Sınırsız Telefon Onaysız GMail Alma (Detaylı Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
paylaşım için tşkler
bişey diycem böyle alınan gmailler kısa ömürlü olmaz mı

Bu şekilde uzun süredir kullandığım gmailler var bir çok gmail satan arkadaşın bu şekilde mail aldığınıda biliyorum :) tek ip üzerinden 5-10 maili geçmeyecek şekilde kullanırsanız pek sorun yaşamazsınız ;)

bu arada vimeodaki video hd olmadığından tekrar düzenleme yaptım konuya ekledim yeni linki.

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] Googlevoice ile sınırsız hesap almayı gösterin şuku yağmuruna tutalım sizi

3ün üzerine çıkmamak en iyisi ;)

kardeşim bişey diycem ya
şimdi videoda anlatılanları yaptım, aynen kurdum androidi
bişey kafama takıldı
hani clonlama yapıyoruz ya
clonlama geçmişi temizleme mi, geçmişi temizleme değilse bu sanal androidde nasıl geçmişi sileriz
ccleaner gibi bişey kurma şansımız var mı acaba

---------- Mesaj saat 03:20:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:01:19 civarında gönderildi. ----------

RockNRolla ya bende ilginç şeyler oldu
şimdi clonladım clonlama herneyse solda ikitane sanal android çıktı
birisi benim kendi açtığım android3 isimli sanal android
birtane daha kendiliğinden oluştu clone of android3 isimli bişey
eski android 3ü sildim doğrumu yaptım
ilk sorum bu

ikinci sorum
dedim bir gmail alayım bununla
açtım gmaili yeni hesap oluştur falan dedim karşıma iki kutucuk çıktı
ikisininde tik işaretini kaldırdım

geçmiş etkinleştrilsinmi falan gibisinden ve bir kutucuk daha vardı onunda tikini kaldırdım
gmail aldım aynı dakka içinde devre dışı bırakıldı
şimdi gmaili aldım gelen kutusuna girdim sonra kendiliğinden tekrar oturum açın ibaresi çıktı
tekrar oturum açtım ve hesabın devre dışı kaldığını gördüm
daha hiç gmail falan almadım
kendi bilgisayarımdanda uzun zamandır gmail almadım

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

Android’i wmware’e değilde virtualbox’a kurdum Mouse çalışmıyor. Daha doğrusu Mouse imleç kayboluyor. Buna rağmen hesap açmayı başardım. 2-3 gündür video yüklüyorum hesaba şimdilik sorun yok

kardeşim bişey diycem ya
şimdi videoda anlatılanları yaptım, aynen kurdum androidi
bişey kafama takıldı
hani clonlama yapıyoruz ya
clonlama geçmişi temizleme mi, geçmişi temizleme değilse bu sanal androidde nasıl geçmişi sileriz
ccleaner gibi bişey kurma şansımız var mı acaba

---------- Mesaj saat 03:20:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:01:19 civarında gönderildi. ----------

RockNRolla ya bende ilginç şeyler oldu
şimdi clonladım clonlama herneyse solda ikitane sanal android çıktı
birisi benim kendi açtığım android3 isimli sanal android
birtane daha kendiliğinden oluştu clone of android3 isimli bişey
eski android 3ü sildim doğrumu yaptım
ilk sorum bu

ikinci sorum
dedim bir gmail alayım bununla
açtım gmaili yeni hesap oluştur falan dedim karşıma iki kutucuk çıktı
ikisininde tik işaretini kaldırdım

geçmiş etkinleştrilsinmi falan gibisinden ve bir kutucuk daha vardı onunda tikini kaldırdım
gmail aldım aynı dakka içinde devre dışı bırakıldı
şimdi gmaili aldım gelen kutusuna girdim sonra kendiliğinden tekrar oturum açın ibaresi çıktı
tekrar oturum açtım ve hesabın devre dışı kaldığını gördüm
daha hiç gmail falan almadım
kendi bilgisayarımdanda uzun zamandır gmail almadım

Clon yapmanın temizleme ile bir ilgisi yok clon makineler tamamen ayrı yeni bir makine videoda göstermemdeki amaç işinizi kolaylaştırmak yeniden bir makıne daha kurmaktan zaman kazancı ;)

Makineleri silmenize gerek yok sadece kendinize sıfır bir makine kurun gmail hesabı almadan makıneyi kapatın ve clone yapın. Ip adresınızı yenileyin tüm bu işlemleri yapmadan.

Clon yapmanın temizleme ile bir ilgisi yok clon makineler tamamen ayrı yeni bir makine videoda göstermemdeki amaç işinizi kolaylaştırmak yeniden bir makıne daha kurmaktan zaman kazancı ;)

Makineleri silmenize gerek yok sadece kendinize sıfır bir makine kurun gmail hesabı almadan makıneyi kapatın ve clone yapın. Ip adresınızı yenileyin tüm bu işlemleri yapmadan.

kardeşim yöntem şuanda çalışmıyor
normal pc de olduğu gibi telefon onayı istiyor

Süpersin kardeşim sen olmazsan aç kalıcaz :D

Hocam günde 3 tane gmail açabilirken şimdi 1 tane zar zor açabiliyorum bu şekilde.
ÜYelik tamamlanır tamamlanmaz gmail senkronize yapıyor android içinde, 15 saniye sonra oturum açılamadı bu hesap devre dışı bırakıldı diyor.
Vmware üzerine win 7 kurdum onun içine vmvare kurdum oradan android kurup aldım gene yemiyor bu aralar. :)Tavsiye?

çok teşekkürler bende nerden telefon bulcam diye düşünüodum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri