Sınırsız DailyMotion Yükleme Hizmeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fernando

Kayıtlı Üye
[FONT=&quot]Merhaba arkadaşlar,
Dailymotion kanallarınıza günlük limit olmadan sınırsız yükleme yapan programımızı kullanım olanağı sunuyoruz.
Satış belli bir süre devam edecektir. Etkilenmezsek satışa devam.

Kullanım :
- Kullanımı oldukça basittir.

- Aşağıdaki paketlerden uygun olanını satın alın.
- Size verilen FTP adresine kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın
- DailyMotion kanalınızın mail adresi ve şifresini ilgili text dosyalarına girin.
- Videos klösürüne kanalınıza eklemek istediğiniz videlorı ekleyin ve otomatik olarak yüklenmesini bekleyin.
- Tüm işlemler bittikten sonra kanalınızın şifresini değiştirin.
[/FONT]
[FONT=&quot]
RDoZaG.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot] Sorular :
[/FONT][FONT=&quot]1. Yükleme limiti var mı?[/FONT]
[FONT=&quot] - Almış olduğunuz paket kapsamında videolarınızı günlük yükleme limiti olmadan kanalınıza atabilirsiniz.

2. Video süresi limiti var mı?
- Evet var. Her yükleyeceğiniz videonun süresi max. 1 saat olabilir.

3. FTP kaç gün açık kalacak?
- Her aldığınız FTP adresi 5 gün boyunca açık kalacaktır. İsterseniz tüm videoları 1 günde isterseniz 5 günde yükleyebilirsiniz.

4. VDS'den kullanabilir miyim?
- Evet kullanabilirsiniz hatta daha hızlı videolarınızı yükleyeceğinizden tavsiye ediyoruz VDS'de kullanmanızda hiç bir sakınca yoktur ip bloguna takılmazsınız.

5. Videoların Açıklamalarını Nasıl Yapacağım?
- Bu program sadece videoyu DailyMotion'a atmanıza yarar videolarınızın açıklamalarını, etiketlerini, kategorilerini kanalınıza girerek yapmanız gerekiyor.

6. Yükleme Paketleriyle Kaç Kanala Yükleme Yapabilirim?
- Her paket tek kanal içindir.

7. Bu Program Sayesinde Telifli Videoları Geçebilir Miyim?
- Program size sadece limitsiz video yükleme olanağı sunar. Çalıştığınız kategoride sorun varsa değiştirmenizi yada gerekli render önlemlerini önceden alarak çalışmanızı tavsiye ederiz.

Satınalma :
- Banka kartı, ön ödemeli kartları kullanma imkanı
- Kredi kartınızla komisyonsuz 3 taksitte satınalma imkanı (axess)
- Kart puanlarınızı kullanma imkanı.
- İlgili pakete tıklayınız.
- Satınalma onayı alındıktan sonra FTP bilgileriniz mesajla gönderilecektir.

[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]

ana_sayfa_puanli_alisveris.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]Partner :[/FONT]
[FONT=&quot]Direk MCN miz bulunmaktadır aylık min. 2$ kazanan spam kanallarınız için alım yapabileceğiz ödeme kanal kazancının %75'dir. Kapalı kanal kazancı için ödeme yapılamamaktadır. Partner için ilerleyen günlerde konu açacağım.[/FONT]

[FONT=&quot]İletişim :[/FONT][FONT=&quot]
Aynı gün dönüş yaparım (özellikle akşamları) anlık olarak bakamayabilirim.Skype konusunda iyi değilim
[/FONT][FONT=&quot]Skype : [email protected][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT] [FONT=&quot]Ref :[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]VDS si bulunan hızlı kullanıp yorum yazabilecek 1 arkadaşa 30 yüklemelik ref vardır.
[FONT=&quot]
[/FONT]

hayırlı olsun, ref alabilirim

Sınırsız DailyMotion Yükleme için fiyat alabilir miyim?

Sınırsız derken 25 dakkalık 200 video yükleme yapabiliyormuyum dm günde sınır koymuş nasıl olcak bu hocam

hocam tek kullanımlık "tek kanal için 40 videoyu aynı günde yükleme" özelliği 25TL doğru mu anladım.

tek kanalda tek sefer kullanıyoruz ve paket bitiyor. biraz fazla değil mi bu ücret ?

Referans alabilirmiyim duruma göre alım yapmayı düşünüyorum.

Sınırsız DailyMotion Yükleme için fiyat alabilir miyim?

aynı kanal için tekrar tekrar satın alabilrsiniz sınırsız fiyatımız yoktur

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

Sınırsız derken 25 dakkalık 200 video yükleme yapabiliyormuyum dm günde sınır koymuş nasıl olcak bu hocam

aldığınız pakete göre işlem yapabilirsiniz
50 lik yükleme paketi alırsanız
25dk lık - 50 video günde yükleyebilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

aldığınız pakete göre işlem yapabilirsiniz
50 lik yükleme paketi alırsanız
25dk lık - 50 video günde yükleyebilirsiniz

1 ay boyunca her gün 50 video yani yanlış mı anladım hocam?

hocam tek kullanımlık "tek kanal için 40 videoyu aynı günde yükleme" özelliği 25TL doğru mu anladım.

tek kanalda tek sefer kullanıyoruz ve paket bitiyor. biraz fazla değil mi bu ücret ?

fiyat kişiden kişiye değişir fakat bence normal hocam 50 videoluk kanalı 30tlye hazırlayabiliyorsunuz
şuan ytde para kazanma açık kanalı 300 liraya satıyorlarki aldığınızda yarın açık kalacağı belli bile değil

300 tlye 10 tane 50 videoluk kanal yapabilir kazanç sağlayabilirsiniz dailymotionda

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

1 ay boyunca her gün 50 video yani yanlış mı anladım hocam?

yükleme sınırına takılmadan sadece 50 video günlük veya aylık değildir

[MENTION=13272]Fernando[/MENTION] hocam sağolsun yardım etti.3 tane 30 tl paket 1 tane 20 tl paket aldım.İnş alışverişimiz devam edicek tşk

50 videoluk paket ,videolar max 1 saat olucak, yani sistem size 1 kanala 25 günde yapacağınız yüklemeyi aynı gün yapma imkanı sağlıyor sadece, eksi yönleri açıklama-etiket-kategori seçemediğiniz için bunları seçmek isterseniz videoları tek tek editliceksiniz ve render kullananların hiç işine yaramıcaktır.
Bu fiyat aylık olsa günlük 50 video limiti olsa olabilirmiş, şuan ki hali ile çok pahalı buldum ben, botla 30 kanala günlük 200 video atıp aylık 30TL vermek daha mantıklı.Yanlış anlamayın konunuzu baltalamak için yazmadım sadece görüşlerimi belirttim serbest piyasa 10kTL bile isteyebilirsiniz.

fiyat kişiden kişiye değişir fakat bence normal hocam 50 videoluk kanalı 30tlye hazırlayabiliyorsunuz
şuan ytde para kazanma açık kanalı 300 liraya satıyorlarki aldığınızda yarın açık kalacağı belli bile değil

300 tlye 10 tane 50 videoluk kanal yapabilir kazanç sağlayabilirsiniz dailymotionda

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

yükleme sınırına takılmadan sadece 50 video günlük veya aylık değildir
Hocam şaka gibi ve ucuzmuş gibi anlatıyorsunuz :D 300 TL ye 10 tane 50 videoluk dailymation çok mu? Dailymation nedir hocam? youtubenin 2008 deki hali gibi bir şey. Başına sınırsız kelimeleriyle vs süslemeler konuyu felan. Aşırı derecede pahalı. Dailymationdan Bahsediyoruz değil mi? Umarım aynı şeyden bahsetmiyoruzdur. 1 Kanal 30 TL ye geliyormuş bu dailmationmuş :D

Hocam şaka gibi ve ucuzmuş gibi anlatıyorsunuz :D 300 TL ye 10 tane 50 videoluk dailymation çok mu? Dailymation nedir hocam? youtubenin 2008 deki hali gibi bir şey. Başına sınırsız kelimeleriyle vs süslemeler konuyu felan. Aşırı derecede pahalı. Dailymationdan Bahsediyoruz değil mi? Umarım aynı şeyden bahsetmiyoruzdur. 1 Kanal 30 TL ye geliyormuş bu dailmationmuş :D

Tamam da neden bu kadar üzerine alındığını anlamadım almak istemiyorsan almazsın gelip burada konuyu kirletmenin bir anlamı var mı ? Senden öncede bir arkadaş yazmış ona pahalı geldiğini sonunda da iyi dileklerini sunmuş geçmiş.
Kişiden kişiye değişir sana pahalı gelir bazılarına normal bazılarına ucuz ki skypetan ulaşın bir çok arkadaş lütfen fiyatı düşürme dailyi bari çöp yapmayalım diyorlar bende o şekilde düşünüyorum.

Ben zaten herkese hitap etmiyorum bu hizmet çok fazla kanalla dailymotion kanal basan hızlı çalışan arkadaşlar için.
Sürekli satmak istesem hergün güncel güncel yazarım konuya ilk sayfaya çıkarırım öyle bir amacımda yok ihtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşıyor şuan çalışma yapıyoruz.

Tamam da neden bu kadar üzerine alındığını anlamadım almak istemiyorsan almazsın gelip burada konuyu kirletmenin bir anlamı var mı ? Senden öncede bir arkadaş yazmış ona pahalı geldiğini sonunda da iyi dileklerini sunmuş geçmiş.
Kişiden kişiye değişir sana pahalı gelir bazılarına normal bazılarına ucuz ki skypetan ulaşın bir çok arkadaş lütfen fiyatı düşürme dailyi bari çöp yapmayalım diyorlar bende o şekilde düşünüyorum.

Ben zaten herkese hitap etmiyorum bu hizmet çok fazla kanalla dailymotion kanal basan hızlı çalışan arkadaşlar için.
Sürekli satmak istesem hergün güncel güncel yazarım konuya ilk sayfaya çıkarırım öyle bir amacımda yok ihtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşıyor şuan çalışma yapıyoruz.

hala güncel mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri