Sitenizi Kuralım(Sadece 60 TL)

@daralll Hocamın sitesini yaptık :) ilk forum referansı 2 arkadaşın daha yapılacak arkadaşlar söyleyince :) neler yaptık bi bakalım

HD Flash Games | Games Sites

*Size Domainler sunduk (6 Yıllık domain verdik)
*Domain, Hosting alındı
*Veritabanı ayarları yapıldı
*Wordpress Kurlumu yapıldı
*[email protected] Mailini aldık
*Size 3 adet ücretsiz tema önerdik
*Seçtiginiz tema üzerinde Resimler + yazılar ingilizce yaptık (editledik)
*Profosyonel Logo yaptık
*Sitenizin gmailini açtık ve analatiks ve web toola ekledik.
*Sitenizin seo değeri kazanması için seo ayarlamaları yaptık
*10 Adet oyun ekledik.
*Nasıl oyun ekleyeceginiz + Admin paneli vs. için PDF + Video anlatım yaptık
*Son olarakta raporunuzu gönderdik

eline sağlık...yalnız daha çok soru sorarım ben sana :D

Kendisine site yaptırılmıştır sağlam güvenilir ilgisi alakası hiç eksik olmayan bi arkadaştır siteyi yaparken sürekli skaype üzerinden iletişimde idi tabiki sık sık yemek molaları vermesi ayrı kendisinden çok memnun kaldım herkeze tavsiye edrim buyrun sitenin linki ben çok beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz işini temiz yapıyor arkadaş. kendisine bu şekilde 3-5 site daha yaptırmayı planlıyorum Lezzetli Mutfagım | Lezzetin dorukları
eline sağlık sontorun

Kendisine site yaptırılmıştır sağlam güvenilir ilgisi alakası hiç eksik olmayan bi arkadaştır siteyi yaparken sürekli skaype üzerinden iletişimde idi tabiki sık sık yemek molaları vermesi ayrı kendisinden çok memnun kaldım herkeze tavsiye edrim buyrun sitenin linki ben çok beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz işini temiz yapıyor arkadaş. kendisine bu şekilde 3-5 site daha yaptırmayı planlıyorum Lezzetli Mutfagım | Lezzetin dorukları
eline sağlık sontorun

Yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ediyorum sizde bana görüşmelerde çok kolaylık sağladınız bu arada yemek yemem konusuna gelirsek :) Sonuçta yemek sitesi yapıyoduk canımız çekti :) diger sitelerde tekrar görüşmek üzere :)

dostum sana saat 6 civarı skype üzerinden bi iş vermiştim
bana yarım saat sonra yaparım dedigin işin üstünden 6 saat gecti sana skype den defalarca yazmam ragmen cvp wermedin
burada skypede ekledim diyosun yaptıgın iş ahlakına sıgarmı
yapmıyosan yapmıyorum de ne bicim adamsınız anlamıyorum.

Lütfen öncelikle birazcık edepli olalım
1. Evet işi verdiniz 30 dk ya geliyorum dedim ?
2. Biliyosunuz bugun malum gün size yazdıktan rahat 15 dakika sonra elektrik gitti ve 2-3 saat elektirik yoktu
3.Elimde iş vardı bi hocamızın sitesini yapıyodum onu askıya alıp sizin tasarımı yapacaktım elektrik gidince verdigim işi teslim etmek için ona geçtim
4. Yani hocam benim kendi sıkıntım yok teknik arızadan yazamadım

(Zaten site işi almadım tasarım işi aldım ve teknik arıza çıkınca ilk işi aldıgım kişiyi koydum sizden ne para aldım ne de başka bişey)

Son düzenleme:
Hayırlı işler ancak bir şey sormak istiyorum. Host + Domain + Site kurulum'mu 60 TL ? Yoksa Host ve Domain parasını da alıyor musunuz? Belirtilmemişte.

Nereden temin ediyorsunuz host + domaini? 60 TL'ye ayrıca trafik ve kapasitesi nedir hostun?

Domain = Go dady - Hosting : İnternet bilisim
Host : 10 TL lik pakettir Trafik 1 GB
ileriki zamanda yükseltmek istediginizde sadece farkı ödeyerek host yükseltiyorsunuz
Host + Domain = 15 tl ye patlıyor bize
60-15 : 45 tl kalıyor

Domain = Go dady - Hosting : İnternet bilisim
Host : 10 TL lik pakettir Trafik 1 GB
ileriki zamanda yükseltmek istediginizde sadece farkı ödeyerek host yükseltiyorsunuz
Host + Domain = 15 tl ye patlıyor bize
60-15 : 45 tl kalıyor

İnternet Bilişim 1 gb trafik web alanı sadece 100 mb. Sizce de yetersiz değil mi hocam? Forum sitesi için özellikle 100 mb kimseye yetmez. Kurulum fiyatınız gayet uygun hatta logo vs. için ucuz bile fiyat koymuşsunuz ancak host + domaini daha geniş bir alanla almanızı tavsiye ediyorum. 100 lira olsun ama daha geniş alan olsun. Bunun dışında kurulum, logo, özgün makaleler vs. için 45 lira az alıyorsunuz kutlarım.

İnternet Bilişim 1 gb trafik web alanı sadece 100 mb. Sizce de yetersiz değil mi hocam? Forum sitesi için özellikle 100 mb kimseye yetmez. Kurulum fiyatınız gayet uygun hatta logo vs. için ucuz bile fiyat koymuşsunuz ancak host + domaini daha geniş bir alanla almanızı tavsiye ediyorum. 100 lira olsun ama daha geniş alan olsun. Bunun dışında kurulum, logo, özgün makaleler vs. için 45 lira az alıyorsunuz kutlarım.

Öncelikle çok sagolun degerli yorumunuz için teşekkürler ben uygun fiyata iyi iş çıkartmayı planlarım genelde zaten ben site kurulumna başladıgım zaman bilgilendirriyorum bu konuda genelde site ilk şu şekilde olması daha dogrudur ilk çok hitimiz olmayacagı için ufaktan başlayıp yüksege göre arkadaş 119 tl lik paketi alır sitesi tutulmaz parası boşa gider. zaten host yükseltmesi 2 saniye alıyor internetbilisimin :) teşekkürler tekrardan güzel yorumunuz için :)

Öncelikle çok sagolun degerli yorumunuz için teşekkürler ben uygun fiyata iyi iş çıkartmayı planlarım genelde zaten ben site kurulumna başladıgım zaman bilgilendirriyorum bu konuda genelde site ilk şu şekilde olması daha dogrudur ilk çok hitimiz olmayacagı için ufaktan başlayıp yüksege göre arkadaş 119 tl lik paketi alır sitesi tutulmaz parası boşa gider. zaten host yükseltmesi 2 saniye alıyor internetbilisimin :) teşekkürler tekrardan güzel yorumunuz için :)
sontorun kardeşime ben kefilim her türlü desteği vermektedir sözünün eri birisi en önemlisi söylediği lafta değil tam bir görev adamı iş bitirici yarı yolda kalmazssınız

sontorun kardeşime ben kefilim her türlü desteği vermektedir sözünün eri birisi en önemlisi söylediği lafta değil tam bir görev adamı iş bitirici yarı yolda kalmazssınız

Çok sağolun hocam değerli yorumunuz için çok teşekkürler :)

Yaptıklarımız ;
*Size domainler sunuyoruz
*Domain şirketi + Hosting şirketinden adınıza üyelik alıyoruz
*Domainle hostu birleştiriyoruz
*İsteginize göre ücretliyse en uygun fiyat kaliteli ücretsizse kaliteli güzel temaları öneriyoruz
*Mysql veritabanı ayarları yapılıyor.
*Sizin adınıza tema sahipleri ile iletişime geçilip alışveriş yapılıyor (Ücretli ise)
*İstediginiz kurulumu yapıyoruz (wordpress,Joomla,Mybb vs.)
*Resmi mailinizi alıyoruz [email protected] gibi.
*sitenizin gmailini açıyoruz
*Sitenizi Analatiks + Web tool a ekliyoruz.
*Tema kurulumu yapıyoruz
*Logonuz yapılıyor
*Kategoriler ekleniyor
*Tema düzenlenmeleri yapılıyor.
*Sayfa düzeni ayarlanıyor.
*10 Adet içerik ekleniyor
*Videolu anlatım + Tüm hesap bilgileriniz gönderiliyor.
*Size rapor sunuluyor.

Güncel elimdeki son işide teslim ettim herzaman destegimiz de vardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri