Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal sıparışi verılmıştır tesekkurler
Referans alırsanız daha iyi olur.
ref yollandı ilk yorum arkadaş ref istedi özelden buraya öle yazmış![]()
ref olabilr mym
Yazdığınızı sonradan gördüm.Referans arkadaşlar yorumlarını belirtirse iyi olur arkadaşlar.Hayırlı satışlar.
Tanesini 1.25 diyosun yani...
Çok değilmi azıcık birazcık?
Yinede iyi satışlar.
Merhaba Arkadaşlar Yeni Konuyla Sizlerleyim Gmail + You tube Tel Onaylı Hesaplar Satılır.
Evet Arkadaşlar Fiyat Listesi;
10 Hesap >> 12,5:tl
20 Hesap >> 25:tl
40 Hesap >> 40 :tl
Ve Üstü Tane olarak >> 1 :tl
ÖDEME YOLLARI ONLİNE OYUN HİZMETLERİ.
Stok Adet ;
90 Adet
Kanallar kapanırsa yeni kanal veriyomusunuz ?
kanalları deneme yaptım 1 aydır denemede kanalım var kapanmadı sorun yaşayacığınızı düşünmüyorum ama açtığım kanallara sonuna kadar güveniyorum öle bir kampanya yapsam en az 2 en fazla > 4 liradan satarım sonuçta 90 kanal elle açılmış ipler değiştirilmiş okadar uğraşılmış![]()
arkadaşlar uzun zaman önce 10 kanal almıştım kendisinden. sağlamdır arkadaş güvenebilirsiniz.![]()
kanalları deneme yaptım 1 aydır denemede kanalım var kapanmadı sorun yaşayacığınızı düşünmüyorum ama açtığım kanallara sonuna kadar güveniyorum öle bir kampanya yapsam en az 2 en fazla > 4 liradan satarım sonuçta 90 kanal elle açılmış ipler değiştirilmiş okadar uğraşılmış![]()
nerdeyse garanti sözleşmesi bile imzalıyacak. kendine o kadar güveniyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.