Siteme ! İngilizce makale yazabilcek ortak arıyorum

omkorrr

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bilardo.co
Arkadaşlar çok güzel bir yabancı domain aldım. Hatta 2 tane aldım
****.co
****.info

ikiside aynı sadece sonları farklı bu domainde ingilizce makale yazabilecek bir ortak arıyorum. Eğer yapabilcek diyen varsa kelime bazında kazancı belirtiyorum resim olarak. Lütfen direk domain ne diye pm atmayın sonuçta benimkide emek sadece gerçek ortağımla paylaşıcam.

her tıklanan o fiyat olacak diye bekleme...sitene gelen ilgili içerikle ilgili bir yerleri çerezlerine alıp gelmeli.sonra hayal kırıklığı yaşama diye söyleyeyim dedim.

SpinnerChief ve The Best Spinner diye programlar ingilizce makale özgünleştirme de çok iyiymiş hocam bir bak istersen.

her tıklanan o fiyat olacak diye bekleme...sitene gelen ilgili içerikle ilgili bir yerleri çerezlerine alıp gelmeli.sonra hayal kırıklığı yaşama diye söyleyeyim dedim.

tabikide ama iyi biryere gelmek için işte iyi bir yazar arıyorum amacım o ama sağol tavsiyen için

---------- Spam Engelliyici 19:49 ---------- Önceki Mesaj 19:48 ----------

SpinnerChief ve The Best Spinner diye programlar ingilizce makale özgünleştirme de çok iyiymiş hocam bir bak istersen.

incelerim ama yazılanı pek anlamıcağım için yine bir yazara ihtiyaçım var

Hocam bu tarz kelimelerle pek çok arkadaş başarı sağladığını söyledi umarım siz de başarırsınız..

ingilizce bilen birisi sizinle niye ortak olsun ki onu anlayamadim. domaini 10 tl si olan herkes alabilir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri