Siz Siz Olun Bir Yerinize Bir şey Battığında Mutlaka Doktora Gidin! :)

Geçmiş olsun. Ayağın kürek mübarek :D

Yuhhhh! O Nasıl Tespit Öyle? :) Ayağım Tam Tamına 42 Numaradır :) İyi Dileklerinden Dolayı Teşekkür Ederim...

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

Geçmiş olsun.Bizimde bir yakının ayağından girmişti.Hep farklı yerinde gözüküyordu alamamışlardı.Onunla toprağa gitti.

Yukarıdaki Mesajlardada Belirtmiş Arkadaşlar. Bu Gerçekmiş Vücuda Giren İğne Yürüyormuş, Kalbe ve Beyine Kadar Varabiliyormuş. Sonucu Ölüm Bile Olabiliyormuş...

geçmiş olsun hocam.ben olsam kesin durum vahimdi,kolay kolay gitmezdim ve çıkarabildigim kadarını kendim çıkarırdım.sonra çekilen acıyada normal,igne batmıştı ondan acıyor hala derdim.sen yine iyi yapmışsın doktora gitmekle :)

Verilmiş sadakanız varmış hocam. Geçmiş olsun.

Geçmis olsun hocam böyle seyler pek onemsenmez ama sakaya da gelmez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION]

Gercek ve samimi soyluyorum bu ayaklar cok futbol oynadi :) tbm si yuksek bu ayagin

iyi Dileklerde Bulunan Bütün Arkadaşlara Teker Teker Teşekkürlerimi İletiyorum. Paylaşımdaki Amacım Mutlaka Aranızda Bu Tarz Durumları Önemsiz Kılanlar Vardır. Onlara Ders Niteliğinde Paylaşmak İstedim. Gerçekten Önemsemek Gerektiğini Cerrah Neşteri Ayağıma Vururken Bir Kez Daha iyi Anladım. Sizlerde Önemseyin...

Bu Arada [MENTION=28522]filmman[/MENTION] Bu Ayakların Dili Olsada Bir Konuşsa :)

benim küçük dilimle boğazıma kocaman balık kılçığı saplandı resmen ağzımı kapatamıyodum. Doktora gittim dalga geçti 10 tane iğne verdi boğazın şişmiş senin dedi. Neyse ki düştü o sıralarda.

[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] dogrumu tahmin etmisim ?

Babamın ayağın dizine çook küçükken inşaatta çalışırken çivi batmış. O zamanın büyükleri işte vurup kanatmışlar falan hemen enfeksiyon kapmasın diye. Bundan 4 sene önce aşırı şekilde diz ağrısı şikayetinden tanıdığım samimi olduğum bir ortopediste götürdüm. Gerekli radyoloji tetkikleri yapıldıktan sonra dizinin iç kısımlarında 2-2,5 cm büyüklüğünde yabancı bir cisim tespit ettik. Babamı soru yağmuruna tuttuk bu nasıl olur imkansız falan çocukluğuna indiğimizde bu olayla karşılaştık kendisi bile unutmuş.Adam bildiğin senelerce küçücük çivi parçasıyla yaşamış durmuş. :D Küçük bir operasyonla çivi parçasını dizden çıkarttık. Velhasıl gerçekten bu tür olaylar şakaya gelmez. Çok büyük sıkıntılara yol açabilir. Geçmiş olsun sayın hocam.

Geçmiş olsun, şu ayağıma batan iğnelerin hattı hesabı yok bizim evdekiler pek dikkatsiz birgün bizimde başımıza gelecek gibi

geçmiş olsun hocam. yine ucuz atlatmışsınız. Allah korusun daha kötüde olabilirdi.

bu arada röntgeni çeken arkadaş bizim forumdan galiba..
direk REF istemiş :D

Rky4Vj.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri