Sınızsız Youtube ve Gmail Onaylatma(Refli)

• Kullanıcı haydo19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

haydo19

Kayıtlı Üye
arkadaşlar konu kilit başka arkadaşlar bu meslekten para kazanıyor ramazanda kimsenin ekmeğine mani olmamak iiçin satışımıız iptal olmuştur
ne bir kimseyi satış yapılmış nede ref verilmiştir bilginize

elimizde bir sistem var para kazanıyoruz millet işini görüyor iş yapıyor para kazanıyor onuda illa ifşa edinde bakalım sonra neyle nasıl hesap alacaksınız.

Telefonlar türkiyeye mi ait. Yoksa hangi ülkelere ait. Textnow ve k7 numaralarıysa bu işlemi para ile satmanız doğru değil.

arkadaşlar ref vericeğim kişi admin vb olmalı sizin güveninizi kazanmam için

Mailmi aciyorsunuz,kanalmi aciyorsunuz,yoksa tel numarasimi veriyorsunuz tam detayli olarak anlamadim.Biraz detayli yazsan konuyu iyi olurdu belkide benim uykusuzlugumdan oyle anliyorum.Ref icin ne yapilacak yada ne yapmam gerekiyor ?

abi sanal telefonla sınırsız g mail hesabı onaylatmak telefnlar amerikadır ref için ben sana gerekli işlemleri atıyorum sen test etmiş olucaksın

ahah serkan abı yatmaya gitmemişmiydin sen :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri