Diyelim kıza açıldın kabul etmedi nasıl yüzüne bakıp bundan sonra beraber kursa gideceksiniz mecburen kursu bırakıcaksın he yok ben gavatım kıza açıldıktan sonra reddederse yine bişe olmamış gibi takılırım diyorsan açılabilirsin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@ByHergeLe yaşa fln takılma sen onu unut, hocam bi anda pat diye söyleme bence ama ne biliyim yem at bi ortaya bakalım nolacakşey yap güzel cümleler kur yum gözünü bas lafları
sürekli mesaj at sabah akşam at sürekli sohbet aç bu seferde sen söyle sürekli bi yere gidelim edelim diye
İşte biz erkeklerin sorunu da bu dost kalmayı başaramıyoruz bir türlü.... Benden sana tavsiye aklının ucundan bile geçirme öyle birşeyi olacağını varsa zaten olacaktır.. Ben hiç platonik olmadım ama benim samimiyetimi öyle yorumlayan oldu ki o bile hiç hoş bitmedi...
Kardesim hemen soyle her gun aci cekecegine bir kerede kurtul bu kadar strese gerek yok yapistir msji
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabi hiç bir zaman sinir stres yapacak kadar çok kaptırmadım kendimi unutmaya çalıştım hep ve unuttum da şuan hayat süper bana eşim ve çocuğum var o dünyalara bedel
Altı üstü 2-3 yaş büyük saçma sapan bir düşünceye kapılmışsın.Acele etme bence biraz daha vakit geçirin işin rengi belli olsun sonra açıl.Özgüvenli olursan işler daha da kolaylaşır hem senden iyisini mi bulacak
Hocam Git konuş bu işler beklemez Ha ne olur Kızın yüzüne bir daha bakamassın yada olgun bi şekilde biz uygun degılız falan der olum yok ya sonunda yapıştır mesajı.![]()
biraz daha yokla sinemaya falan davet et, baktın olumlu şekilde gidiyor konuşursun ben senden etkilendimde falan da filan işte açılırsın yani hemen konuşma ters tepebilir. Az daha bekle.
Bekle kardesim ne zaman belli ederse o zaman konus. Kusrasi gidiyorum diyorsun geriye kalan zamanin cop olacak hic bir sey anlayamayacaksin hatta hic o kursa gidemeyeceksin. Kizin ve ailesinin yuzune bakamayacaksin surekli kensine sacma sapan seyler kuracaksin...
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diyelim kıza açıldın kabul etmedi nasıl yüzüne bakıp bundan sonra beraber kursa gideceksiniz mecburen kursu bırakıcaksın he yok ben gavatım kıza açıldıktan sonra reddederse yine bişe olmamış gibi takılırım diyorsan açılabilirsin![]()
Böyle devam sakın açılma ilerleyen zamanlarda ufak ufak kıskançlıklar baslarsa dile getirirsiniz zaten boş yere kursuda aile ilişkilerinide mafetme![]()
Beklerse olacak senaryo: Bekliyor... Bekliyor... Birgün Facebook tan bir bakıyor "ilişkisi var." Coming son
Beklemez ise olacak senaryo: 1. Yüz yüze iken söyle. Bu işler mesaj ile falan olmaz hocam. Misal kurstan çıktıktan sonra bildiğim güzel bir Cafe var gidelimmi falan de. Sonra gidelim derse bu iş olur. Sohbet ederken yapıştırrr ya böyle böyle ben senden hoşlanıyorum falan de ilk gördüğüm günden beri falan çok hoşsun falan de yürü git ordan depara kalk hocamYok derse masayı dağıt kaç gitsin ordan sonra hesap kıza kalsin
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşver aga reddedicek sonra kursu bıraktığınla kalıcanŞuan bu dediklerimi yap işe yarar... Ufak tefek kıskan, saçların güzel olmuş yeaa bugün de sonra konuyu değiştir. whatsappta ise arada kalp felan gönder pardon ya felan de baktın olumlu sık sık gönder sonra zaten pardon demene gerek kalmadan sevgili olmuşsunuzdur
Senin gibi 4tane daha adam olacak şu daglari mor koyun gibi deler yecerimHergele durmak hata kazanc ve kayiplarinin hesabini yap mantikli olani bulacaksin bana gore mantikli olan hemmennn konusman
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklerse olacak senaryo: Bekliyor... Bekliyor... Birgün Facebook tan bir bakıyor "ilişkisi var." Coming son
Beklemez ise olacak senaryo: 1. Yüz yüze iken söyle. Bu işler mesaj ile falan olmaz hocam. Misal kurstan çıktıktan sonra bildiğim güzel bir Cafe var gidelimmi falan de. Sonra gidelim derse bu iş olur. Sohbet ederken yapıştırrr ya böyle böyle ben senden hoşlanıyorum falan de ilk gördüğüm günden beri falan çok hoşsun falan de yürü git ordan depara kalk hocamYok derse masayı dağıt kaç gitsin ordan sonra hesap kıza kalsin
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION]https://www.youtube.com/watch?v=v9FGkzGPwws
hocam İngilizce kursunda böyle bir durumu yaşadım kız her gün gelip soru falan soruyordu bana ben b-2 dim kız a-2 sınıfındaydı ilk öncede kız geldi yanıma siz üniversite sınavına mı hazırlanıyorsunuz diye bende hayır dedim normal dil kursuna geliyorum dedim iş amaçlı neyse sağdan soldan falan konuşuyorduk arada bir baktım zaman su gibi akmış geçmiş ben tam b-2 oldum belgemi aldım kurs benim için bitti ve kıza açılamadım hep içimde upte kaldı şuan yolda görsem de direkt söylesem diyorumnumarasını da almadık saf gibi
sen sen ol gördüğün yerde yapıştır ölümde yok nasılsa içindeyim nasılsa yine
![]()
yapıştır hocam dinle yapıştır ölüm yok sonunda upte kalır bak içinde sana evet gelirse belki kursa gider sekretere durumu anlatıp kızın numarasını isterim gaza gelip![]()
Kabul etmeyip baksan nörecen o saatten sonraAhaha cok iyiya supersin kardesim ama ben yapamam sanirim
Senin gibi 4tane daha adam olacak şu daglari mor koyun gibi deler yecerim
Hocam eve gelip giden insan bunlar tek kizla bitmiyoki kizla nasil yuzyuze bakcaz bidaha sonra
mobildeyim.
Ahaha cok iyiya supersin kardesim ama ben yapamam sanirim
Senin gibi 4tane daha adam olacak şu daglari mor koyun gibi deler yecerim
Hocam eve gelip giden insan bunlar tek kizla bitmiyoki kizla nasil yuzyuze bakcaz bidaha sonra
mobildeyim.
Kız bu kadar rahat takılıyorsa yanında ne bileyim kafeye gidelim takılalım vs. kız seni arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimalle ama böyle devam ettikten bir süre sonra belki etkileyebilirsin ama şuanlık hamle boşa olur gibi görüyorum.
hocam sakınan göze çöp batar sözü var ya o çok doğru sizin dediğiniz mantıklı çerçeveden doğru ama böyle konulara yanlış. Normal de bir kıza açılırken yani sevip sevmemem önemli değil eğer kızı beğenmişsem 3-5 takılalım diye seni seviyorum da diyorum her şeyi de diyorum çok basit bir şekil de utanma olmadan ve genelde de %50 yarı yarıya evet alıyorum 4 kızdan 2 si evet diyormesela en son birine saati sordum direkt saatim yok dedi geçti ve bitti hiçte üzülmedim zaten sevdiğim falan yok maksat takılmak olsun 1-2 hafta
ret etsin hiç umurumda olmaz 1 dakika bile geçmeden yanında kız varsa gider onu denerim önümdeki maça bakarım
durum böyle iken bu kurstaki kıza tek kelime edemedim yazdığınız gibi titiz davranmaya çalıştım ve sonuç kıza bir şey diyemeden kurs bitti o kızın üstüne 4 kişiyle takıldım 4-5 aydır ama hala içim de upte kaldı her gün aklıma geliyor ama ne telefon numarası aldık saf gibi nede adres bir şey
o yüzden içinden ne geliyorsa direkt söylemekte fayda var bence bu gibi konularda tabii bu bakış açısı sizin dediğiniz gibi de düşünülebilir benim dediğim gibi de kişiden kişiye değişkenlik gösterir bu durum
![]()
Toplanın beyler, gün geçmiyorki yeni sorunum ortaya çıkmasın bu sefer derdim başka bana akıl verin. Olayı anlatıyım
Beyler bizim bi aile dostumuz var birbirimize çok yakınız sürekli geliriz gideriz birbirimize bu aile dostumuzun birde kızı var.Daha doğrusu 2kızları var ama digerinin yaşı büyük benim ablamlarımla yaşıt(30yasında)o yüzden o beni ilgilendirmiyor.Sizinde anlıayacagınız gibi Olayın kahramanları ben ve onların ailesinin küçük olan kızları.Birgün otururken kızları ingilizce kursuna yazılmış.Banada sende git yazıl dediler beraber gidersiniz dediler.Bende nasılsa boşum işyok güç yok tamam olur dedim gittim yazıldım kursa beraber gitmeye başladık yaklaşık 1aydır gidip geliyoruz.
Bu kızla ben kursa gitmeden önce pek samimi değildim anca meraba meraba bu kadar, kursa gitmeye başladıktan sonra işin rengi değişti beyler.Kurs çıkışı cafeye oturmaya gidiyoruz,(kendisi teklif ediyor bana gidip oturalım diye)biyere gidecek olsa benide çagırıyo yada benden akıl alıyo,aktiviteler yapıyoruz bowling,bilardovs. Kızda samimi olmaya başladık,numarası yoktu bende numarasını aldım whatsapdan konusuyoruz ama henüz sadece kurstan kursa,gelcenmi gelmicenmi,ödevi yaptınmı yapmadınmı,kurs günü haberleşiyoruz şurda buluşalım beraber gidelim diye vs.Anlıyacagınız whatsapp konuşmalarda bi cacık yok.
Asıl olaya geliyim,Kursa gitmeden önce kız hakkında en ufak bi düşüncem yoktu.Kursa başladıktan sonra tüm fikirlerim değişti.Kızdan hoşlanmaya başladım.platonik sevgiye dönüştü. kız benim hakkımda ne hissediyo hiçbir fikrim yok.bana diyebilirsiniz bu kadar samimi oldugunuza göre kızda hoşlanıyodur diye ama öyle değil kız zaten çok sıcak kanlı biri herkeze karsı, sessiz sedasız bi kız o yüzden daha somut bilgiler lazım.Onuda geçtim ortada büyük bi sıkıntı var kız benden yaşça büyük ben 22yasındayım kız 25yasında ama şöyle bişeyde var yanyana dursak ben büyük gösteriyorum kızdan, kız zaten minyon yani yaşını göstermiyor.
Acaba diyorum kıza açılsammı diyorum ama kendimi onun yerine koyuyorum Düşünüyorum kızın üzerindede psikolojik bi baskı vardır Sonuçta kızla sevgili olsak annesi babası demiyecekmi o cocuk senden küçük falan diye ''ELALEM NEDER'' hesabı var bide o yönü aklıma geliyo. biyandan diyorum ya redederse bu sefer kzın yüzüne bakamam hem az çok ingilizce öğreniyoruz kurs yalan olcak,kursada geçtim aile dostumuz gelip gidiyolar hem o mahcup olcak hem ben mal gibi kalacam ortada yani beyler 2ucuda b*klu değnek sizin anlıyacagınız.
Napsam nediyonuz böyle devammı etsin yoksa açılayımmı kıza
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.