sırtta yağ bezesi aldıran var mı ?

wildwood

Kayıtlı Üye
yaklaşık 1 yıldır ,sırtımda fındık büyüklüğünde bi yağ bazesi var. daha önce aldıran arkadaşlar oldu mu ? operasyon dışında alternatif çözümlerle geçiren oldu mu ?

hemen aldırmayın aldırmak faydalı değil diye duymuştum, bende de vardı kendi kendine kayboldu

hemen aldırmayın aldırmak faydalı değil diye duymuştum, bende de vardı kendi kendine kayboldu

bende forumlarda aldırınca bi kaç tane daha çıktıgını okudum. aynısı bi yakınımında basına geldi, yıllarca 1 tane vardı. dr gitti aldırdı simdi 2 tane daha cıktı. tesadüf olma ihtimali düşük..

doktorların bir çoğu aldırma taraftarı değil çünkü dağılabiliyor. sadece yüz gibi rahatsız edici yerlerde çıkanları alıyorlar. onun dışında iyi huyu kötü huyuda olabiliyor onun içinde parça alıp test ediyolar. bana kalırsa hiç aldırma fındık büyüklüğünde diyorsun rahatsız etmez.

Hacamat, bioenerji vb. gibi bir uygulamanın faydası olabilir mi acaba bir araştırın bence...

doktorların bir çoğu aldırma taraftarı değil çünkü dağılabiliyor. sadece yüz gibi rahatsız edici yerlerde çıkanları alıyorlar. onun dışında iyi huyu kötü huyuda olabiliyor onun içinde parça alıp test ediyolar. bana kalırsa hiç aldırma fındık büyüklüğünde diyorsun rahatsız etmez.

hocam,çok teşekkür ederim bilgilendirme için, çok fazla rahatsız etmiyor ama son zamanlarda sırtımı çok yasladıgımda biraz ağrı yapmaya başladı. özellikle araç kullanırken ufakta olsa ben burdayım diyor. kendi kendine gececek gibi durmuyo , aksine yavaşta olsa büyüme var.

Bunu aldırmadan da ilaçlarla tedavi ediyorlar sanırım. Ama ben sırtımdaki benleri ufak bir operasyonla aldırmıştım. Fazla ve büyük olan benlerin aldırılmasının hiç bir zararı yokmuş aksine faydası varmış. Konu benzer bir konuyken söylemek istedim..

hocam git plastik cerrahiye baksın randevu versin ameliyathanede alıyor zaten 10 dakkikada alır.Eninde sonunda aldıracaksın zaten onlar devamlı büyüyor.Tesadüf bende 3 ay önce sırtımda vardı aldırdım :) .15 sene öncede omuzumda vardı onuda o zaman aldırmıştım.Küçükken aldırırsan izi az kalır aldırmanın hiç bir zararı yok yani asıl büyüdükçe problem.

Hocam 6-7sene önce vardı sırtımda aldırdım patolojiye gönderiyorlar temiz çıktı şükür tekrarda çıkmadı şükür

hocam git plastik cerrahiye baksın randevu versin ameliyathanede alıyor zaten 10 dakkikada alır.Eninde sonunda aldıracaksın zaten onlar devamlı büyüyor.Tesadüf bende 3 ay önce sırtımda vardı aldırdım :) .15 sene öncede omuzumda vardı onuda o zaman aldırmıştım.Küçükken aldırırsan izi az kalır aldırmanın hiç bir zararı yok yani asıl büyüdükçe problem.

Hocam 6-7sene önce vardı sırtımda aldırdım patolojiye gönderiyorlar temiz çıktı şükür tekrarda çıkmadı şükür

Hocam çok teşekkür ederim. bence de aldırıp kurtulmak en mantıklısı. vücüdün baska yerlerine atmıyorsa hic sorun yok ..

yaklaşık 1 yıldır ,sırtımda fındık büyüklüğünde bi yağ bazesi var. daha önce aldıran arkadaşlar oldu mu ? operasyon dışında alternatif çözümlerle geçiren oldu mu ?

Öncelikle geçmiş olsun. Yıllaaar yıllar önceydi babam da 1 tane belirmişti operasyonla aldırdı şimdilerde yeniden hortladı bu defa 2-3 tane ve daha büyük şekilde. Ona göre ölç biç tart kardeşim. Ve bunun en sağlıklı cevabını bir doktordan alabilirsin.

Hocam çok teşekkür ederim. bence de aldırıp kurtulmak en mantıklısı. vücüdün baska yerlerine atmıyorsa hic sorun yok ..
Hocam zaten içinde yağ birikecek devamlı gittikçe büyüyecek ve eninde sonunda alınacak.Onu aldırınca başka yerde çıkmasının sebebi onu aldırmakla ilgili değil cildin yapısıyla ilgili cildin yağlıysa zaten çıkar ama çıkmayabilirde yani şöyle oluyor siyah nokta yada ona benzer birşey varsa sıkma sıkarsan sonra yağ bezesine dönüşüyor durum bundan ibaret.Öyle sivilce gibi kolay oluşan birşeyde değildir ki yine çıktı diyelim 5-10 sene sonra olur o zaman yine gidip aldırırsın olur biter yani ömründe 2-3 kere aldırısın tabi oda çıkarsa ;)

Öncelikle geçmiş olsun. Yıllaaar yıllar önceydi babam da 1 tane belirmişti operasyonla aldırdı şimdilerde yeniden hortladı bu defa 2-3 tane ve daha büyük şekilde. Ona göre ölç biç tart kardeşim. Ve bunun en sağlıklı cevabını bir doktordan alabilirsin.

Sağol Hocam , babanıza da geçmiş olsun.. Acaba babanız aldırmasaydı yine çıkacakmıydı sonradan. yoksa aldırdıgı icin mi cıktı.. bunun net cevabını bilmek cok zor.

40 yılda bi spor yapalım dedik, ufacık fındık rahatsız ediyo. heralde spor benim doğamda yok :D

---------- Spam Engelliyici 16:22 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

Hocam zaten içinde yağ birikecek devamlı gittikçe büyüyecek ve eninde sonunda alınacak.Onu aldırınca başka yerde çıkmasının sebebi onu aldırmakla ilgili değil cildin yapısıyla ilgili cildin yağlıysa zaten çıkar ama çıkmayabilirde yani şöyle oluyor siyah nokta yada ona benzer birşey varsa sıkma sıkarsan sonra yağ bezesine dönüşüyor durum bundan ibaret.Öyle sivilce gibi kolay oluşan birşeyde değildir ki yine çıktı diyelim 5-10 sene sonra olur o zaman yine gidip aldırırsın olur biter yani ömründe 2-3 kere aldırısın tabi oda çıkarsa ;)

Cok dogru diyosun hocam, cok teşekkür ederim

hocam 10 dk sürüyor masaya yatınca ameliyat önlüğü falan heyacanlanıyosun başta ama lokal anesteziyle hiçbişey hissetmiyosun zaten küçük bi operasyon aldır kurtul bence :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri