Sitem Hacklendi

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar sitem hacklendi,
alt yapısı wordpressti ,galıba yapıcak bırsey yok,ne tavsıye edersınız
kurulumu bastan yapıcam sistem acıgı varmı acaba bı işten anlayan arkadaslar kontrol edebılırmı?

Son düzenleme:
arkadaşım detay verirsen yardımcı oluruz ama böyle olamıyoruz malesef. neden hacklendi nasıl hacklendi site adresin ne?

Geçmiş olsun site bilgilerini özelden yollayın temanız w*rez veya başka bişey olabilir admin panel şifreniz admin admin123 gibi basit bir şifreyse hacklenmiş olabilir yada hostunuzda herhangi bir siteye sızıp ordan sunucuyu bypasslayıp girmiş olabilirler özelden bilgileri yollayın Shell vs varmı bakalım akşam

arkadaşım detay verirsen yardımcı oluruz ama böyle olamıyoruz malesef. neden hacklendi nasıl hacklendi site adresin ne?

sitem ucretsiz wordpressti,editeleme bana aitti

---------- Spam Engelliyici 17:30 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

hackleyen vatandastan sıkayetcı olsammı

Yüklediğin eklentilerde açık olabilir.Geçmiş olsun.

Index mi atılmış ftp bağlantısı kuramiyorsan host firması ile gorus index atılmış ise onun çözümü var

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] kardeşim özelden ulaş bana yardımcı olalım dediğim gibi Shell atmışlardır büyük ihtimal shelli bulup temizlemek lazım temizlemeden tekrar index atarlar...

Sitendeki herhangi bir açıktan girmişlerdir ayda sunucuda bulunan bir sitedeki açıktan sızıp sunucudaki sitelere index atmış olabilir.Yani ya çalıştığın firmada fazla güvenlik önlemi yok yada senin sitende güvenlik önlemleri yok.

Benim sitem sadece 1 kere hacklendi(Çalındı..) oda benim hatamdan dolayı :D Normal üyeyi admin yapmıştım oda index basmış Sonra ftp den adminliğini elinden aldım :D

1. wp sürümün güncel değildir.
2. Temada açık vardır.
3. Kullandığın sunucuda başka siteye sızıp oradan senin sitene girmişlerdir.(komşu siteleri sorgula diye birşey var bak bakayım aynı sunucuyu kullanan siteler uçmuşmu.)
4. Şifre yapın basit şifredir 123456 admin gibi.
5. Hangi eklentileri kullanıyorsun eklentilerde açık ortaya çıkabiliyor.

1. wp sürümün güncel değildir.
2. Temada açık vardır.
3. Kullandığın sunucuda başka siteye sızıp oradan senin sitene girmişlerdir.(komşu siteleri sorgula diye birşey var bak bakayım aynı sunucuyu kullanan siteler uçmuşmu.)
4. Şifre yapın basit şifredir 123456 admin gibi.
5. Hangi eklentileri kullanıyorsun eklentilerde açık ortaya çıkabiliyor.
Komsu siteleri nasil sorgulucaz dostum

Geçmiş olsun. Ha evine girip cüzdandan para çalmış ha site çalmış aynı şey gözümde. Hırsız herifler.

Geçmiş olsun site bilgilerini özelden yollayın temanız w*rez veya başka bişey olabilir admin panel şifreniz admin admin123 gibi basit bir şifreyse hacklenmiş olabilir yada hostunuzda herhangi bir siteye sızıp ordan sunucuyu bypasslayıp girmiş olabilirler özelden bilgileri yollayın Shell vs varmı bakalım akşam

dostum ben kurulumu bastan yapsam sıstem acıgı varmı dıye kontrol edermısın,faydası olurmu sence

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

Geçmiş olsun. Ha evine girip cüzdandan para çalmış ha site çalmış aynı şey gözümde. Hırsız herifler.

aynen dostum sitemin içeriğini soylesem sasırırsın zaten,bırılerının zoruna gıtmıs anlasılan

---------- Spam Engelliyici 22:32 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

Index mi atılmış ftp bağlantısı kuramiyorsan host firması ile gorus index atılmış ise onun çözümü var

dostum admın panele gıremıyorum,ama ftp dosyalar duruyor

arkadaslar sitem hacklendi,
alt yapısı wordpressti ,galıba yapıcak bırsey yok,ne tavsıye edersınız
kurulumu bastan yapıcam sistem acıgı varmı acaba bı işten anlayan arkadaslar kontrol edebılırmı?

öncelikle merhaba hocam geçmiş olsun

Wordpress gibi sistemlerde aslında açık bulunmaz bunlara ancak sunucu(host) üzerinden tema veya eklenti üzerinden girebilirler eğer yardım isterseniz skype adresinizi atarsanız bu konular hakkında istediğiniz her türlü bilgiyi verebilirim o işleri mahkemelik olduktan sonra bıraktım :) sıkıntılı işler biraz

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] admin panel felan dert etme silme siteyide cpanel bilgisi ver şifreyi alalım tekrar sonra shell taraması yapalım özelden cpanel bilgisi atıver

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri