Siz hiç Platonik oldunuzmu¿?

Seçin

• Seviyosan git konuş bence

Oy: 41 61,2%
  • salla gitsin konuşma sana bakmaz o

Oy: 26 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    67
Diyelim kıza açıldın kabul etmedi nasıl yüzüne bakıp bundan sonra beraber kursa gideceksiniz mecburen kursu bırakıcaksın he yok ben gavatım kıza açıldıktan sonra reddederse yine bişe olmamış gibi takılırım diyorsan açılabilirsin :)

Böyle devam sakın açılma ilerleyen zamanlarda ufak ufak kıskançlıklar baslarsa dile getirirsiniz zaten boş yere kursuda aile ilişkilerinide mafetme :D

@ByHergeLe yaşa fln takılma sen onu unut, hocam bi anda pat diye söyleme bence ama ne biliyim yem at bi ortaya bakalım nolacak :D şey yap güzel cümleler kur yum gözünü bas lafları :D sürekli mesaj at sabah akşam at sürekli sohbet aç bu seferde sen söyle sürekli bi yere gidelim edelim diye

çokta belli etmek istemiyorum başkan benim duygularımıda anlamasın

İşte biz erkeklerin sorunu da bu dost kalmayı başaramıyoruz bir türlü.... Benden sana tavsiye aklının ucundan bile geçirme öyle birşeyi olacağını varsa zaten olacaktır.. Ben hiç platonik olmadım ama benim samimiyetimi öyle yorumlayan oldu ki o bile hiç hoş bitmedi...

Haklısın abi bende temkinliyim daha önce bikez daha gelmişti böyle bi olay o yüzden bu sefer daha temkinliyim

Kardesim hemen soyle her gun aci cekecegine bir kerede kurtul bu kadar strese gerek yok yapistir msji

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok iyi gazlıyosun hocam :D

tabi hiç bir zaman sinir stres yapacak kadar çok kaptırmadım kendimi unutmaya çalıştım hep ve unuttum da şuan hayat süper bana eşim ve çocuğum var o dünyalara bedel

Allah bağışlasın kardeşim

Altı üstü 2-3 yaş büyük saçma sapan bir düşünceye kapılmışsın.Acele etme bence biraz daha vakit geçirin işin rengi belli olsun sonra açıl.Özgüvenli olursan işler daha da kolaylaşır hem senden iyisini mi bulacak

eyvallah kardeşim bende biraz daha beklemek taraftarıyım yaşı çok takmıyorum zaten ben büyük görünüyorum

Hocam Git konuş bu işler beklemez Ha ne olur Kızın yüzüne bir daha bakamassın yada olgun bi şekilde biz uygun degılız falan der olum yok ya sonunda yapıştır mesajı. :)

hocam işin içinde ailelerde var eve gelip giden kız o yüzden redderse sıkıntı olur :D

biraz daha yokla sinemaya falan davet et, baktın olumlu şekilde gidiyor konuşursun ben senden etkilendimde falan da filan işte açılırsın yani hemen konuşma ters tepebilir. Az daha bekle.

mantıklı hocam aklımda bulunsun teşekkürler

Bekle kardesim ne zaman belli ederse o zaman konus. Kusrasi gidiyorum diyorsun geriye kalan zamanin cop olacak hic bir sey anlayamayacaksin hatta hic o kursa gidemeyeceksin. Kizin ve ailesinin yuzune bakamayacaksin surekli kensine sacma sapan seyler kuracaksin...

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen bende böyle düşünüyorum hocam biraz daha beklesem iyi olak sanırım

Diyelim kıza açıldın kabul etmedi nasıl yüzüne bakıp bundan sonra beraber kursa gideceksiniz mecburen kursu bırakıcaksın he yok ben gavatım kıza açıldıktan sonra reddederse yine bişe olmamış gibi takılırım diyorsan açılabilirsin :)

Bende onu diyorumya işte hocam ya redederse sıkıntı büyük :D

Böyle devam sakın açılma ilerleyen zamanlarda ufak ufak kıskançlıklar baslarsa dile getirirsiniz zaten boş yere kursuda aile ilişkilerinide mafetme :D

doğru diyon yoktan yere kursuda yalan etmiyelim :D

Son düzenleme:
Boşver aga reddedicek sonra kursu bıraktığınla kalıcan :D Şuan bu dediklerimi yap işe yarar... Ufak tefek kıskan, saçların güzel olmuş yeaa bugün de sonra konuyu değiştir. whatsappta ise arada kalp felan gönder pardon ya felan de baktın olumlu sık sık gönder sonra zaten pardon demene gerek kalmadan sevgili olmuşsunuzdur

Hergele durmak hata kazanc ve kayiplarinin hesabini yap mantikli olani bulacaksin bana gore mantikli olan hemmennn konusman

Beklerse olacak senaryo: Bekliyor... Bekliyor... Birgün Facebook tan bir bakıyor "ilişkisi var." Coming son :)
Beklemez ise olacak senaryo: 1. Yüz yüze iken söyle. Bu işler mesaj ile falan olmaz hocam. Misal kurstan çıktıktan sonra bildiğim güzel bir Cafe var gidelimmi falan de. Sonra gidelim derse bu iş olur. Sohbet ederken yapıştırrr ya böyle böyle ben senden hoşlanıyorum falan de ilk gördüğüm günden beri falan çok hoşsun falan de yürü git ordan depara kalk hocam :) Yok derse masayı dağıt kaç gitsin ordan sonra hesap kıza kalsin :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklerse olacak senaryo: Bekliyor... Bekliyor... Birgün Facebook tan bir bakıyor "ilişkisi var." Coming son :)
Beklemez ise olacak senaryo: 1. Yüz yüze iken söyle. Bu işler mesaj ile falan olmaz hocam. Misal kurstan çıktıktan sonra bildiğim güzel bir Cafe var gidelimmi falan de. Sonra gidelim derse bu iş olur. Sohbet ederken yapıştırrr ya böyle böyle ben senden hoşlanıyorum falan de ilk gördüğüm günden beri falan çok hoşsun falan de yürü git ordan depara kalk hocam :) Yok derse masayı dağıt kaç gitsin ordan sonra hesap kıza kalsin :)

Sonra aileler duysun olayı kalan vaktini de ortalığı temizlemeye çalışarak geçir :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=v9FGkzGPwws

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] hocam İngilizce kursunda böyle bir durumu yaşadım kız her gün gelip soru falan soruyordu bana ben b-2 dim kız a-2 sınıfındaydı ilk öncede kız geldi yanıma siz üniversite sınavına mı hazırlanıyorsunuz diye bende hayır dedim normal dil kursuna geliyorum dedim iş amaçlı neyse sağdan soldan falan konuşuyorduk arada bir baktım zaman su gibi akmış geçmiş ben tam b-2 oldum belgemi aldım kurs benim için bitti ve kıza açılamadım hep içimde upte kaldı şuan yolda görsem de direkt söylesem diyorum :D numarasını da almadık saf gibi :D sen sen ol gördüğün yerde yapıştır ölümde yok nasılsa içindeyim nasılsa yine :)
yapıştır hocam dinle yapıştır ölüm yok sonunda upte kalır bak içinde sana evet gelirse belki kursa gider sekretere durumu anlatıp kızın numarasını isterim gaza gelip :D

Son düzenleme:
Sen hiç o bilmeden 10 sene o'na aşık kaldın mı diye sorayım ben de:)

Boşver aga reddedicek sonra kursu bıraktığınla kalıcan :D Şuan bu dediklerimi yap işe yarar... Ufak tefek kıskan, saçların güzel olmuş yeaa bugün de sonra konuyu değiştir. whatsappta ise arada kalp felan gönder pardon ya felan de baktın olumlu sık sık gönder sonra zaten pardon demene gerek kalmadan sevgili olmuşsunuzdur

Ahaha cok iyiya supersin kardesim ama ben yapamam sanirim :D
Hergele durmak hata kazanc ve kayiplarinin hesabini yap mantikli olani bulacaksin bana gore mantikli olan hemmennn konusman

Senin gibi 4tane daha adam olacak şu daglari mor koyun gibi deler yecerim:D

Hocam eve gelip giden insan bunlar tek kizla bitmiyoki kizla nasil yuzyuze bakcaz bidaha sonra :D

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION]https://www.youtube.com/watch?v=v9FGkzGPwws

hocam İngilizce kursunda böyle bir durumu yaşadım kız her gün gelip soru falan soruyordu bana ben b-2 dim kız a-2 sınıfındaydı ilk öncede kız geldi yanıma siz üniversite sınavına mı hazırlanıyorsunuz diye bende hayır dedim normal dil kursuna geliyorum dedim iş amaçlı neyse sağdan soldan falan konuşuyorduk arada bir baktım zaman su gibi akmış geçmiş ben tam b-2 oldum belgemi aldım kurs benim için bitti ve kıza açılamadım hep içimde upte kaldı şuan yolda görsem de direkt söylesem diyorum :D numarasını da almadık saf gibi :D sen sen ol gördüğün yerde yapıştır ölümde yok nasılsa içindeyim nasılsa yine :)
yapıştır hocam dinle yapıştır ölüm yok sonunda upte kalır bak içinde sana evet gelirse belki kursa gider sekretere durumu anlatıp kızın numarasını isterim gaza gelip :D

Kardesim gel sarilalim :D benim en azindan kizin adresi belli senin durum daha kotuymus uzuldum birakma o olayin pesini baskan

mobildeyim.

Son düzenleme:

Hocam eve gelip giden insan bunlar tek kizla bitmiyoki kizla nasil yuzyuze bakcaz bidaha sonra :D

mobildeyim.
Kabul etmeyip baksan nörecen o saatten sonra :D birde sezen hocamin dedigi doğru yapila bilir :D

mobildeyim.

hocam ne olur olsun sen beni yukarıda yazdıklarımı dinle oku yapıştır ölüm yok sonunda çok çok iyi birisin ama tarzım değilsin ben seni arkadaş olarak seviyorum falan yada direkt red edilirsin başka ne olacak böyle devam edersen çok çok 1-2 ay sonra facebooktan ilişkisi var haberini alırsın yeni sevgilisi de zaten ciddi mana da seven biri çıkarsa kızı kanka arkadaş aile dostu çocuğu falan bırakmaz çevresinde kıza görüşmeyeceksin falan diye baskı yapar baktığınla kalırsın.

Ben 23 sevgilim 25 yaşında. Bunda yaşı takıntı edecek bir durum yok. Bence gidip konuşmalısın.

Kız bu kadar rahat takılıyorsa yanında ne bileyim kafeye gidelim takılalım vs. kız seni arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimalle ama böyle devam ettikten bir süre sonra belki etkileyebilirsin ama şuanlık hamle boşa olur gibi görüyorum.

Hocam bence konuşma.. Ailelerde tanışıyorsa olası bir olumsuz cevapta olaylar çok daha şiddetli yaşanır.. Benim tavsiyem konuşma..Hocam Antalya gibi bir yerde bu kadar risk almaya gerek yok :)

Kızda bişeyler varsa mutlaka bi şekilde sana hissettircektir bence biraz daha bekle acele etme.Mesela whatsaptan konusuyomussunuz biraz uzat bakalım konusmayı bakalım nasıl bir tepki vercek buna

Kız bu kadar rahat takılıyorsa yanında ne bileyim kafeye gidelim takılalım vs. kız seni arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimalle ama böyle devam ettikten bir süre sonra belki etkileyebilirsin ama şuanlık hamle boşa olur gibi görüyorum.

hocam sakınan göze çöp batar sözü var ya o çok doğru sizin dediğiniz mantıklı çerçeveden doğru ama böyle konulara yanlış. Normal de bir kıza açılırken yani sevip sevmemem önemli değil eğer kızı beğenmişsem 3-5 takılalım diye seni seviyorum da diyorum her şeyi de diyorum çok basit bir şekil de utanma olmadan ve genelde de %50 yarı yarıya evet alıyorum 4 kızdan 2 si evet diyor :D mesela en son birine saati sordum direkt saatim yok dedi geçti ve bitti hiçte üzülmedim zaten sevdiğim falan yok maksat takılmak olsun 1-2 hafta :D ret etsin hiç umurumda olmaz 1 dakika bile geçmeden yanında kız varsa gider onu denerim önümdeki maça bakarım :D durum böyle iken bu kurstaki kıza tek kelime edemedim yazdığınız gibi titiz davranmaya çalıştım ve sonuç kıza bir şey diyemeden kurs bitti o kızın üstüne 4 kişiyle takıldım 4-5 aydır ama hala içim de upte kaldı her gün aklıma geliyor ama ne telefon numarası aldık saf gibi nede adres bir şey :D o yüzden içinden ne geliyorsa direkt söylemekte fayda var bence bu gibi konularda tabii bu bakış açısı sizin dediğiniz gibi de düşünülebilir benim dediğim gibi de kişiden kişiye değişkenlik gösterir bu durum :)

Son düzenleme:
hocam sakınan göze çöp batar sözü var ya o çok doğru sizin dediğiniz mantıklı çerçeveden doğru ama böyle konulara yanlış. Normal de bir kıza açılırken yani sevip sevmemem önemli değil eğer kızı beğenmişsem 3-5 takılalım diye seni seviyorum da diyorum her şeyi de diyorum çok basit bir şekil de utanma olmadan ve genelde de %50 yarı yarıya evet alıyorum 4 kızdan 2 si evet diyor :D mesela en son birine saati sordum direkt saatim yok dedi geçti ve bitti hiçte üzülmedim zaten sevdiğim falan yok maksat takılmak olsun 1-2 hafta :D ret etsin hiç umurumda olmaz 1 dakika bile geçmeden yanında kız varsa gider onu denerim önümdeki maça bakarım :D durum böyle iken bu kurstaki kıza tek kelime edemedim yazdığınız gibi titiz davranmaya çalıştım ve sonuç kıza bir şey diyemeden kurs bitti o kızın üstüne 4 kişiyle takıldım 4-5 aydır ama hala içim de upte kaldı her gün aklıma geliyor ama ne telefon numarası aldık saf gibi nede adres bir şey :D o yüzden içinden ne geliyorsa direkt söylemekte fayda var bence bu gibi konularda tabii bu bakış açısı sizin dediğiniz gibi de düşünülebilir benim dediğim gibi de kişiden kişiye değişkenlik gösterir bu durum :)

Sende haklısın hocam kızlar tipten çok eğlenceli olmana, muhabbetine felan bakıyorlar erkekler gibi güzel kız bana bakmaz kesin demekle olmuyor. Bi kızdan hoşlanıyorsan o senden hoşlanmıyorsa zamanla muhabbeti ilerlettikten sonra kız sana karşı bişey hissetmese bile olumlu olabilir cevabı. Pat diye girersen senden hoşlanıyorum diye %90 olumsuz alırsın bence yakışıklı değilsen mesela, dediğim gibi yakışıklı değilsen çene kuvvetli olcak kızı etkileyeceksin zaten o zaman olabilir

kadın erkekten büyükse bereketli geçer evlilik derler

Toplanın beyler, gün geçmiyorki yeni sorunum ortaya çıkmasın bu sefer derdim başka bana akıl verin. Olayı anlatıyım

Beyler bizim bi aile dostumuz var birbirimize çok yakınız sürekli geliriz gideriz birbirimize bu aile dostumuzun birde kızı var.Daha doğrusu 2kızları var ama digerinin yaşı büyük benim ablamlarımla yaşıt(30yasında)o yüzden o beni ilgilendirmiyor.Sizinde anlıayacagınız gibi Olayın kahramanları ben ve onların ailesinin küçük olan kızları.Birgün otururken kızları ingilizce kursuna yazılmış.Banada sende git yazıl dediler beraber gidersiniz dediler.Bende nasılsa boşum işyok güç yok tamam olur dedim gittim yazıldım kursa beraber gitmeye başladık yaklaşık 1aydır gidip geliyoruz.

Bu kızla ben kursa gitmeden önce pek samimi değildim anca meraba meraba bu kadar, kursa gitmeye başladıktan sonra işin rengi değişti beyler.Kurs çıkışı cafeye oturmaya gidiyoruz,(kendisi teklif ediyor bana gidip oturalım diye)biyere gidecek olsa benide çagırıyo yada benden akıl alıyo,aktiviteler yapıyoruz bowling,bilardovs. Kızda samimi olmaya başladık,numarası yoktu bende numarasını aldım whatsapdan konusuyoruz ama henüz sadece kurstan kursa,gelcenmi gelmicenmi,ödevi yaptınmı yapmadınmı,kurs günü haberleşiyoruz şurda buluşalım beraber gidelim diye vs.Anlıyacagınız whatsapp konuşmalarda bi cacık yok.

Asıl olaya geliyim,Kursa gitmeden önce kız hakkında en ufak bi düşüncem yoktu.Kursa başladıktan sonra tüm fikirlerim değişti.Kızdan hoşlanmaya başladım.platonik sevgiye dönüştü. kız benim hakkımda ne hissediyo hiçbir fikrim yok.bana diyebilirsiniz bu kadar samimi oldugunuza göre kızda hoşlanıyodur diye ama öyle değil kız zaten çok sıcak kanlı biri herkeze karsı, sessiz sedasız bi kız o yüzden daha somut bilgiler lazım.Onuda geçtim ortada büyük bi sıkıntı var kız benden yaşça büyük ben 22yasındayım kız 25yasında ama şöyle bişeyde var yanyana dursak ben büyük gösteriyorum kızdan, kız zaten minyon yani yaşını göstermiyor.

Acaba diyorum kıza açılsammı diyorum ama kendimi onun yerine koyuyorum Düşünüyorum kızın üzerindede psikolojik bi baskı vardır Sonuçta kızla sevgili olsak annesi babası demiyecekmi o cocuk senden küçük falan diye ''ELALEM NEDER'' hesabı var bide o yönü aklıma geliyo. biyandan diyorum ya redederse bu sefer kzın yüzüne bakamam hem az çok ingilizce öğreniyoruz kurs yalan olcak,kursada geçtim aile dostumuz gelip gidiyolar hem o mahcup olcak hem ben mal gibi kalacam ortada yani beyler 2ucuda b*klu değnek sizin anlıyacagınız.

Napsam nediyonuz böyle devammı etsin yoksa açılayımmı kıza

Öncelikle Selamün Aleyküm kardeşim aynı yaştayız lise 4 ün başında bi kızla tanıştım yaşı benden 3 yaş büyüktü aynı senin gibi

gönül bağlandı 5 yıllık bi sevgiydi iyi güzel çok özel günlerimiz geçti kardeş seviyorsan git konuş bence diye kitap var bilirmisin sözler köşkü fatih yağcı yani bu ilahi boyut sende kişisel sevgi boyutuna çevir :D

reis peygamber efendimiz 25 yaşındayken hatice anamız 40 yaşındaydı insanoğlu yaşa göre değil kalbe göre sevmeli bunun yaşı yüksekmiş sevemem değil eğer gerçek sevgiden bahsediyorsak yaşın bi önemi kesinlikle yok o şunu demiş bu bunu demiş hepsi hikaye kaybedeceğin tek şey zamandır ! uygun anı bekle konuş , lakin en iyi ifadeyide mesajda yazarsın bunuda unutma karşısında geçtiğin zaman kız utanacak acayip naza çekecektir belkide bazı şeyler geri tepebilir :) Allah yolunu açık etsin inşallah kardeşim yaş maş hepsi hikaye seviyorsan git konuş bence !

bu arada bizim ilişkide bitti iş olmadan aş olmuyor uzun hikaye benim hikayeyi anlat anlat bitmezde işte ufaktan destek vermek istedim

Kim ne derse desin , Seviyorsan git konuş bence ! Derim iyi günler :)

Edit 2: salla gitsin konuşma sana bakmaz o ; ankette buna aldanma kıskananlar yani benimde yok onunda olmasın , yalnızlık çekenler, umutsuzluğunu size aktarmaya çalışanlar var :D benim bildiğim dost destek olmasını sever ! önüme engel olmak deil :) sen ne kadar anlatırsan anlat dostum senin kızla arandaki mesafeyi kimse anlayamaz kendin için uygun kararı vermeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri