Sınırsız Netflix Hesap Oluşturma

biz bu şekilde açmıyoruz 2gün sonra fix yiyecek zaten burayada yazıyorum :)

biz bu şekilde açmıyoruz 2gün sonra fix yiyecek zaten burayada yazıyorum :)

senin yaptığın şeyde devlet sırrı değil hocam :D internet bankacılığından sanal kart oluşturup yeni bir mail ile netflix üyeliği açıyorsunuz altı üstü :D

senin yaptığın şeyde devlet sırrı değil hocam :D internet bankacılığından sanal kart oluşturup yeni bir mail ile netflix üyeliği açıyorsunuz altı üstü :D
aynen aynen öyle :) tüm bankalar bankasına sanal kart sınırı getirsin 1 tane diye ben yine günlük 400 adet açar satarım takmayın kafanıza :) siz tektek açarsınız benim yazılımım saatte 115 hesap açıyor yalnız .s ve burada millet hesaplar askıya alındı demiş neeeyse :)

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

2 güne kalmadan sınırsız kart mı oluştursak yani
netflix kabul etmeyecek kartı, çünkü netflixe yakalandı bin adresi çoktan :)

aynen aynen öyle :) tüm bankalar bankasına sanal kart sınırı getirsin 1 tane diye ben yine günlük 400 adet açar satarım takmayın kafanıza :) siz tektek açarsınız benim yazılımım saatte 115 hesap açıyor yalnız .s ve burada millet hesaplar askıya alındı demiş neeeyse :)

Ben iş bankasında dün 4 sanal kart oluşturdum,bugün 2 oluşturdum. Netflix için değil kendi şahsi işlerim için. İllaki sınırlama getiren banka vardır fakat açmak isteyen yine açıyor. Mesele açıp açmamakta değil zaten,benim eleştirim devlet sırrı gibi bahsetmenize :)

Ben iş bankasında dün 4 sanal kart oluşturdum,bugün 2 oluşturdum. Netflix için değil kendi şahsi işlerim için. İllaki sınırlama getiren banka vardır fakat açmak isteyen yine açıyor. Mesele açıp açmamakta değil zaten,benim eleştirim devlet sırrı gibi bahsetmenize :)
herkesin bi taktiği vardır hocam, benim sistemim otomatik yalnızca bunu söylüyorum, tekli satışım çok aşırı az genelde 100-200 lü satıyorum. Şuanki sistemim devlet sırrı gibi desem yeridir yani bu işlerle uğraşan biri değilsiniz hocam sanırım çünkü herkes saatlerce pc başında üyelik açıyorlar ben ise diyorumki tek tuşa basıyorum ve sadece sipariş topluyorum :)

herkesin bi taktiği vardır hocam, benim sistemim otomatik yalnızca bunu söylüyorum, tekli satışım çok aşırı az genelde 100-200 lü satıyorum. Şuanki sistemim devlet sırrı gibi desem yeridir yani bu işlerle uğraşan biri değilsiniz hocam sanırım çünkü herkes saatlerce pc başında üyelik açıyorlar ben ise diyorumki tek tuşa basıyorum ve sadece sipariş topluyorum :)

Bu işlerle uğraşan biri değilmiyim ? :D :D netflix satış işiyle uğraşmıyorum doğrudur, madem bu kadar bilgin,birikimin var gel maçkolikte altın üyelik açan bir sistem yaz sana şu anki kazancından çok daha fazlasını kazanacağının garantisini veriyorum :)

Bu işlerle uğraşan biri değilmiyim ? :D :D netflix satış işiyle uğraşmıyorum doğrudur, madem bu kadar bilgin,birikimin var gel maçkolikte altın üyelik açan bir sistem yaz sana şu anki kazancından çok daha fazlasını kazanacağının garantisini veriyorum :)
ben kimseye özel sistem yapmam hocam tekliflerinizi iletin direk hesap açan bi sistem oluşturabilirim kendim satarım yani malesef.

Arkadaştan referans almıştım şuan sorunsuz. Bu sistemden de arkadaşa hesap almıştım askıya alınmış ertesi gün.

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır :)

Arkadaşlar bu yöntemle hesap açmak 20 saniye sürüyor, sınırsız hesap açabilirsiniz. izleyeceğiniz zaman girin açın hesabına pasif duruma düşmesi nerdeyse 1 gün sonra oluyor yani yöntem mükemmel para vermektense 20 saniye hesap açın zor bir şey değil

1. adım peple hesabınıza 7-8 lira atın
2. adım her zaman temiz ip kullanın
3. kullandığınız uygulama için verileri temizleyerek giriş yapın

İlla sıkıntı oluyor diyorsanız sınırsız sanal kredi kartı veren bankalar var bakınız: teb bunu da kullanabilirsiniz.

Bu açtıgımız sanal kartları silebiliyormuyuz hocam çok açınca karışcak gibi duruyor :D

Birde Normal bankadan açıklama üzerine para attım ne zaman düşer acaba bilginiz varmı bu konu hakkında da

"Ödeme yönteminiz işlenirken bir hata oluştu." Hep bu hatayı alıyorum

temızleyıp gırsekte bıkac gune odeme yontemı hatası verıyor sanırım patlatmıstır pep ın sanal kart serılerını netflıx de o an acılıyor aktıf oluyor bıkac gune güm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri