Sınırsız internet tavsiyeleriniz

Hocam peki manuel çalışıyorsanız bi video indirsen uzun 2 3gb.. 20 30 film sadece akk yi gecmek icin yeterli. Bu büyük bi sıkıntı değil mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende onu diyorum iste internet abonesi olurken akk yok dendi bana bende inanmadim ama daha sonra dedigin gibi dizileri filmleri indirdikten sonra yavaslama olmadigini gorunce inandim

acttr
yemın edıyorum ttnet bın pısmanlıktır nerdeyse 2-3 mb hız ıle kullanıyorum 2 saatır yorum yazcam yazamadım ttnet e hayır

ttnet 16mbit kullanıyorum,85-90 tk veriyorum aylık.ay boyunca etmedigim küfür kalmıyor adamlara :) bundan önce fiber kullandım adanada,süperdi.şimdi ttnete geçmek resmen işkence oldu bana.şu fiber alt yapısı artsa da kullansak ne güzel olur.

ttnetten uzak dur derim hiçbir zaman dedikleri fatura gelmiyor :D benim fatura 59 diyorlar 80 ödüyom d:

ttnet kullanıyorum 55 lira ödüyorum 24mbit hız ilk 3 ay tivibu bedavaydı sanırım 20gb netdisk bedava aylık 600 saat wifi bedava ttnet muzik den müzik dinleyebiliyorum modemide onlar verdi

altyapınız fiber destekliyorsa ttnetin fiber paketlerini inceleyin

TTNet'ten uzak dur.Ben bu kadar rezil bu kadar dolandırıcı bir firma görmedim.1 aydır internet bağlantısı sorunlu 30 defa müşteri hizmetlerini aradım hep yalan dolan, aramadığım yer kalmadı bugün sorun çözüldü de 3-4 mbit hız alıyorum.Sözde paket 16 mbit.Böyle rezillikler yaşamak istemiyosan bu rezil firmadan uzak dur derim

Ttnet gibi adi bi kurum yok uzak durun o ********lerde internetim 10 gündür kesikti kaç defa aradım arıza kaydı oluşturmaktan başka bi halt yemiyolar

8 yıldır ttnet kullancıyısım hergün küfür ediyorum düşün etmediğim gün yok paramızla rezil oluyoruz sözü bu kurum için geçerli .
2 yıl boyunca haberim olmadan abone yaptıkları tivibu ödemişim :D en sonunda baktım faturalar tavan yaptı fatura içine baktım 10 tl tivibu ödüyormuşum :D
hatta söyle bir durumumda var :D telekom sayesinde davalara gidiyorum. Telekom kablolarını çalanları ihbar etmiştim telekom dava açmış ve beni olur olmadık tarihlerde adliyeye çağırıyorlar yani ben küfür etmekten sıkıldım allh kullananlara sabır versin yasal dolandırıcı resmen bir ttnet diğeri dsmart.

sözde eski üyeyim insan biraz tarife önerir işte eskisiniz cart curt bunlar eski diye s.... :D
neyse sözün özü ttnet allh belasını versin.

Sırf bu yüzden soğudum suan. Adsl deneyiminiz oldu mu peki o nasildi?

adsl dediğn ttnet ise oldu. ttnet çok değişiyor altyapıdan altyapıya. istanbulda evimi taşımıştım 8 mbit interneti öncesnde 7mbit iken yeni evde 5 mbit alıyordu. Açıkçası ttneti sevmiyorum. Sorunlar üzerine kurulu bir şirket internetim yavaşlar ararım hızlanır yarım saat sonra tekrar yavaşlar. tabi herkes sorun yaşamamıştır. kimine denk geldimi geliyor işte. istanbuldaydım bir de yogunluk sebeplide olabilir. Online oyun oynayacaksan ttnet in pingleri iyiydi ama.

Beyler interneti bağlatmaya gidiyorum son olarak ne diyosunuz?
Uyduneti sabit ip olduğunda dolayı istemiyorum.
Ttnete yazılan yorumlar son derece kafa karıştırıcı :)
Ne diyosunuz?

Beyler interneti bağlatmaya gidiyorum son olarak ne diyosunuz?
Uyduneti sabit ip olduğunda dolayı istemiyorum.
Ttnete yazılan yorumlar son derece kafa karıştırıcı :)
Ne diyosunuz?
Komsularina sor bence. Bazı mahallelerin alt yapıları yenileniyor mesela ben bir senedir 16-20 mb arası baglaniyorum fatura 60 tl tablet almıştım birde

mobil mesaj

Komsularina sor bence. Bazı mahallelerin alt yapıları yenileniyor mesela ben bir senedir 16-20 mb arası baglaniyorum fatura 60 tl tablet almıştım birde

mobil mesaj

Ttneti mi 16 20 kullaniyosun hocam? Hangi tarife?

uydunette bridge moduna aldın mı ip değişiyor ama sadece bir kişi bağlanabiliyor
normal mod router modunda ise herkes bağlanabiliyor ama sabit ip.

en uğraştırıcı olabilecek her gün müşteri hizmetlerini aramak..sabit ip yi değiştiriyorlar yarım saat içinde ..ek ücret yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri