Siteme Gizli Oynayacak Video Nasıl Eklerim.

• Kullanıcı CNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında

CNN

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar

benim 2 adet blogum var günlük 50k görüntülenme oluyor toplam ikisi

şöyle bişey düşündüm video patlatmak için güzel fikir bence :)

siteye girer girmez belirlediğim video arka planda otomatik oynasın (sessiz) olursa daha iyi olur.

Böyle Bişey Varmı Arkadaşlar Nasıl Yapabilirim ?

Amacım Görüntülenme Sağlamak Bunun Adsenseye Negatif Etki Yapacagını Sanmıyorum Çünkü Tıklama Felan Olmayacak Sadece Görüntülenme Sağlayıp Ana Sayfaya Çıkarmak İçin Böyle Bişey Düşündüm.

İnş. Vardır böyle bişeyler.

Merhaba Arkadaşlar

benim 2 adet blogum var günlük 50k görüntülenme oluyor toplam ikisi

şöyle bişey düşündüm video patlatmak için güzel fikir bence :)

siteye girer girmez belirlediğim video arka planda otomatik oynasın (sessiz) olursa daha iyi olur.

Böyle Bişey Varmı Arkadaşlar Nasıl Yapabilirim ?

Amacım Görüntülenme Sağlamak Bunun Adsenseye Negatif Etki Yapacagını Sanmıyorum Çünkü Tıklama Felan Olmayacak Sadece Görüntülenme Sağlayıp Ana Sayfaya Çıkarmak İçin Böyle Bişey Düşündüm.

İnş. Vardır böyle bişeyler.

bununla ilgili bir çalışma yapıp paylaşmıstım. benim konulara bak bulursun

2 gün önce arastırmasını yaptım tabiki var böyle bişey ama izlenimler yansımıyor

2 gün önce arastırmasını yaptım tabiki var böyle bişey ama izlenimler yansımıyor

Nasıl Yansımıyor Böyle Bişey İmkansız Sonuçta Alan Memnun .Veren Memnun.

---------- Mesaj saat 18:06:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:06:03 civarında gönderildi. ----------

bununla ilgili bir çalışma yapıp paylaşmıstım. benim konulara bak bulursun

Bakıcam Hocam Yalnız Arkadaş İzlenimlerin Yt ye Yansımadıgını Söylüyor.. Doğrumudur. Yapıyormusunuz Siz Bunu Hocam ?

siteye koyup o videoyu gizleyeceksiniz ve ona autoplay kodu ekleyeceksiniz buraya kadar basit fakat autoplay kodu düzünden izlenim yansımıyor. Daha tecrübeli arkadaslarada bi sor ben denedim olmadı

301 olayı yüzündenmi yansımıyor :(

meka'nın dediği gibi. yapımı basit ancak cok problemli bir durum. ama sen yinede dene bi. izlenimler yansırmı yansımazmı bılmıyorum ancak ben yansıyor dıye bılıyorum. en kesın çözumu çöp bir kanalda denemek, ancak video ayarlarını 140p yap'ki sayfa kasmasın.

öyle yapmaktansa kenara videoyu yerleştirmek daha doğru. böylece merak eden tıklar, hem gerçek hit hem sayfana bağlantı olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri