Siz olsanız? Fikre ihtiyacım var..

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ben olsam giderdim. Kaybedecek birşeyiniz yok ise sizde gidin. Baktınız yapamıyorsunuz geri gelirsiniz. Ama orada internet işleri nasıl oluyor araştırmak lazım. Yani işten gelince youtube ayıracak küçük bir vaktinde olursa hiç düşünme git derim.

Orda olacağın demek bu işleri yapamayacaksın anlamına gelmiyor bence illaki adsl bulursun . Ve sosyal hayat çok fazla olmadığı için yt ye de devam edersin .
Verdikleri para da çok iyi bence kaçırma derim hemde bekarsın durma git bence hocam .
Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler . Bi sene çok fazla bi süre değil hem çok para biriktirirsin hemde belki bir sene sonra daha fazla bi maaşla iş teklifi alacaksın .

Orda olacağın demek bu işleri yapamayacaksın anlamına gelmiyor bence illaki adsl bulursun . Ve sosyal hayat çok fazla olmadığı için yt ye de devam edersin .
Verdikleri para da çok iyi bence kaçırma derim hemde bekarsın durma git bence hocam .
Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler . Bi sene çok fazla bi süre değil hem çok para biriktirirsin hemde belki bir sene sonra daha fazla bi maaşla iş teklifi alacaksın .

Şöyle birşey aslında sosyal anlamda çok fazla imkan varmış. Oradaki arkadaşlardan aldığım duyum bu. Para biriktirme konusunda kesinlikle haklısınız.. 3 ayda 400 dolar evin bütün giderleri. Kirası elektriği suyu osu busu. Aylık en kral yaşadıklarında harcadıkları 500-600 dolar paraymış. Normal bir yaşam ile 250-300 dolar aylık harcama yapıyorlarmış..

Yemek konusu kafamı çok karıştırıyor.. Oralarda Türk lokantası bulmak zor. Sağdan soldan yemekte yiyemezsin ne pişirdikleri belli değil..

Kesinlikle gitmelisiniz..En azından geriye dönüp keşke dememek için bile denenir.

Şöyle birşey aslında sosyal anlamda çok fazla imkan varmış. Oradaki arkadaşlardan aldığım duyum bu. Para biriktirme konusunda kesinlikle haklısınız.. 3 ayda 400 dolar evin bütün giderleri. Kirası elektriği suyu osu busu. Aylık en kral yaşadıklarında harcadıkları 500-600 dolar paraymış. Normal bir yaşam ile 250-300 dolar aylık harcama yapıyorlarmış..

Yemek konusu kafamı çok karıştırıyor.. Oralarda Türk lokantası bulmak zor. Sağdan soldan yemekte yiyemezsin ne pişirdikleri belli değil..

Hocam sonuçta orda bir tek Türk müslüman siz olmayacaksınız :) Türkler vardır illaki Türk olmasa müslüman kardeşlerimiz vardır. Deniz ürünleri fazla orda galiba bol bol balık yersiniz :)

Bekarsan hiç düşünme derim ben . Sadece para değil + tecrübe kazanırsınız .
Belki biraz çince öğrenirsiniz ilerde çok fazla işinize yarar.

Şimdi hocam ordan aylık 3500 4000 dolar aylık 1k dolar gıderın olsa 3bin dolar sana kaar peki ytden aylık 3bin kazanıyorsan veya daha fazla düşünmene bıle gerek yok burda dur derım

Eğer Türkiye'de başka bir iş imkanınız varsa gitmenizi önermem, ama sadece Youtube ile uğraşıp geçiminizi sağlayacaksanız çok zorlanırsınız. Çin'e gidip işte çalışıp en azından birikim yaparsınız, sonra isterseniz dönüp evlenirsiniz ya da oradan da birini bulup evlenebilirsiniz.

Bana kalırsa hiç durma git derim
Hele bekarsan bu bir fırsat bile sayılır
Bir sene dişini sıksan toplu bir parayla döner hazırlığını yaparsın
Sene başından itibaren youtube ta yeni güncellemeler kendini belli etti
Topluluk lar kıyımlar aldı başını gidiyor
Youtube a bel bağlama
Youtube tan para kazanmak bundan sonra o kadar kolay olmayacak

Gidersen Kategorileri Ver Bize hocam :D Gözün arkada Kalmaz :DASDASDAS şaka 2.yorumum ama hocam kesinlikle gidin diorum :)

hocam sakın bu fırsatı kaçırma aman diyim we bildiğim kadarı ile çind de internet genel olarak bedava heryerinde free wifi var ve hocam sen bu gemileri yaparken kameraya çeksen zaten deli gibi izlenme alırsın heryere go pro yerleştir yap hem videoların olur hem çalışırsın ama sakın kaçırma öyle bi fırsatı youtube a güven yok

ben olsam giderdim.youtube-e guven olmaz.
isin icinden isde cikabilir.belki ordanda baska bi ulkeye is teklifi gelir daha iyi yasam sartlariyla beraber.

arkama bile bakmam dil-iş tecrübesi-yabancı ülke tanıma herşeyden kıymetli,insana ömür boyu değer katar youtube ne olur allah bilir.işin de gayet güzel kendini geliştirirsen

herkes kendi kafasına göre yorum yapacaktır fikirler önemlidir tabi ama en önemlisi senin fikrin bence dostum..

bazı arkadaşların dediği gibi youtube bugün var yarın yok.. git abi çine orada para biriktir 1 sene çok uzun bi zaman değil.. hali hazırda bekleyen bi yenge varsa daha da güzel 1 sene bekler seni sıkıntı yok..

küçük bi laptop al yanına vds falan vardır zaten sende boş olduğun zamanlarda günde 2 saat ayırsan sana yeter (maaşın zaten iyi)

Bence git hocam geri geldiğin zaman tecrübe + maddi birikim + CV ne ekleyebileceğin yurtdışı deneyimi ve dil deneyimi olucak yanı gidersen kaybedecegin ne var onu düşün ama gitmezsen kaybedeceğini çok şey var bence bu fırsat degerlendirmen lazim diye düşünüyorum ve son olarak yt te guven olmaz diyerek noktayı koyuyorum.

Youtube işini her yerden yaparsın ama devamlı evde kalıp bu işle uğraşmak kulağa hoş gelsede ciddi sorunlar çıkarabiliyor. Ben olsam benide götür derim :D

ben senin evlenip çoluk çocuk sahibi olmanı isterim, daha öncede sormuştum zaten hocam evlimisin diye.

31 yaşında çin de fena fikir değil aslında :D verimin tavan yaptığı yaş

Hocam hiç birşey olmasa bile ufkunuz açılır yeni yerler yeni hayatlar yeni insanlar görürsünüz + kendinizi geliştirirsiniz bence 1 dakika durmayın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri