıyormuş yani kazançlar sekmesine girince hiçbirşey çıkmıyorsa daily sistemi onay vermemiş ve çöp haline gelmiş demektir.

2- para kazanma sekmesi açık ama 18 eylül ve 2 ekimden itibaren reklam çıkmıyor yani ilerde düzelebilir yada düzelmeye de bilir.

3- sorunsuz bi şekilde normal dailyden devam ediyor.

ortalama olarakta şöyle

1. durum çıkan kanalların %50 si bu şekilde
2- durum %25
3. sorunsuz olan %25

6 aydan yeni olan kanalları çıkarmışlardı 3 durum var kanallarda

1- para kazanma kısmı görünmüyor hata veriyor araştırdım partnerden çıkınca dailymotion sistemi otomatik açıyormuş yani kazançlar sekmesine girince hiçbirşey çıkmıyorsa daily sistemi onay vermemiş ve çöp haline gelmiş demektir.

2- para kazanma sekmesi açık ama 18 eylül ve 2 ekimden itibaren reklam çıkmıyor yani ilerde düzelebilir yada düzelmeye de bilir.

3- sorunsuz bi şekilde normal dailyden devam ediyor.

ortalama olarakta şöyle

1. durum çıkan kanalların %50 si bu şekilde
2- durum %25
3. sorunsuz olan %25

anladim hocam saol :) Ben valla yavas yavas videolari baska kanala tasiyorum guvenmiyorum pek.

Bilgisayar başına geçince yazınızı detaylı okuyup bende kanallarından destek birimine yazicam, lakin kanallar spam olduğu için çokta iyi geri dönüş beklemiyorum

Hello,

We thank you for your patience as we investigated your account.

After a thorough investigation by our team, we have discovered a very high amount of content being uploaded onto your partner channels that is in direct breach of our Partner Program Terms and Conditions.

As a result of this infringement, you (and thus all your sub-accounts) have been removed and banned from the Dailymotion Partner Program, effective immediately, and this account cannot be reinstated.

If you have any additional questions, please respond to this email -- in future please do not show up at our offices as occurred this week, Dailymotion offices are for employees and invited guests only.

Best regards,
Alex

Kısacası arkadaşlar Stem Digital diye bir şey kalmadı. Dolandırılma olayı da yok. Dailymotion.com/stemdigital adresine girerseniz en altta ilgili kanallar bölümünü göremezsiniz bu da partnerin tamamen kapandığını gösterir. Paralar kaldı içerde muhtemelen kanallar da çöp olacak.

Hello,

We thank you for your patience as we investigated your account.

After a thorough investigation by our team, we have discovered a very high amount of content being uploaded onto your partner channels that is in direct breach of our Partner Program Terms and Conditions.

As a result of this infringement, you (and thus all your sub-accounts) have been removed and banned from the Dailymotion Partner Program, effective immediately, and this account cannot be reinstated.

If you have any additional questions, please respond to this email -- in future please do not show up at our offices as occurred this week, Dailymotion offices are for employees and invited guests only.

Best regards,
Alex

Kısacası arkadaşlar Stem Digital diye bir şey kalmadı. Dolandırılma olayı da yok. Dailymotion.com/stemdigital adresine girerseniz en altta ilgili kanallar bölümünü göremezsiniz bu da partnerin tamamen kapandığını gösterir. Paralar kaldı içerde muhtemelen kanallar da çöp olacak.
Çöktü yani paraların üstüne

Partner macerası bitti geçmiş olsun kanallarda çöp.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri