sınırsız kanallar sınırlı olmuş

• Kullanıcı fatihbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,az önce diger konuda görünce bende benim kanalları kontrol ettim ve dm yine bi güncelleme yapmış,sınırsız kanalları normale çevirmiş.bende farklı özelliklerde sınırsız kanallar vardı işte sadece günde 1 tane 60dk üzeri video atılabilen,60dk altı istedigin kadar video atılabilen ve en güzeli istedigin sayıda ve sürede video atılabilen kanallar vardı.hepside artık normal kanal olmuş,limitsiz yükleme özellikleri gitmiş ne yazıkki :(

arkadaşlar,az önce diger konuda görünce bende benim kanalları kontrol ettim ve dm yine bi güncelleme yapmış,sınırsız kanalları normale çevirmiş.bende farklı özelliklerde sınırsız kanallar vardı işte sadece günde 1 tane 60dk üzeri video atılabilen,60dk altı istedigin kadar video atılabilen ve en güzeli istedigin sayıda ve sürede video atılabilen kanallar vardı.hepside artık normal kanal olmuş,limitsiz yükleme özellikleri gitmiş ne yazıkki :(

Daha dün konuştuk 1 saat üzeri yukleme yapan kanal almam lazım diye benim de ne şansım varmış be arkadaş :D

kendi adıma konuşmak gerekirse bana pekde bi zararı yok hocam.en son ne zaman yükleme yaptım o kanallara hatırlamıyorum dahi.ayda yılda bi gerektigi oluyordu tabi,kullanıyordum ama dedigim gibi benim için çokda önemli bişey degil.sadece 60dk üzeri videoları bölmekle ugraşıcaz.bide öyle bişeyki bagzı güncel yükledigim içerikler 61-62dk yani 10sn farklı dahi limiti aşanlar var.işin yoksa otur onları bol :)

kaç gündür normalden daha fazla sapıttı dm,umarım tek degişiklik bu olur.panelde zaten herşey karışık,kaç gündür apide sıkıntılı.videoyapdada kanal takipdede hangi kanala baksam para kazanması kapalı gösteriyor günlerdir.kanal takipde ilk gördügümde kalbime iniyordu,videoları açtım reklam çıkıyor.dedim acaba eşleşen gibi bişey mi oldu noldu buna.sonra baktım resmi kanallardada aynı durum var.halada devam ediyor o.bugün ödemeler biter heralde,yavaştan normale döner.heralde panelde,apide düzelir 1-2 güne ama dedigim gibi inşallah başka bi degişiklik yapmazlar.

kendi adıma konuşmak gerekirse bana pekde bi zararı yok hocam.en son ne zaman yükleme yaptım o kanallara hatırlamıyorum dahi.ayda yılda bi gerektigi oluyordu tabi,kullanıyordum ama dedigim gibi benim için çokda önemli bişey degil.sadece 60dk üzeri videoları bölmekle ugraşıcaz.bide öyle bişeyki bagzı güncel yükledigim içerikler 61-62dk yani 10sn farklı dahi limiti aşanlar var.işin yoksa otur onları bol :)

kaç gündür normalden daha fazla sapıttı dm,umarım tek degişiklik bu olur.panelde zaten herşey karışık,kaç gündür apide sıkıntılı.videoyapdada kanal takipdede hangi kanala baksam para kazanması kapalı gösteriyor günlerdir.kanal takipde ilk gördügümde kalbime iniyordu,videoları açtım reklam çıkıyor.dedim acaba eşleşen gibi bişey mi oldu noldu buna.sonra baktım resmi kanallardada aynı durum var.halada devam ediyor o.bugün ödemeler biter heralde,yavaştan normale döner.heralde panelde,apide düzelir 1-2 güne ama dedigim gibi inşallah başka bi degişiklik yapmazlar.

61-62 dk olan videoları hızlandırma yapabilirsin hocam videonti kullanıyorsan. %1-5 arası hızlandırma yaparsan hiç anlaşılmıyor.

Böyle olması normal çoğu kişi dm ye yöneldi ve fazla dikkat çekti spam yt gibi asıl şimdi konum aldı.

Böyle olması normal çoğu kişi dm ye yöneldi ve fazla dikkat çekti spam yt gibi asıl şimdi konum aldı.

giren çok ama geneli bırakır işi.dm,yt gibi degil.bunu farkedince çogu vazgeçiyor dogal olarak.buna ragmen kalanlarda genelde sigara parası,internet parası çıksın yeter diyenler oluyor çogunlukla.

giren çok ama geneli bırakır işi.dm,yt gibi degil.bunu farkedince çogu vazgeçiyor dogal olarak.buna ragmen kalanlarda genelde sigara parası,internet parası çıksın yeter diyenler oluyor çogunlukla.

Aynen öyle hocam ancak işte bu şekilde de olsa dm yi daha zor hale getiriyorlar bizler için herkes gitse biz kalsak bile eskiyi arar oluruz zamanla maalesef neyseki herkes nasibi neyse onu alır

Aynen benimde gitmiş. Ama yükleyeceğim kadar yükledim zaten

şuanki özellikleri ss atabilirmisiniz hocam

benim hiç sınırsız kanalım yoktu haksız rekabeti engellemişler :P

şuanki özellikleri ss atabilirmisiniz hocam

upload sayfasına bakınca eski tasarımda yazıyordu limitsiz filan diye şimdi upload sayfasında bişey yazan biyer yok hocam.linkle eski tasarımdan bakma yolu varsa birisi link versin bakalım,ben bulamadım.mecburen konuda arkadaşlar limitsizler normal kanal oldu diyince girip tektek video atarak kontrol ettim,sadece 1 tanesine video yükleyebildim.1 tanesi hariç digerlerinin limitler geri gelmişdi.

upload sayfasına bakınca eski tasarımda yazıyordu limitsiz filan diye şimdi upload sayfasında bişey yazan biyer yok hocam.linkle eski tasarımdan bakma yolu varsa birisi link versin bakalım,ben bulamadım.mecburen konuda arkadaşlar limitsizler normal kanal oldu diyince girip tektek video atarak kontrol ettim,sadece 1 tanesine video yükleyebildim.1 tanesi hariç digerlerinin limitler geri gelmişdi.

dailymotion.com/upload burdan bakabilirsin hocam. Bende video yüklediğim düzenli kanal sabah fark ettim sınırlı olmus

dm için render taktiği bilen var mı
yt de geçtiğim içerikler dm de geçmiyor :)

Önce izlenimleri kısıp sonra birden kanalları kapatıyorlar, elimde olanlar hep kapatıldı sorgusuz sualsiz. Mail bile atmadan kapattılar.

aynen,orada yazıyormuş.eldeki son sınırsız kanalda normale dönmüş :)
lOp9gb.jpg

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

dm için render taktiği bilen var mı
yt de geçtiğim içerikler dm de geçmiyor :)

ben bunu hep diyorum ama bi türlü bulamadım.hatta benim içeriklerde ytde silinmeyen videolarda dmde siliniyor :D

Arkadaşlar dm de,yt de olduğu gibi yeni yüklenen videoları görme şansımız varmı ?!

benim de 1 sınırsız 1 sınırlı kanalım kapanmış. ikisi de videoyapa bağlıydı. kazanç getiriyodu. Yazık oldu :( Başka kanalı kapanan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri