Sınırsız Kapak Kodu Alınacak Minimum 6 Adet

F
  • Kullanıcı fatihc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fatihc

Guest
Minimum 6 adet olmak üzere 2,5 lt kapak kodlarını alıyorum cocacola .
6 adetini 14 liraya alıcam
sınırsız alıyorum pm atınız .
tek tek almıyorum elimde kalıyor

Kapakda ne oluyor Fatih,Cahilligime ver benim zamanimda bedeva 1 litrelik yada teneke kutu cola oluyorduda :)

coca cola da en az 50 çeşit hediye seçenek var büyük üstad :)
Vaybe nerde bizim zamanimizda o dermisim :) :)

Benim kola ile en guzel anim su olmustu.

Birgun okuldan ciktik tam karsisinda okulun Cola dagitim yeri var.Bize dediler gelin su kamyondaki kolalari indirin size kola verelim dedik ok.5 arkadas kamyonu indiriyoruz depoya.Bide ne gorsek bi koca cuvalin icinde bedeva cola kapaklari o zamanda kampanya var.Yalan demiyim heralde bi 300-500 tane indiregandi yaptik ,adamlar tesekkur etti bize uctuk ordan.

Sonra sirasiyla mahallede ne kadar bakkal varsa hepsinden 10-15 er tane colalari topladikki sevine sevine evin yolunu tutuk.2 ay cola icmistim gece gunduz :)

Vaybe nerde bizim zamanimizda o dermisim :) :)

Benim kola ile en guzel anim su olmustu.

Birgun okuldan ciktik tam karsisinda okulun Cola dagitim yeri var.Bize dediler gelin su kamyondaki kolalari indirin size kola verelim dedik ok.5 arkadas kamyonu indiriyoruz depoya.Bide ne gorsek bi koca cuvalin icinde bedeva cola kapaklari o zamanda kampanya var.Yalan demiyim heralde bi 300-500 tane indiregandi yaptik ,adamlar tesekkur etti bize uctuk ordan.

Sonra sirasiyla mahallede ne kadar bakkal varsa hepsinden 10-15 er tane colalari topladikki sevine sevine evin yolunu tutuk.2 ay cola icmistim gece gunduz :)

hehehe adamların vereceği kolayı da alsaydınız. :) peki daha sonra anlamışlarmı ki :)

şimdi öyle 300-500 kapak olsa köşeyi dönersin :) 500 * 2 TL = 1000 tl eder ama zaten youtubeden 10 katını kazanıyosundur :)

Karadenizin bi dedigi bi dedigini tutmayıp hakaret etmesinden dolayı anlaşılmamıştır

Arkadaşla görüşüldü.Önce kapakları istiyor daha sonra atm'den ödeme yapacağını iddaa ediyor.Bende böyle kabul etmeyeceğimi 5 kapak başı ödeme istediğimi söyledim neyse bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor deyip almıyorum dedi.Ben şüphelendim alışveriş yapacak arkadaşlar telefon numarası alıp öyle görüşüp alışveriş yapsınlar.

skype görüşmelerini atsana Allahını seversen 50 kapak alcam dedim atmden yatırcam dedim önce kapakları istemedim 10 tane ref amaçlı istedim şimdi burada kıvırtma [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bakarmısın skypeden hakaret ediyor şimdi iftira ediyor geregini yaparmısınız
neymiş kapaklar arkadaşındaymış ben parayı yatırıcakmışım arkadaşından istiycekmiş
daha ref amaçlı kapak veremiyorsun gelip 100 tane 50 tane kapak satıyorsun

skype görüşmelerini atsana Allahını seversen 50 kapak alcam dedim atmden yatırcam dedim önce kapakları istemedim 10 tane ref amaçlı istedim şimdi burada kıvırtma [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bakarmısın skypeden hakaret ediyor şimdi iftira ediyor geregini yaparmısınız
neymiş kapaklar arkadaşındaymış ben parayı yatırıcakmışım arkadaşından istiycekmiş
daha ref amaçlı kapak veremiyorsun gelip 100 tane 50 tane kapak satıyorsun

Hakaret eden kim sadece çirkefsin dedim.

çirkef iltifat dogru .
daha demin önce kodları istiyor diye iftira ettin şimdi ona cevap veremiyorsun ne oldu ?
ben ref olarak az miktar kapak istemedim mi sen nediyosun hepsini istiyor diye ?

çirkef iltifat dogru .
daha demin önce kodları istiyor diye iftira ettin şimdi ona cevap veremiyorsun ne oldu ?
ben ref olarak az miktar kapak istemedim mi sen nediyosun hepsini istiyor diye ?

Benim arkadaşım geri dönüşümde çalışıyor akşam saat 6dan sonra geliyor işten skype giriyor.Bana kodları 5 5 veriyor ödeme aldıktan sonra devam 5i veriyor.Bende size kodların benim olmadığını arkadaşımın olduğunu ve böyle birşey mümkün olmadığını söyledim.10 tane kapak kod istediniz buda 20 tl değer yapar 20 tl değer ref mi olur. Ayrıca ödemeleri şans oyunlarına istedim yapamayacağınızı belirtip alışverişin gerçekleşmeyeceğini söyleyebilirsiniz. Konu kapatılsın.

sana daha ne diyim 360 derece dönüyosun satan arkadaş varsa tel bırakcam arasınlar

Eğer isterseniz elimde 330 ml kapaklarından çok sayıda var

:) Stoklar yakında tekrardan gelir merak etmeyin . :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri