Siteniz nereye kadar gidecek böyle ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanitter

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar adminler bugün sebep belirtilmeden Yt para kazanç konum silinmiş nedeni ise kuyruk acısı olan bir modun kitabım hakkında saçma sapan savurduğu fikirler.

Ben kitabı üst yöneticiye bildirdim inceliyecem dedi ama arkadaş incelemek yerine e bookda yazanlardan para kazanmaya çalışmış sanırım konuya yorum yapmayıp birde silinmesine göz dikmiş en büyük youtube para kazanma forumusunuz ama daha hayatında moderatorlük üst yoneticilik yapmamış insanları böyle foruma getirip kafasına göre işler yapmasını sağlıyorsunuz bu forum nereye kadar böyle gidecek konunun bir admin tarafından incelinip iki tarafında kanıtlarını sunmasını istiyorum

Moderator ; Zack arkadaşdan sonuna kadarda şikayetciyim.
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Evet çoğu mod küstürdü bizi foruma.Dikkat ederseniz ilk günler gibi değil forum.

lütfen uygunsuz ithamlarda bulunmayın.çizgi dışında çalışmam.izninle inceleyim dedim ve size kabul etmeyişimin sebebinin zack ın şikayeti olmadıgını içeriğinin dağıtılmasına uygun bulunmadıgını belirttim .ayrıca yapılan uygulamanın kurtlar vadisinin 19.bölüm oynandığı akşam 18.bölümü alıp da başlığına 19bölüm yazarak servis etmekten bir farkı bulunmadığını ve bu sebeple dağıtımının uygun olmayacagını belirttim.

sen kalkmış burda yok mod verdim para kazanmaya çalışmış falan diye saçmalıyorsun.ben çizgi dışında bir şey yüklemem bilen bilir.yöntemin kazandırır mı evet kazandırır ama uygun değil.

ayrıca konunuza geçmişte olumlu yorum atmış ve e-book satın alan kişilere de sordum fikirlerini ...her satışa onay vermek zorunda değiliz.
[MENTION=4945]kiko[/MENTION] size lafım yok zaten..

Evet çoğu mod küstürdü bizi foruma.Dikkat ederseniz ilk günler gibi değil forum.

Aynen hocam bi mod aldılar herkese ban atıyordu bi mod alıyorlar durduk yere konuyu siliyor resmen bu forumda üyelerin konuşma hakkı yok sadece bunların konuşma hakkı varmış gibi davranıyorlar

hocam e-book ücretsiz ise pm gönderebilirmisiniz?

lütfen uygunsuz ithamlarda bulunmayın.çizgi dışında çalışmam.izninle inceleyim dedim ve size kabul etmeyişimin sebebinin zack ın şikayeti olmadıgını içeriğinin dağıtılmasına uygun bulunmadıgını belirttim .ayrıca yapılan uygulamanın kurtlar vadisinin 19.bölüm oynandığı akşam 18.bölümü alıp da başlığına 19bölüm yazarak servis etmekten bir farkı bulunmadığını ve bu sebeple dağıtımının uygun olmayacagını belirttim.

sen kalkmış burda yok mod verdim para kazanmaya çalışmış falan diye saçmalıyorsun.ben çizgi dışında bir şey yüklemem bilen bilir.yöntemin kazandırır mı evet kazandırır ama uygun değil.

ayrıca konunuza geçmişte olumlu yorum atmış ve e-book satın alan kişilere de sordum fikirlerini ...her satışa onay vermek zorunda değiliz.
[MENTION=4945]kiko[/MENTION] size lafım yok zaten..

Sizin gibi insanlara söyliyecek tek kelime yok ben bunu 1 mod 1 üst yönetici attım hepside yararlı bilgi var diye konuya yorum attı ? hatta admin arkadaşada atıcam bi baksında dediğiniz gibi mi görelim o kadar insan boşuna mı yararlı diyor resmen dikdatör gibi yok bizim dediklerimiz haklı kitabı alan 35 kişi tek olumsuz yorum yapmayacak siz gelip beğenmedim yararlı bulmadım hop konu kapatın biraz Allahtan korkun ya

Yahu amatorlerin videolarini alip unlulerinmis gibi gostererek kazandirmak dogru bisey mi sence? O sekilde video upload ederek amatorlere ne kadar zarar verdiginizin farkindamisiniz? Bugun paylastiginiz videoyu izlemediniz mi cocuk neler soyluyor?

qqbpX5.jpg

Birde ceza yemişim sizin gibi üst yöneticilerle modlarla bakalım bu forum daha ne kadar dayanacak görüceğiz ben artık birşey demiyorum!

Yahu amatorlerin videolarini alip unlulerinmis gibi gostererek kazandirmak dogru bisey mi sence? O sekilde video upload ederek amatorlere ne kadar zarar verdiginizin farkindamisiniz? Bugun paylastiginiz videoyu izlemediniz mi cocuk neler soyluyor?

onun benim kitabımla bi alakası yok almadığınız kitap hakkında iftira atmak ne kadar doğru peki ? benim anlattığım başka şey.

eleştireye açığım arkadaşım ben konuyu adminlere de açacaktım ama online olanını bulamadım o saatte.
dediğim gibi fikirlerine saygım olsa da sadece içeriğinin satışına uygun bulmadım.
buyursun bir admin [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] da incelesin fikrini söylesin ...

Kaç yıllık televizyon sektöründeyim inanın bu tarz bi şey aklıma gelmedi :) Dolandırıcılık gibi bi şey... Bugün yanıma gelen bölge şeflerine ve genel yayın yönetmenine felan anlattım adamlar hayret içinde kaldılar. Daha neler göreceğiz kimbilir.. Aklıma bazı şeytanlıklar getirmedi değil, o yüzden sizi kutluyorum :)

qqbpX5.jpg

Birde ceza yemişim sizin gibi üst yöneticilerle modlarla bakalım bu forum daha ne kadar dayanacak görüceğiz ben artık birşey demiyorum!

sen hem inceleyeceği e-bookla para kazanmaya çalışmış gibisinden ithamlarda bulun hem de ceza yeme oh ne ala...

Kaç yıllık televizyon sektöründeyim inanın bu tarz bi şey aklıma gelmedi :) Dolandırıcılık gibi bi şey... Bugün yanıma gelen bölge şeflerine ve genel yayın yönetmenine felan anlattım adamlar hayret içinde kaldılar. Daha neler göreceğiz kimbilir.. Aklıma bazı şeytanlıklar getirmedi değil, o yüzden sizi kutluyorum :)

Sen neden bahsediyorsun onu anlamadım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri