Siteniz için Google Krater Optimizasyon Hizmeti...

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Merhaba Arkaaşlar.
Uzun yıllardır Siteleri olan Biriyim her site sahibi gibi Yüksek hitli site yapma girişimlerim oldu. 2011 li yıllarda başladığım bu işlerde her dönem yeni yeni şeyler öğrendim. SEO denilen olayın bir yazılım yada program olmadığını. SEO denilen olayın tamamen Google kriterleri olduğunu son 1,5 yılda öğrendim.

Arkadaşlar Site işlerine ilk girdiğimde seo uyumlu paketler seo uyumlu makaleler vs...vs... Bunlar hep kısa vadede çözümler oldu bir anda tepetaklak oldum konuyu sorduğum kişiler ise bana google dalgalanması sandbox güncellemesi dediler. Bu yönde araştırmalar yapmaya başladım neydi bu google dalgalanması sandboxe , penolized penquen .. En başta bunların araştırmasını yaptım aslında bunlar tamamen google kriterleriyle alakalıydı işte SEO da burda başlıyor Google`den bahsediyoruz milyon dolarlık binlerce uzmanın çalıştığı bir kurumdan böylesi bir kurumun kriterlerinin olmaması gibi bişey imkansız.. Bizim SEO güçlensin üst sıralara girelimdiye aldığımız paketlerden haberdar olmamaları imkansız bunları çok kolay tespit eden sitemleri mevcut işte bu yüzden yaptırdığımız SEO çalışmaları bir süre işe yarayıp sonrasındaki ilk yada bilemedin iki ve üçüncü güncellmede hit kaybı yaşıyoruz kısaca google bizi farkediyor ama bu farkediş kötü anlamda bir farkediş oluyor. yüzlerce site sahibinin aynı kişiden aldığı seo paketlerini anlıyor görüyor bu yüzlerce kişi arasında aynı sektörden muhakak 1 yada fazla kişi muhakkak oluyor işte bütün bunlar bizi adım adım içinden çıkılmaz durumun ilk evresine sokuyor sonrasındaki süreç site ana sayfa ban katagori ban sandbox penaltı penguen cezalarına kadar götüren süreç..

Baştada belirttim milyon dolarlık bir sistem var karşınızda ve bu sistemin kriterleri var Yapıcağımız ilem google`nin kriterlerine uyum sağlaması böylelikle googledeki ilk + puanınızı alıcaksınız. Bundan sonrası tamamen sizde bitiyor Googleyi aldatmaya yönelik hareketlere girmediğiniz sürece Siteniz adım adım istediğiniz yerlere gelmeye başlıyor çünkü google sizi bu sefer iyi anlamda gördü bu iyi anlamdaki görüşü kötüye çevirmemek için yanıltıcı işlemlere girmemelisiniz sabredip içeriklerinizi eklemeye Sosyal medya paylaşım alanına yönelip ben burdayım sitemle ilgileniyorum mesajı vermelisiniz.

Dediğim gibi Sitenizi google kriterine optimize ediyoruz -- iyi güzel diyorsunda google sitemizin google kriterlerine uygun olup olmadığını nasıl anlıycaz.. Altta verdiğim Linkten Kontrol ederek başlayın
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url
site adresini girdikten sonra analiz diyin hem mobil hem masa üstü değerlerine bakın bu değerler %65 altındaysa önce gene altta verdiğim adresden google cezası varmı yokmu diye kontrol edin
Google Sandbox and Penalty Checker Tool
Linke tıkayıp site adresinizi girdiğinizde resimdeki gibi kırmızı yazı ile sonuç çıkarsa artık iteniz için yapılcak bişey yoktur.. Siteniz cezalı ise ne kadarda düzeltme işlemi gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin sonuç değişmiycektir..
r92dd7.jpg

Sitenizi kontrol Ettiniz sandbox penaltı gibi cezanız yok kriter analizinide yaptınız değerleriniz iyi çıktı ama bu seferde hit yok beklediğim it gelmiyor diyorsanız Googleyi açıyorsunuz arama kısmına site:siteadi.com yazıyorsunuz 1-10 sayfa arasına bakın katagorileriniz ana sayfanız hepsi tam anlamıyla indexlenmişmi indexler arasında 10 katagoriden sadece 2-3 tanesini görüyorsanız Yanlış giden birşey var demektir bunlar çok farklı işlemler olabilir.. Sitenize biri girmiş seo ayarlarıyla oynamış olabilir katagorileri indexleme demiş olabilir, Yada siz seo ayarlarını yaparken bunu gözden kaçırmış olabilirsiniz. Yada en kötüsü Sitenizin gözükmeyen katagori kısımları ban yemiş olabilir. Sonuç 1-2 ise çözülebilir ama sonuç katagori bansa çözülemez..

Evet dostlar Yukarda bahsettiğim işlemlerde eksiklik yok fakat Google kriterleriniz Düşükse kriter değerlerinizi yükseltiyoruz bunu sadece 50tl gibi bir ücrete yapıyoruz işi alımını yapmadan önce yukarda belirttiğim işlemleri sırasıyla yapın ban ceza almış siteye yaptırmak paranızı çöpe atmakla eşdeğerdir. Siteniz var Hiti arttırmak istiyorsanız Hitin en önemli kaynağı Google`ye ihtiyacınız var ve google kriterleride olmazssa olamzınıdır..

Değerlerinizi ciddi bir dereceye getiriyoruz Resimdeki Gibi
3oqRRA.jpg

Bu işlemi yapmak Sadece 50tl bu işlemleri yaptırmak istiyorsanız bana özel mesaj atın birlikte sitenizi değerlendirelim eksiklerine bakalım bu işlemin işe yarıyıp yaramıycağını birlikte analiz edelim.
İş alındığı günün 1 sonrası gün başlar min 1 günde max 1 haftada teslim edilir..
Saygılar bol kazançlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri