bir kaç günde 10 000 izlenim ve iyi para kazandığım partner kanalıma gelen mesaj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
bir kaç günde 10 000 izlenim ve iyi para kazandığım partner kanalıma gelen mesaj![]()
Vallahi kendi özgün videolarımızı yüklemediğimiz sürece fazla da şikayetçi olmamalıyız bu tip şeylere. Kaldı ki forum da bile konusu var, kanallarının nasıl kopyalanıp kendi kanalızda yayınlanacağına dair.
Kendi düşen ağlamaz hesabı.
ne var bunda adamın vakti yokmus senden alcak iste hem tşkde etmis daha ne istiyon ya habersiz alsaydı![]()
ben kanal kopyalamadim bu kanalıma diğer kanallardan seçerek ekledim bazılarıda kendime aitkendime ait videolara telif basarım kanalı kapanırda ama yazık bırakayım kazansın kazanacağını. En azından dürüstce mesaj atmış adam
---------- Mesaj saat 00:08:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:50 civarında gönderildi. ----------
yazıp bilgilendirdiği için bişey yapmayacağımkazansın kazanırda inşallah. bu forumdaysa o arkadaş diğer kanallarımıda vereyim
![]()
ben kanal kopyalamadim bu kanalıma diğer kanallardan seçerek ekledim bazılarıda kendime aitkendime ait videolara telif basarım kanalı kapanırda ama yazık bırakayım kazansın kazanacağını. En azından dürüstce mesaj atmış adam
---------- Mesaj saat 00:08:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:50 civarında gönderildi. ----------
yazıp bilgilendirdiği için bişey yapmayacağımkazansın kazanırda inşallah. bu forumdaysa o arkadaş diğer kanallarımıda vereyim
![]()
![]()
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle mesaj![]()
![]()
bir kaç günde 10 000 izlenim ve iyi para kazandığım partner kanalıma gelen mesaj![]()
ne kızacağım ya helali hoş olsun zahmetimkanalımı paylaşada bilirim sorun değil )) kopyalasa bile benim kanalın gördüğü etkiyi göremez o videolar. her kanalda aynı izlenimi alamaz zaten
---------- Mesaj saat 00:19:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:18:44 civarında gönderildi. ----------
bende her girdiğimde ilk olarak yorum varmı diye gelen kutusuna bakarım açar açmaz mesaji gördüm ))
Kanalini bize de ver, bizde kopyalayalim
Hangi partnerdesin, bize de tavsiye eder misin sirketi?
Kanali ver mende ogurlayim)
sorun değil zaten ararsanız kolay bulurusnuz kanalı
Qurbandır sənə![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.