Siteler için Bayi Hosting mi, Vds mi, Dedicated mı?

• Kullanıcı buhar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
Merhaba dedicated sunucu ile başlamanızı öneririm ileriye dönük sıkıntı yaşamamak için ben çok sıkıntı yaşadım yurt dışı host aldım en sonunda dedicated sunuca çevirmek zorunda kaldığım için baya bir problem yaşadım ileriki zamanlarda cpu çok diye kapatılma riskin ortadan kalkar ve güvenlik alırsıız virüs bulaşmamaya karşı daha iyi olur diye düşünüyorum. Yinede kararı kendinizin vermesi daha önemli..

Peki en güvenilir firma sizce hangisi ?(Işin şaka yanı)

Oyun için aylarca uğraştık birde proje çalınmasıyla falan uğraşmak istemiyoruzda.

Güvenlik çok geniş bir kapsamdır, bu konuda kimse size %100 garanti veremez. Kendi firmamız adına konuşmak gerekirse;
Size, yaptığımız optimizasyonlu ( güvenlik & performans ) cPanel sunucularımız ile yardımcı olabiliriz. Apache derlemesi ile Litespeed gibi ek eklentilere gerek kalmadan, daha cüzi masraflar ile bu tarz bir sunucu sağlayabiliriz. Detaylar için tarafımla iletişime geçebilirsiniz.

Konu biraz dışına çıktığı için konu sahibinden özür dilerim.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
[MENTION=62547]2KHosting[/MENTION] sorun google gözünde seo'dan düşmekse o benim için sıkıntı değil, tekrar eski halini getiririm. Ama ip değişimi falan derken siteyi sıfır olarak görüp yeniden işlem yapmaya başlıyorsa arama motorları o zaman işler değişir sizin dediğiniz gibi.

Hocam bu konulara çok takılmayın, bir siteyi taşımak çok aşırı külfet gerektiren bir iş değil. İlk etapta aylık iki haneli ödeme yapacağınız bir bayi hosting alın gerçekten vds veya dedicated çok ilerisi için lazım size. Bu konulara şimdiden takılmayın, projenizi gerçekleştirmeye başladığınızda özelden yazarsanız size bayi hosting alabileceğiniz güvenilir bir iki firmaya yönlendiririm. Dediğim gibi wordpress eğer iyi bir yazılımcının elinden geçerse rahat edersiniz, sıkıntı yaşamazsınız. Örnek vermem gerekirse wordpress günlük 20k hitli bir film sitesini bana %40 cpu sağlayan bir firmadan aylık 40 TL'ye aldığım bir bayi hostingle çok rahat edebiliyordum. Hatta bu bayi hostingde belirttiğim özelliklerde birden fazla site vardı. Bu konuyu çok fazla takmayın hocam, projenizde başarılar.

Sizin haricinizde herkes dedicated ile başlamayı öneriyor, ileride tekrar sıkıntı çekmemek için. muhtemelen öyle olacak benim açımdan da. Yine de bilginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz ayarlamalar için araştırma yapıyorum, günlük 20k büyük rakamlar. Anlık olarak gelen ziyaretçi sayısı CPU yu çok kasar ama kaldırdığını söylüyorsunuz. Hosting firmasını iyi seçmek gerekiyor anlaşılan. Aklımda şimdilik bir sorun yaşamadığım Alastyr var ama güzelhosting'i daha çok tavsiye ediyorlar. Başladığım zaman özelden fikriniz alırım yine de :)

Wordpress ileride cpu bakımından sorun çıkartan bir script optimizasyonu vs iyi yapılması lazım eğer anlık giriş çok olmayacaksa yani 6k lık ziyaretçiyi hosting kaldırır birçok site kuracağınız içinde reseller ile başlayabilirsiniz taşıma işlemini dert edinmenize gerek yok sunucuya geçmek istediğinizde sunucuyu alacağınız yer ücretsiz olarak taşıma işlemini yapacaktır. seo bakımından da taşıma işleminin bir zarar vereceğini sanmıyorum site kapalı kalmasın yeter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri