"Sırada hangi video var?" Bölümünü nasıl ekleyebilirim?

megalomaniac

Kayıtlı Üye
Kanala girince Sırada hangi video var? adlı bölümü nasıl ekleyebilirim arkadaşlar. Aradım fekat bulamadım:(

Sanırım Playlist'ten bahsediyorsun. Türkçe kullanıyorsan oynatma listesi. Playlist oluştur içine videolarını at kanal sayfana koy. Yada Son yüklenenler En çok iznenenler vs. gibi otomatik oluşturulmuş playlistleride ekleyebilirsin.

Sanırım Playlist'ten bahsediyorsun. Türkçe kullanıyorsan oynatma listesi. Playlist oluştur içine videolarını at kanal sayfana koy. Yada Son yüklenenler En çok iznenenler vs. gibi otomatik oluşturulmuş playlistleride ekleyebilirsin.

Benim demek istediğim öyle bir şey değil. verdiğim linke baktım da gözükmüyor şimdi. Belki de yt nin yaptığı bir şey.

[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] hocam sanırım screenle daha faydalı olacak

[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] hocam sanırım screenle daha faydalı olacak

Abonelere özel görünümden bahsediyorsun. aktifleştirmek için Kanal bannerinin altına gel orda kalem işareti çıkacak. Sırasıyla

Kanalda gezinmeyi düzenle - Gözatma görünümünü etkinleştir - Kaydet.

Abone olmayan ziyaretçiler kanalınıza geldiklerinde onları karşılayın, yazınısın üstüne gel - Abone olmayanlar için Fragman kısmına tıkla üstünde Abonelere özel görünüm çıkacak, o ekranda abonelerin Gönderdiğin ekran görüntüsündeki gibi sıradaki vidyo kısmını görecekler. İstersen bölüm ekle diyerek geliştirebilirsin.

Kolay gelsin

sen kanala abone olduğun için sende çıkıyor bende çıkmıyor orası..

Kanal bannerinin altına gel orda kalem işareti çıkacak. kanal fragmanını seçtiğin yer. Kanal fragmanı abone olmayanlaragösterilen içerik. Orda birde Abonelere özel görünüm seçeneği var onu aktifleştir çıkar ekran görüntüsü ile gönderdiğin şekilde

Tamam hocam oldu çok teşekkürler.

sen kanala abone olduğun için sende çıkıyor bende çıkmıyor orası..

Kanal bannerinin altına gel orda kalem işareti çıkacak. kanal fragmanını seçtiğin yer. Kanal fragmanı abone olmayanlaragösterilen içerik. Orda birde Abonelere özel görünüm seçeneği var onu aktifleştir çıkar ekran görüntüsü ile gönderdiğin şekilde
Bendede bazi kanallarda vardi hic dikkat etmedim nerden cikti nerde geldi diye ben abone yada izleni msayisian gore ciktigini varsaymistim.Demekki Harun dedigin gibi oluyormus bunuda ogrenmis olduk ama ben pek sevmedim onu fragman durmasi daha iyi.

Bendede bazi kanallarda vardi hic dikkat etmedim nerden cikti nerde geldi diye ben abone yada izleni msayisian gore ciktigini varsaymistim.Demekki Harun dedigin gibi oluyormus bunuda ogrenmis olduk ama ben pek sevmedim onu fragman durmasi daha iyi.

Zaten abone olmayanlar Fragman görüyor, Abone olduklarında abonelere özel içerik geliyor, Eklediğimiz playlistler vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri