hocam modem res ccleanerdan sonra bu programı çalıştırdığımızda %100 yazıyor sadece değil mi? sol alttaki 3 seçeneği seçip optimize et diyorum tekrardan, başka yapılması gereken yok heralde?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam modem res ccleanerdan sonra bu programı çalıştırdığımızda %100 yazıyor sadece değil mi? sol alttaki 3 seçeneği seçip optimize et diyorum tekrardan, başka yapılması gereken yok heralde?
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION]Ustam ben chrome kullanmıyorum google açısından sorunsuz çalışır dimi mozillada ? sorun olmaz dimi yüzde durumu olmasa.Chrome yükleyin sorun düzelir.
Ayrıca arkadaşlar konudaki linkler kural gereği silindi. Google'da nasıl aratacağınızı zaten biliyorsunuz, lütfen artık pm atmayın.
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION]Ustam ben chrome kullanmıyorum google açısından sorunsuz çalışır dimi mozillada ? sorun olmaz dimi yüzde durumu olmasa.
sadece ccleanerla olmaz mı?Bende daha hiç kullanmadım bugün indirdim kurdum.Yeni başlıcam temizlemeye
Testlerde Chrome yüklemeyince hiç çalışmıyor, bu nedenle Mozilla'da da sorun veriyor.
Ustam yani chrome yüklü değilse kursak da çalışmıyor mu?
Az önce ccleanerla temizlik yaptım modeme reset opera kurdum gene telefon no istiyor.Google clean google a rapor gönderebilir gibi geliyor bana o yğzden kurmadım.Ya çıldırıcam neden hep tel istiyor analyamadım.![]()
Win 8'de çalışmıyor arkadaşlar chorome kurulu olsun kurulu olmasın, ne yapmamız lazım win 8.1 de çalıştırmak için yüzde 0 ve hiç etkisi olmuyor.
Arkadaşlar bu konu hakkında çok soru sorulduğu için böyle bir konu açmak istedim. Anlatılanları aynı şekilde uygularsanız, telefon numarası sormadan istediğiniz sayıda gmail hesabı açabileceksiniz.
Öncelikle 2 adet programa ihiyacımız var. Bunlar;
Google Clean
CCleaner Professional
Linkler kural gereği kaldırılmıştır.
Öncelikle 2 programı da bilgisayarımıza kuruyoruz.
GoogleClean için kurulum:
1) "googleclean.v2015.122s" isimli zip dosyasını çıkarıyoruz.
2) "Abelssoft.GoogleClean.v2015.122.HAPPY.NEW.YEAR-DVT" isimli bir klasöre çıkaracak, içine giriyoruz.
3) "d1ff0ab1" ve "d1ff0ab2" ziplerini ikisini birden seçip ayıklıyoruz.
4) Ayıkladığımız klasörlerin içindeki "d-000ab" isimli zip dosyası var. Bu dosyayı çıkar dediğimizde exe ortaya çıkıyor.
Kurulumları tamamladıktan sonra tüm açık pencereleri (tarayıcı,program) kapatıyoruz.
CCleaner Programını açıyoruz ve resimlerde gördüğünüz ayarları yapıyoruz.
Uygulama ayarları: Tarayıcı ile ilgili olanların tümünü işaretliyoruz. (Chrome, Firefox vb.)
![]()
Çerez ayarları: Kalacak çerezler bölümünü tamamen boşaltıyoruz.
![]()
Gözetleme ayarları: Tarayıcı gözetlemeyi açarak, tarayıcıyı her kapattığınızda tüm çerezlerin otomatik olarak temizlenmesini sağlıyoruz.
![]()
Temizliğe başla diyerek tüm çerezleri temizliyoruz. Kayıt defterindeki sorunları da aynı şekilde çözüyoruz. İşlemi 2 kez tekrarlamak kalan hataları tekrar bulması için faydalı olabilir.
Programı "X" butonuna basarak kapatıyoruz. Artık programımız bilgisayarın sağ alt köşesinde çalışmaya devam ediyor ve tarayıcıyı her kapattığınızda kendisi tüm çerezleri temizliyor. Eğer işe yaramazsa eskisi gibi manuel temizlik yapabilirsiniz.
İkinci programımız GoogleClean'ı açıyoruz.
İlk açılışta buna benzer bir görünüme sahip olacaktır. (İşaretlemeleri daha önce yaptığım için resimdeki gibi görünmeyecektir. Yüzde oranı sizde değişebilir. )
![]()
Bu programda yapmanız gereken "Quick Access" bölümündeki tüm seçenekleri işaretli hale getirip "Optimize all Google Applications now" butonuna tıklamak (biraz bekletecektir) ve "GoogleRadar" ı aktif etmek.
Google radarı aktif ettikten sonra bazı uyarılar çıkacaktır. İngilizce olarak, hepsini sil, bir daha gösterme gibi seçenekleri siz ayarlarsınız.
Son olarak programın görünümü aşağıdaki gibi olacaktır.
![]()
Artık iki program da tarayıcıyı her kapattığımızda temizlikleri otomatik olarak yapacaktır.
Son olarak modemimizi resetleyip tarayıcımızı açıyoruz.
Karşınıza şöyle bir uyarı gelecektir. Ortadakini seçip devam edin.
![]()
Artık mail almaya hazırsınız. IP adresinizin değişip değişmediğini kendiniz kontrol edeceksiniz.
Mail açarken muhtemelen 2 tür hata alıyorsunuz. Bunlardan birisi "Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz." diğeri ise hepimizin bildiği "Telefon Doğrulaması Yapın".
Bunun sebebi;
1) Temizliği doğru yaptınız, IP niz de değişti fakat modeme bir kaç resetten sonra eski aldığınız IP'yi yeniden almış olabilirsiniz.
2) IP nizi değiştirdiniz temizlik tam yapılmadı. Temizliği manuel yapınız.
3) Hesap açılışlarında kopyala yapıştır kullanıyorsunuzdur. Kesinlikle engel çıkarıyor.
4) Hata veren İsim, Soyisim ve Mail adresi gibi bilgileri tekrar kullanmayın yine takılırsınız.
Elimden geldiği kadarıyla anlatmaya çalıştım. Aceleyle hazırladım hatalar olabilir, umarım mail açamayan arkadaşlara faydası dokunur.
Önce CCleaner'la temizlik yaptıktan sonra Google Clean ile ne kadar temizlik yaptıysam hiçbir şekilde %100 olmuyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar?
Chrome yüklü değilse %0 kalır. Yüklü ise hata sayısı 1 veya 2 tane olması sorun değil. %90 civarı çıkıyorsa sıkıntı çıkarmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.