Sıradışı Evlenme Teklifi!

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar. Nişanlıma henüz evlenme teklifi etmek kısmet olmadı. Sıradışı bi teklif yapmayı dusunuyorum fikri olanlar belirtebilir :)

Hayırlı olsun şimdiden :)
Biz öneri yaparsak standart olur. Ortak ilgi alanlarınızı barındıran bir fikir bulsan daha güzel olur.

yerimizi alalım belki güzel birşey çıkar ise özgünleştirip uygularız.
ya insan bazı konularda gerçekten birşey üretemiyor. Sevgililer gününde ne yapabilirim düşünüyorum düşünüyorum çiçek almakdan yemeğe götürmekten başka birşey yokmu bu dünyada ya :) ilgi alanlarından bişi çıkarmak en mantıklısı

Selamlar arkadaşlar. Nişanlıma henüz evlenme teklifi etmek kısmet olmadı. Sıradışı bi teklif yapmayı dusunuyorum fikri olanlar belirtebilir :)

Mumlardi havai fisekti yapay gul yapraklariydi mumlarla kalplerdi romantik bi yenek vs aliexprese giriyosun sevgililer günü yaz bi dünya ucuza ürün var yapay gul yapraklari vs ordan al o sekilde bir sey yap

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
bence en güzeli sinemada teklif herkes oturdugunda film baslamadan önce 5 dakika reklam yayınlanıyor ya o reklam yerine sizin resimleriniz slayt olarak geçebilir güzel bir müzikle sende ondan önce mısır alıp geliyorum diyebilirsin o sıra sahne cıkıp elinde mikrofonla teklif edebilirsin

O aklımdan geçti bak :D

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

Arkadaşlar tabi ki önemli olan benım kendı dusuncem ve kendıım üretmem. Sadece maksat sizinde bi dusuncelerınıze bakmak. :) Kafamdaki şey yapıcagım şey belli.

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Kocaman bir pankart yaptir. Konfeti al bir sürü insan topla. Yollara güller serp. Araba tut korna çalsin.

Şaka tabi yapma oyle seyler. Güzel bir yemege çıkar. Yemek sirasinda bir konusma yap ardindan teklif et.

Tabi bu birazda evlenecegin kişiye de bagli. Abartili seyler de isteyebilir. Ama benim dusuncem bu

Bosver hic yorma kendini: ne kadar böyle seyler yaparsan o kadar simariyorlar, kiymet bilmiyorlar. Tecrübe ile sabit.

20 ci kattan atla aşağıya doğru gelirken evlenme teklifi yap gerçi cevap gelmeden göç edersin çok saçma bir teklif oldu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri