Siz siz olun bir anda patlama yapmayın

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

CyberTR

Kayıtlı Üye
Youtube işinde yeniyim geçen gün 5 kanal açmıştım ve 2si çok tuttu bir anda izlenim, tık, kazanç 4 katına çıktı ancak bu akşam bir baktımki youtube diğer 3 kanalıma dokunmamış bu 2 kanalımı patlatmış. Bu spam işi gerçekten oldukça karışık bir dava. Youtube'a hala anlam verebilmiş değilim zaten anlasam kazanmaya başlayacağım :) Saygılar..

Youtube işinde yeniyim geçen gün 5 kanal açmıştım ve 2si çok tuttu bir anda izlenim, tık, kazanç 4 katına çıktı ancak bu akşam bir baktımki youtube diğer 3 kanalıma dokunmamış bu 2 kanalımı patlatmış. Bu spam işi gerçekten oldukça karışık bir dava. Youtube'a hala anlam verebilmiş değilim zaten anlasam kazanmaya başlayacağım :) Saygılar..

oldu uygularız.
www.çöppara.com

geçmiş olsun benim başıma böle şeyler çok geldi hepsininin çözümünü buldum çok büyük ihtimal o kadar çok deneme yanılma yaptımki spam yemiyecem büyük ihtimal artık 15 inde başlıyorum bende şuan bazı işler var bu sırada bazı son şeyler var adsense ile ilgili onları araştırıyorum

spam bütün kötülüklerin anasıdır o sizi bırakmadan siz onu bırakın :D

geçmiş olsun kaç video vardı ve patlama derken kaç görüntülemeyi kastediyorsunuz?

Derin bir nefes alın ve spamı bırakın :)

Spamı bıraksam ne yapacagım konusunda en ufak bır fıkrım yok sonuc olarak kanallarla o kadar ugrasacaz ve telıf gelıp kapanma korkusuyla yasayacagız bılmıyorum yanlış mı düşünüyorum

---------- Mesaj saat 08:01:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:00:17 civarında gönderildi. ----------

spam bütün kötülüklerin anasıdır o sizi bırakmadan siz onu bırakın :D

Spamı bıraksam ne yapıcam hocbır fıkrım yok acıkcası

---------- Mesaj saat 08:04:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:01:39 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun kaç video vardı ve patlama derken kaç görüntülemeyi kastediyorsunuz?

Çok fazla birşey değildi ancak kazancı ve ızlenmelerı 4e 5e katlamıstı bır kanalda 270 diğerinde 80 video vardı bu arada ıkısıde ayrı gmaîl hesabına baglıydı

---------- Mesaj saat 08:06:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:04:12 civarında gönderildi. ----------

Komikmiş kardeş güle güle kullan.

Spamı bıraksam ne yapacagım konusunda en ufak bır fıkrım yok sonuc olarak kanallarla o kadar ugrasacaz ve telıf gelıp kapanma korkusuyla yasayacagız bılmıyorum yanlış mı düşünüyorum
.

Hocam ben dizi işindeyim ama dizi işine girmeden de günlük 5 $ kazanıyordum tamamen manuel videolar yükleyerek.

Hocam ben hep tek kanal calstım halda tek kanal calısıyorum. Kanalın katagörisi Haber üzerine en son haberleri yakalayıp atıyorum. 4 aylık kanal ama 4.3k abonesi 750k izlenmesi var ve suan günde 25TL den fazla para veriyor. Eğer kendinizi garantiye almak istiyorsanız birde yedek kanal acın. (illaki haber videosu atın demiyorum hocam) Kanalınızı birde Twitter, Facebook, vs. ile desteklerseniz kazanç daha da artar.

Herkes spamı bıraksın, ben sizin yerinizede kanal açarım.
:D

Hocam ben hep tek kanal calstım halda tek kanal calısıyorum. Kanalın katagörisi Haber üzerine en son haberleri yakalayıp atıyorum. 4 aylık kanal ama 4.3k abonesi 750k izlenmesi var ve suan günde 25TL den fazla para veriyor. Eğer kendinizi garantiye almak istiyorsanız birde yedek kanal acın. (illaki haber videosu atın demiyorum hocam) Kanalınızı birde Twitter, Facebook, vs. ile desteklerseniz kazanç daha da artar.

Hocam haklısınız aslında ancak o kadar ugrasıp 3 telif alıp kapanmak var hocam bu korkutuyor benı acıkcası siz turkce mı calısıyorsunuz ıngılızce mı

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Hocam haklısınız aslında ancak o kadar ugrasıp 3 telif alıp kapanmak var hocam bu korkutuyor benı acıkcası siz turkce mı calısıyorsunuz ıngılızce mı

İngilizce haber üzerine. Hocam ben videoları atarken izliyorum videoları bakıorum amator cekim var mı eger varsa atmıyorum. Cünkü haber kanallarına gelen telif hakkı genelde hatta tamamen amator cekimlerden geliyor. Tecrube ile sabittir :) eski 2 kanalımada amatör cekimlerden gelmişti :) acemilik işte

İngilizce haber üzerine. Hocam ben videoları atarken izliyorum videoları bakıorum amator cekim var mı eger varsa atmıyorum. Cünkü haber kanallarına gelen telif hakkı genelde hatta tamamen amator cekimlerden geliyor. Tecrube ile sabittir :) eski 2 kanalımada amatör cekimlerden gelmişti :) acemilik işte

Haklısınız aslında bızım tek sorunumuz sabırsı olmamız bır anda kazanclar artsın ıstıyoruz ancak bu ısler gercekten zamanla oluyor kaç videonuz var suanda

---------- Mesaj saat 12:12:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:32 civarında gönderildi. ----------

Hocam ben dizi işindeyim ama dizi işine girmeden de günlük 5 $ kazanıyordum tamamen manuel videolar yükleyerek.

Dizi işinden de korkuyorum spamdan daha kotu sonuclara yol acabılır

Haklısınız aslında bızım tek sorunumuz sabırsı olmamız bır anda kazanclar artsın ıstıyoruz ancak bu ısler gercekten zamanla oluyor kaç videonuz var suanda

Suan 2345 video var kanalımda. Bende cok sabırsız biriyim :) ama kanalıma cok özen veriyorum herseyi elimle manual yapıyorum :) Kanalın acında hemen günde 1$ kazancaksnız diye birsey yok zaten :) 4 Ay oldu daha yeni yeni günde 30TL vermeye basladı.

ani çıkış yapan , videolarada kanallara da dikkat ediyor youtube
bi günde 100 bin tık alan videoya +18 koydu para kazanmayı kapattı
videoda bildiğin sıradan video :D
aynı vidoyu başka kanala ekledim 2 aydır kazandırıyor

ne demiş atalarımız geç ama temiz olsun

Boşa harcanan zaman, para kazandım diye boş boş sevinme ve hüsran. Bırakın şu spamı az kazanın ama ilerisi olsun. 3 günde videolarımı çalan kanallara telif yolladım. Baktım bugün hiç biri yok. Öyle bir sevindim ki anlatamam. Öyle 3 kuruşa 5 köfte yok.. Hele özgün çalışanların üzerinden emeklerini çalmak hiç yok. Herkes videolarını çalanları şikayet etsin arkadaşlar. Bu spam yoksa bitmez..

Az önce iki kanala daha telif yolladım. Oh ne güzel misss yakında kapanır onlarda..

Boşa harcanan zaman, para kazandım diye boş boş sevinme ve hüsran. Bırakın şu spamı az kazanın ama ilerisi olsun. 3 günde videolarımı çalan kanallara telif yolladım. Baktım bugün hiç biri yok. Öyle bir sevindim ki anlatamam. Öyle 3 kuruşa 5 köfte yok.. Hele özgün çalışanların üzerinden emeklerini çalmak hiç yok. Herkes videolarını çalanları şikayet etsin arkadaşlar. Bu spam yoksa bitmez..

Az önce iki kanala daha telif yolladım. Oh ne güzel misss yakında kapanır onlarda..

Hocam çalıştığınız kanaldaki videolar size mi ait

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri