Sınırsız Abone, Paylaşma, Like yöntemi

P
  • Kullanıcı pikasas90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

pikasas90

Guest
Kilitlenebilir 1 arkadaşla gerekli anlaşmalar sağlanmıştır. İyi forumlar.

Son düzenleme:

sana nasıl güvenecez?

İnternet üzerinden geçmişim derin diğer forumdan bellidir. O forum üzerinden sağlayabilirim. Bu forumda yeniyim fakat güvenin bana veya güvenmeyin demiyorum. Güvenen güvenir, güvenmeyen güvenmez. Ciddi alıcı ile yüzyüze de görüşülebilir...

Merhaba arkadaşlar r10da multi konum vardır.

Evet arkadaşlar. Yöntem sınırsız bir şekilde paylaşma, like, dislike, abone olmanızı sağlıyor.
Öyle basit bir site paylaşımı falan değildir. Lütfen boş post kasımı mesajlar atmayınız. Baltalama amaçlı postlar report edilecektir. Dileyen dilediği fiyata verebilir serbest piyasa. Alıcısına hayırlı olsun demeniz yeterlidir. Daha detaylı bilgi ciddi alıcılar için PM. atmanız yeterlidir. Ciddi olmadığını hissettiğim arkadaşlar için detayları paylaşıp paylaşmama hakkımı saklı tutuyorum.

İstenilen fiyat : 1500 TL.

Herkese iyi forumlar.
Üyeliğim burada yeni arkadaşlar şimdiden bu tarz mesajlarda atmanıza gerek yok. Referans malesef veremiyorum.

oyle bır acıklama yapmıssınkı okuyan yutkunup cıksın hesabı,ısıne gelıyosa al,ref ısteme,report edıcam vs

oyle bır acıklama yapmıssınkı okuyan yutkunup cıksın hesabı,ısıne gelıyosa al,ref ısteme,report edıcam vs

Daha önce insanların yararına bir çok şey yaptığımda bile böyle baltalayıcı, karşıt yorumlar geldiğinden sıkıldım bu durumdan. Biraz ağır gelmiş olabilir.

Yahu mesajla olacak iş mi bu saçma sapan yorumlar yapılmış. Adam gider sanalpazar gibi siteden açar yine satar. millet boş boş mesaj kasıyor ayar oluyorum ya

modlara göstermen lazım önce

Daha önce insanların yararına bir çok şey yaptığımda bile böyle baltalayıcı, karşıt yorumlar geldiğinden sıkıldım bu durumdan. Biraz ağır gelmiş olabilir.

sağol kardeş bize yardım etme sen kazan sınırsız paylaşma var diyorsun 1500 tl ye tav oluyorsun ne diyelim sana öyle bişey olsa şuan video atıyordun sen çatır çatır ayrıca bişey satmadan önce modlara göstermen gerekiyor

yani diyosunki benim bi tane videomda 1 milyon like olabilir + 10 milyon kez paylaşım ?

Onay Gelene Kadar Kilit.

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------

Teamwiever ile bağlanıp programı inceledim , Arkadaşa programın resimlerini koymasını ve açıklamasını rica ettim . 5-10 Dkya koyacaktır . İyi Forumlar.

Arkadaşın r10 Linki : http://www.r10.net/members/51275-geb.html

Tartışma çıkarcak mesajlar silincektir.

Sınırsız derken? sahte hesaplardanmı atılıyor hepsi yoksa hepsi organikmi

ya bende bişey var sandım bildiğin şey değilmi bu aynı abone botları gibi ekliyosun 100 tane gmail hesabı giriyo abone oluyo paylaşıyo yanlışım varsa düzeltin

ya bende bişey var sandım bildiğin şey değilmi bu aynı abone botları gibi ekliyosun 100 tane gmail hesabı giriyo abone oluyo paylaşıyo yanlışım varsa düzeltin

Aynen o şekilde sanırım gmail ve şifreyi biz ekliycez otomatik kendisi like abone gibi vs. işlemi başlatacak.

Videoyu begenmeme de var botta bu kotu amac ile kullanilir bence gereksiz bir ozellik ?

Eğer sadece program satıyorsanız bu işlemleri 30/40 dolara yapan programlar var.Farklı yönlerini konuya eklerseniz netleşiriz.

bıraz acıklasa ıyı olucak bu ıslerı nasıl yapıyor bızım ekldımız hesaplarla yapıyorsa ıs gormez o

Bazı arkadaşlar google mühendisi kesiliyor anlamıyorum. Almak isteyen alır. İstemeyen almaz. Bu kadar. Radara takılmaz gmailler kapanmaz. İşlemler sorunsuz halledilir! Gmail üzerinden işlem hallediliyor. Daha detayı için konuyu meşgul etmeyin lütfen. PM atarsanız daha iyi dönüş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri