[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] bu adamın forumda onlarca faydalı olan , beklentisi olmaksızın karşılıksız şekilde paylaştığı konu var. Paylaşmak zorunda mıydı? Değildi.. O zaman.. Herkesin hayatına kimse karışamaz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam yorumunuz için teşekkür ederim. benim amacım insanlar oturdukları yerden yandex üzerinden cep onayı yapsın sağdan soldan cep telefonu numarası aramasındı ama çok yanlış anlaşıldım. bu forumda 2013 den beri üyeyim ve devamlı aktifim yapılan yorumları haketmediğimi düşünüyorum. ve konudada herşeyi belirttim. iki hata yaptım birincisi bana bu yöntem fixlenmesin diye parayla sat diyenleri dinlemek ikincisi insanlara belki faydası olur diye bu konu açmak.
Hocam konu iptal olması nedeni ile sistemi ref olarak veremiycem ama bir kaç cep onayınızı gerçekleştirebilirim böylelikle sözümü tutmuş olayım.
Arkadaşlar Son 2 Aydır Kullandığım Bir Cep Onay Sistemi Var.
Onay Olarak Amerika Numarası Veriyor. 2 Aydır Bir Sorun Yaşamadım.
Gmail Açma ve +15 Onayı İçin Kullanıyorum.
Neler Onaylanıyor ?
1) +15 Onayı
2) Gmail Onayı
3) Adsense Onayı
4) Facebook Onayı
Bu Onay Sistemini Bir Kaç Arkadaşa Satmayı Düşünüyorum.
Aramızda Böyle Bir Sisteme İhtiyacı Olan Almayı Düşünen Var mı.
Gelen Yorumlara Göre Yönetimle Konuşup Satış Konusu Açabilirim.
KONUYU OKUMAYIP YORUM YAPANLAR YÜZÜNDEN KONU KİTLENSİN LÜTFEN.
@mNote
SİSTEMİ MERAK EDENLER İÇİN
Sistem Yandexin Bir Sistemi ve Hiç Kapanmayacak Bir Sistem Ve Tek Bir Mail Adresi İle Sınırsız Telefon Onayı Yapabileceğiniz Bir Sistem
Hocam Son 6 Gündür Bu Sistem Google Çalışmıyor Google Engellemiş Sistemi Galiba Facebook ta Çalışıyor Ama Google Numara Yazınca Geçersiz Numara Diyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.