Frankeinstein
Yasaklanmış
Zaten Konu Dışı Bence Rahatsız Olunacak Pek Bi Durum Yok Güzel Oluyor Sohbet Muhabbet V.s Renkleniyor Forum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten Konu Dışı Bence Rahatsız Olunacak Pek Bi Durum Yok Güzel Oluyor Sohbet Muhabbet V.s Renkleniyor Forum
Hocam zaten öyle de topl10dan kaldırlması bence çok iyi olacaktır çünkü önemli konular arada kaynıyor
nasıl kaynar göz var nizam var.Hocam zaten öyle de topl10dan kaldırlması bence çok iyi olacaktır çünkü önemli konular arada kaynıyor
nasıl kaynar göz var nizam var.
Konu dışı bölümünde bile normalde paylaşılmayan bilgiler var, bu ytpara nın her bölümü ayrı değerli, bence bu konu çok gereksiz, tavsiyem kilitlemeyi talep edin, yoksa sabaha kadar tartışmadığınız adam kalmazki bizde insanız robot değiliz..
O konuda haklısınız bir şey demiyorum ama yorumları okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız
Asıl sorun böyle bir konu açılması değil, bu konuya 47 kişinim destek vermesi.Ben en baştan beri bazı katı kurallar getirilmesine onay veririm üyelik alımlarınjn durdurulması forumun dışarıya kapatılması vs... Ama bırakın konu dışında maçtır eğlenceli videodur laptop önerisidir vs insanlar paylaşsın bu forumh daha samiöi sıcak bir hale sokar.Ya beyler artık şu gereksiz kurallardan kasvetli tavırlarınızdan bir sıyrılın hayat youtube'tan ibaret değil malesef burdaki çoğu arkadaş youtube gereğinden fazla abartıyor hayat bu değil, olmamalı.
Benim bu konuya yazdığım ilk mesaj o olmadı.
Orada sizin fazladan açtığınız bir konudan bahsettim. Siz biz hepimiz konu açımında biraz özen göstersek ne Konu dışı bölümünün kalkmasına gerek kalır ne de onay vs adminler fazladan uğraşmış olur.
Ayrıca yukarıda Yeni Mesajlar diye bir bölüm var. O linke tıkladığınızda tüm yeni mesajlar konular listelenir, hiçbir konuyu kaçırmamış olursunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.