Siz görürseniz onlar da görecek!

Konumuzu güncelliyorum Kazandıgınız paranın bir kısmı ile yardımcı olabilirsiniz

ogün naptım konu anasayfa cıkmadı çok üzüldüm herkes ödemelerini almıştı göremedi kimse :/ Bir kategori açılamazmı foruma Orda konular sabitlense

göz rahatsızlıkları zor ve vücudun en hassas organı göz dikkat etmek lazım..

eyvallah bende diyet yapıcam ağır diye yapak istiyordumda harbi sağlıksız ya normal ypaıcam yoksa sorun çıkar zayıflıyıcaz diye ölmüyelim

Geçen gün radyoda dinledim, çocuk harçlıklarını biriktirip , yardım gönderiyor katarakt için 21 yaşında bir anne var ve hiç görmemiş bu zamana kadar, bebeği oluyo onuda göremiyor, bu çocuğun katarakt ameliyatı için gönderdiği 100$ la bu kadın ameliyat oluyor, ve bebeğini ilk defa görüyor, o çocuğada fotoğrafını felan gönderiyorlar , kadın o kadar minnettar oluyor ki, arkadaşlar , 100 dolar bir hayat kurtarmak düşünseniz ya o insan yatacak kalkacak dua edecek size, gözlerinizi bağlayın 1 saat yaşayın bakayım yaşayabiliyor musunuz ? Allah şifa versin, bu insanlara bazen sizin için pek fazla önemi olmayan şey bir insanın hayatını değiştirebiliyor.

Hocam böyle bir konuya dikkat çektiğiniz için Allah sizden razı olsun.

Hocam böyle bir konuya dikkat çektiğiniz için Allah sizden razı olsun.

Cümlemizden Hocam

---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 13:01 ----------

Bugün Arkadaşlar sayenizde 2 Kişinin daha Ameliyat parasını yatırmış bulunuyorum Gönderdiginiz yardımlar İçin destekleriniz İçin Allah razı olsun

Malum Kapanan Ödemeler Gelmeye Başladı Arkadaşlar Duyarsız kalmayalım

1 kişinin daha gözlerinin açılmasına vesile olduk Çok şükür Arkadaşlar yardımlarınız İçin hepinizden Allah razı olsun

Son düzenleme:
bir miktar sms ile tekrardan bağış yaptım. Duyarsız olmayalım lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri