Site üzerinden Para Kazanmak mı istiyorsunuz ?

• Kullanıcı Alpi1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

Alpi1s

Yasaklanmış
Herkesin bildiği web site kurarak evini geçindiren birçok kişi bulunmaktadır ve çoğumuz böyle para kazanmak istiyor. Eğer sizlerde web site üzerinden para kazanmak istiyorsanız sizlerle yeri geldiğinde ücretsiz yeri geldiğinde ise ücretli yardımlar sunabileceğim bir ekibimiz mevcuttur.

Web site işlerine başlamak isteyen arkadaşlar için ücretsiz danışmanlık yapmaktayım. Bununla beraber ben bu dediklerinizi yapamıyorum veya pek zamanım olmuyor bunun için diyorsanız sizler için cüzii fiyatlar karşılığında belli hizmetler sunuyoruz.

REFERANSLAR İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN BİZLERE ULAŞINIZ !

1. Danışmanlık : web site kurarken hangi adımları izlemeliyim ? nasıl başlamalıyım ? gibi sorunlarınızı ücretsiz olarak anlatmaktayız.

2. Makale Hizmetleri : Google için en önemli etken özgün makalelerdir. Ben özgün makale yazmayı bilmiyorum veya zamanım olmuyor bu işi uzmanına yaptırmak istiyorum diyen arkadaşlarımız için 100 kelimesini sadece 1 Türk lirasına sizlere hizmet vermekteyiz.

3. Kurulum : Web siteniz için wordpress veya script kurulumu yapmaktayız.

Bunlarla beraber sizlerle beraber aylık veya haftalık olarak çalışabilir ve sitenizi beklendiğinden daha üst seviyelere çıkartabiliriz. Bunun için ise Haftalık Başlangıç olarak 40 TL ile anlaşabiliriz.

İLETİŞİM

web site ile uğraşıp günlük 30k dizi ve filmden kazanan sonra da mahkemelik olan bir ünlü vardı.

web site ile uğraşıp günlük 30k dizi ve filmden kazanan sonra da mahkemelik olan bir ünlü vardı.

film dizi siteleri illegal olduğu için hocam bunlar gibi değilde legal olarak site açıp kazanan arkadaşlarımızda mevcut

вєякαη;551448' Alıntı:
Bence en güzel en sağlam ileriye yönelik kalıcı sistem Web sektörüdür

Aynen öyle hocam

Herkesin bildiği web site kurarak evini geçindiren birçok kişi bulunmaktadır ve çoğumuz böyle para kazanmak istiyor. Eğer sizlerde web site üzerinden para kazanmak istiyorsanız sizlerle yeri geldiğinde ücretsiz yeri geldiğinde ise ücretli yardımlar sunabileceğim bir ekibimiz mevcuttur.

Web site işlerine başlamak isteyen arkadaşlar için ücretsiz danışmanlık yapmaktayım. Bununla beraber ben bu dediklerinizi yapamıyorum veya pek zamanım olmuyor bunun için diyorsanız sizler için cüzii fiyatlar karşılığında belli hizmetler sunuyoruz.

REFERANSLAR İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN BİZLERE ULAŞINIZ !

1. Danışmanlık : web site kurarken hangi adımları izlemeliyim ? nasıl başlamalıyım ? gibi sorunlarınızı ücretsiz olarak anlatmaktayız.

2. Makale Hizmetleri : Google için en önemli etken özgün makalelerdir. Ben özgün makale yazmayı bilmiyorum veya zamanım olmuyor bu işi uzmanına yaptırmak istiyorum diyen arkadaşlarımız için 100 kelimesini sadece 1 Türk lirasına sizlere hizmet vermekteyiz.

3. Kurulum : Web siteniz için wordpress veya script kurulumu yapmaktayız.

Bunlarla beraber sizlerle beraber aylık veya haftalık olarak çalışabilir ve sitenizi beklendiğinden daha üst seviyelere çıkartabiliriz. Bunun için ise Haftalık Başlangıç olarak 40 TL ile anlaşabiliriz.

İLETİŞİM

Dediklerinizin hepsini yapsam aylık ne kadar kazanırım maximum? ve Şu an siz ne kadar kazanıyorsunuz?

Para kazanmak istiyoruz da nasıl?Reklam alarak tabi..Ancak uğraş dur.Youtube daha kısa yol.

Para kazanmak istiyoruz da nasıl?Reklam alarak tabi..Ancak uğraş dur.Youtube daha kısa yol.

Youtube olayından sıkılan arkadaşlarımız var veya özgün video çekemeyen vs. bunlar için konuyu açtım hocam

Dediklerinizin hepsini yapsam aylık ne kadar kazanırım maximum? ve Şu an siz ne kadar kazanıyorsunuz?

Hocam müşterilerimle ilgilendiğim için çoğu zaman kendim bir web sitesi açmadım ancak müşterimi baz alarak söylemelim ki hepsi web sitesini açtıktan sonra pek kazanamadılar ancak ziyaretçi kazandılar. Kazanma olayı reklam' ın tbm oranına bakıyor hocam bu yüzden ne kadar kazandıkları belli olmuyor bunun için istediğiniz sektördeki en iyi sitelere bakıp anlayabilirsiniz ve kelime analizi yaparak aylık ne kadar ziyaretçi kaynağı geliyor öğrenip bir tahmin çıkartabilirsiniz bunu nasıl çıkartacağınızı bilmiyorsanız eğer iletişim bilgilerim üst tarafta oradan bana ulaşabilirsiniz.

youtube olayından web e atlamakta fayda var.şöyle orta halli ve beş altı kategoriden konu çekecek botu olan wp destekli bir siteyi bende düşünüyorum.arada özgün makalede alırız bir yerden başlarız diye düşünüyorum.iki ay sonra falan icraata dökebilirim.o zaman uğrarım belki ;)

Hazır youtubedan sermaye akıyorken 3-5 site açıp kenara koyun bu işin geleceği yok :D

Çok haklısınız hocam

youtube olayından web e atlamakta fayda var.şöyle orta halli ve beş altı kategoriden konu çekecek botu olan wp destekli bir siteyi bende düşünüyorum.arada özgün makalede alırız bir yerden başlarız diye düşünüyorum.iki ay sonra falan icraata dökebilirim.o zaman uğrarım belki ;)

Bot vs. bizim işimiz hocam her türlü destek çıkarız ancak uğrarız diyen hiç kimse şuana kadar uğramadı siz bi uğrayın' da bir ilki başarmış olun :D

youtubeden zaman kalsa gireceğimde web olayınada...zaman yok

Dediğiniz gibi youtube veya herhangi başka bir sebep' den dolayı müsait olmayan kişiler bize iş vermektedir. Sizlerde işinizi bize yaptırabilirsiniz youtube işinde bir sorun olursa eğer otomatik olarak sıkıntı çekmeden geçme şansınız olacaktır. Elinize youtube' den şimdi para geliyorsa değerlendirin diyorum. İlerde sorun olursa kanallarınızda patlama vs. hemen web olayına girebilirsiniz.

yahu arkadaş millete bukadar basitmiş gibi anlatma...bilmeyenler sizlerde çabucak inanmayın ben 8 yıldır web sitesi ile uğraşıyorum...bir çok kez güzel sitelerim oldu günlük 10-20 k tekil hit günde 200-300 tl akznadığım zamanlarda ama bunlar asla kolayca olmadı bir siteyi sıfırdan yapıp günlük 50 tl gelire sabitlemek en az 5-6 ay sürer vede 5-6 bin tl bütçe gerekir....ki bunlar olacak (süre + para) ayrıcada işi bilecen yoksa 1 yılda gene hiç biyere gelmez site....

ayrıca yt den farkı masrafları...yt de sıfır masraf ...ama site öle değil

yahu arkadaş millete bukadar basitmiş gibi anlatma...bilmeyenler sizlerde çabucak inanmayın ben 8 yıldır web sitesi ile uğraşıyorum...bir çok kez güzel sitelerim oldu günlük 10-20 k tekil hit günde 200-300 tl akznadığım zamanlarda ama bunlar asla kolayca olmadı bir siteyi sıfırdan yapıp günlük 50 tl gelire sabitlemek en az 5-6 ay sürer vede 5-6 bin tl bütçe gerekir....ki bunlar olacak (süre + para) ayrıcada işi bilecen yoksa 1 yılda gene hiç biyere gelmez site....

ayrıca yt den farkı masrafları...yt de sıfır masraf ...ama site öle değil

Ne güzel baltaladınız konuyu :( :(

Hocam o sizin düşüncenizdir ona saygı duyarım ancak burada ben kimseyi kandırmıyorum benimle iş bile yapmış biri değilsiniz bence bir kişi tanımadan etmeden peşin hükümde bulunmayınız. Ben hiç kimseye 1 hafta içinde şukadar şukadar para kazanabilirsinizde demedim ve bu işi bildiğim için böyle bir konu açtım ve işi bilmeyen arkadaşlar' a ücreti karşılığında yardımcı oluyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri