Sizce bu bir taktik mi

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

kera

Yasaklanmış
arkadaşlar demin hani kurtlarvadisi fragmanı konusunu açtım ya
o kanaldaki bir video 190k izlenme almış
onu çözmeye çalışıyodum
kanalın bir sitesi bir face sayfası falan var mı diye
işte bu 190k izlenen videonun etiketlerine falan baktım
birde açıklamasına bakıyım dedim....
sizce gerçkten bu bir taktik mi

videonun açıklamasına bakın :D
faydası var mı arkadaşlar harbi böyle yapsak
Serkan abi konuyu okursan yorum yaparmısın
faydası var mı bunun
harbi merak ettim ondan açtım konuyu

Bence 100/100 Cok Onemli hatda 1 cumleyi defalaraca alt alta girib 1 saatde bi kac videonun 20.000 den fazla islendiyini gordum

Taktik o bunun hakkında baya bir yabancı kaynaklar felan vardı.Ben etiket girmiyorum.Açıklamada yazan kısım ile başlık uyumlu olacak ve belli bir harf sayısını geçmeyecek felan filan.Anahtar başlık kelimesi açıklamada bir kaç kez tekrarlanacak.Okuduklarım bunlardı.

Kera evet bir taktik buna yabanci forumlarda seo dünyasinda "keyword stuffing" derler.
Google sitelerde bunu yapanlari 1-2 sene önce Penguen güncellemesiyle fena bi sekilde vurdu (o siteleri cezalandirdi ), ama youtube de bir hamle yaptimi yada bu yöntem youtube de bir avantaj sagliyormu bilemem..Ama google un bunun bir spam yöntem oldugunu bildigini bilin..

o aciklamanin faydasi var ayrica arkadasin 232 tane abonesi var ve ac kurt gibi fragman ve dizi bekliyorlardir aboneninde farki var abonelerin yarisi paylassa zaten 500 kisi direk izler geriside aciklamanin ve etiketlerin faydasi.!!! birde basta popiler oldu yani anlayacagin adam ilk adimda zaten gol atiyor.!!!

önce yüklemek baya bir farkediyor dün bir videoyu yükledim benden bir kaç dakika sonra başkası bir kopyasını yükledi onunki 2 binlerde benimki 100 binlerde oldu.Abonenin paylaşımı birde sanırım 194. bölüm odaklı kelime seçmiş ama biraz fazla olmuş açıklama kısmı bence

o aciklamanin faydasi var ayrica arkadasin 232 tane abonesi var ve ac kurt gibi fragman ve dizi bekliyorlardir aboneninde farki var abonelerin yarisi paylassa zaten 500 kisi direk izler geriside aciklamanin ve etiketlerin faydasi.!!! birde basta popiler oldu yani anlayacagin adam ilk adimda zaten gol atiyor.!!!

hocam açıklamayı bu kadar tekrarlamak videonun hit olmasını sağlayabiliyor mu bir arkadaşta etiket girmiyorum dedi ben hem başlık hem etiket hemde açıklama giriyorum açıklama video ilgili oluyor ben deniycem belki tutar:)

arkadaşlar benim tecrübeme göre videonuzun sıralamadaki önceliği yani birisi aratınca başlarda cıkmasını sağlar düzgün ve çok açıklama + açıklama kısmına girilen taglar.yani önemli sayabiliriz.Ancak bu sekilde karmakarışık ve eski taglar girmenin yararı olur mu bi fikrim yok..

Ben de şunu söyleyebilirim. Bi kanalın videolarını kopyaladım. Sadece ek olarak etiket sayısını güncelledim. yani onunkinde 4 etiket vardı ben 8-10 civarı yaptım. şimdi arattığımda benim videom üstte çıkıyor. ve bi site paylaşmış artısı.

---------- Mesaj saat 05:59:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:34:46 civarında gönderildi. ----------

Adamdaki şansa bak paylaşan siteye bak...

Uploaded with ImageShack.us

videonun istatistik kısmına baktığımda bugun.com.tr gibi sitelerin embed yaptığını görüyorum. Bu durumda bu kadar fazla hit alması normal.

Report uzerine adresi kaldirdim onun yerine caps ekleyin lutfen

O video benimdi biraz düşünceli olup keşke video yerine açıklama kısmının capsini koysaydınız video bu sabah telif yedi.
Açıklama kısmını bende başka birinden gördüm böyle yapıyordu ve videosu uçmuştu gittim bunun için program yazdım okadar kelimeyi hazırlamak sadece 10 saniyemi alıyor. Umarım birdahakine daha düşünceli olursunuz

---------- Mesaj saat 12:22:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:51 civarında gönderildi. ----------

Telif hakkı ihtarını yollayan arkadaş bu siteden ise bana ulaşabilirmi karşılıklı anlaşarak kaldıralım şunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri