Sitem aşırı yavaş. (Warning: Error while sending QUERY packet hatası alıyorum.) Siteme giremiyorum.

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Warning: Error while sending QUERY packet. PID=121482 in /home/xxxx/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1811

Arkadaşlar sitemde üstteki hatayı alıyorum. Sorunu çözemiyorum. Acil yardım gerekiyor. Sitem aşırı yavaş
cry.gif
Yedek yüklendi yine aynı :confused:

Site wordpress.

Son düzenleme:
Warning: Error while sending QUERY packet. PID=121482 in /home/xxxx/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1811

Arkadaşlar sitemde üstteki hatayı alıyorum. Sorunu çözemiyorum. Acil yardım gerekiyor. Sitem aşırı yavaş
cry.gif
Yedek yüklendi yine aynı

Site wordpress.

wp-db.php deki 1800 ile 1825 inci satır aralıgını kopyalarmısın?

@Web_Scripti;

* @access private
* @see wpdb::query()
*
* @param string $query The query to run.
*/
private function _do_query( $query ) {
if ( defined( 'SAVEQUERIES' ) && SAVEQUERIES ) {
$this->timer_start();
}

if ( ! empty( $this->dbh ) && $this->use_mysqli ) {
$this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );
} elseif ( ! empty( $this->dbh ) ) {
$this->result = mysql_query( $query, $this->dbh );
}
$this->num_queries++;

$this->queries[] = array( $query, $this->timer_stop(), $this->get_caller() );
}
}

/**
* Insert a row into a table.
*
* wpdb::insert( 'table', array( 'column' => 'foo', 'field' => 'bar' ) )

---------- Spam Engelliyici 10:26 ---------- Önceki Mesaj 10:12 ----------

@Web_Scripti;

1811. kod da bu şekilde:

Geçen seferde aynı sorunu yaşamıştım. Host firması ile konuşmuştum. Firmanın söyledikleri alttaki gibidir.

Merhaba,
Saldırı vb. değil, yazılım taraflı bir sorundur. Lisans kontrolü olabilir, başka bir veri çekiliyor olabilir, yazılım üzerinden incelenip düzeltilmesi gereken bir sorundur.

Merhaba,
Sitenizde eş zamanlı birçok işlem çalışmaktadır: http://i.hizliresim.com/7vggjW.jpg http://prntscr.com/b6zum7
Yazılım sorunu olması muhtemeldir. Script bir uzak bağlantı yapmaya çalışıp başarısız oluyor gibi görünmekte.

Ve sorunu çözemeyip yedek yükletmiştim. Sorun çözülmüştü. Ama bu sefer yedek yüklenmesine rağmen sorun devam ediyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Benim için en son ihtimal yedek yükletmek ama son ihtimal bile beni kurtarmadı. :(

Sitede aramaları kaydetme bulutumu var? Eğer varsa o kasıtor, onu kapatın. Eğer yoksa sitede aramaları kaydettiren birşey var onu bulup kapatmak gerekiyor. Diğer çözüm hostunu değiştirmen cpu cok az veriliyor paylaşıldan anladıgım kadarıyla. .gif gibi php olmayan şeyleri açarken cok hızlı acıyorsa cpu ile ilgili cok alakası yok demektir. Sen bana site adresini en iyisi pm at:) admin bilgilerinide atarsan detaylı bakabilirim

@Web_Scripti;

* @access private
* @see wpdb::query()
*
* @param string $query The query to run.
*/
private function _do_query( $query ) {
$this->timer_start();
}

if ( ! empty( $this->dbh ) && $this->use_mysqli ) {
} elseif ( ! empty( $this->dbh ) ) {
$this->result = mysql_query( $query, $this->dbh );
}
$this->num_queries++;

$this->queries[] = array( $query, $this->timer_stop(), $this->get_caller() );
}
}

/**
* Insert a row into a table.
*
* wpdb::insert( 'table', array( 'column' => 'foo', 'field' => 'bar' ) )

---------- Spam Engelliyici 10:26 ---------- Önceki Mesaj 10:12 ----------

@Web_Scripti;

1811. kod da bu şekilde:

Geçen seferde aynı sorunu yaşamıştım. Host firması ile konuşmuştum. Firmanın söyledikleri alttaki gibidir.

Merhaba,
Saldırı vb. değil, yazılım taraflı bir sorundur. Lisans kontrolü olabilir, başka bir veri çekiliyor olabilir, yazılım üzerinden incelenip düzeltilmesi gereken bir sorundur.

Merhaba,
Sitenizde eş zamanlı birçok işlem çalışmaktadır: http://i.hizliresim.com/7vggjW.jpg http://prntscr.com/b6zum7
Yazılım sorunu olması muhtemeldir. Script bir uzak bağlantı yapmaya çalışıp başarısız oluyor gibi görünmekte.

Ve sorunu çözemeyip yedek yükletmiştim. Sorun çözülmüştü. Ama bu sefer yedek yüklenmesine rağmen sorun devam ediyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Benim için en son ihtimal yedek yükletmek ama son ihtimal bile beni kurtarmadı. :(

Sorun sql ile ilgili. Lisans kontrolü vs. değil. Eğer Lisans kontrolü vs. olsaydı bu hatayı vermez.
phpmyadminin giriş ekranının caps'ini çekerek pm ile yollar mısınız?

@era;

pm atılmıştır hocam.

Host firmasıyla tekrar konuştum. Bu gece tekrardan yedek kurulacak ve sunucusunu değiştirecekler. Sunucu değiştiğinde de aynı sorun devam ederse 49.90 TL lik Wordpress Cache Sistemi (Premium) satın alıcam. Artık cache sistemini aldıktan sonrada aynı sorun olursa ne yapıcam bilemiyorum. Pek umudumda yok cache sisteminden ama host firması önerdiği için deniycem yinede. İçimde kalmasın. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri