Sizce Bu kanalı nasıl değerlendirmeliyim...

• Kullanıcı Doktor33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Doktor33

Kayıtlı Üye
İyi Çalışmalar ytpara ailesi ;

elimde 7 milyon izlenimli ve 13 k aboneli bir kanal var yaklaşık 2,5 yıldır düzenli parasını alıyordum. bu ay tüm videolara eşleşen gelmiş yeni video atıyorum ünlem yanıyor.

Simdi Sorum sizce partnere mi geçmeliyim yoksa ünlemden geçmek için uğraşmalımıyım ?

2. sorum mart ayında içinde var olan para partnere geçersem ne olur adsenseye yatar mı? yoksa partnere mi yatar ?
iyi forumlar...

eğer partner derseniz sizce hangi partnere geçmeliyim...

Son düzenleme:
1- Partnere geçmelisin tabiki, partnere girdikten sonrasını öder.

2.5 yıldır bu soruların cevabını alamadınmı forumda. Foruma sadece yararlanmak içinmi giriyonuz anlamadım.

1- Partnere geçmelisin tabiki, partnere girdikten sonrasını öder.

2.5 yıldır bu soruların cevabını alamadınmı forumda. Foruma sadece yararlanmak içinmi giriyonuz anlamadım.

insanın başına böyle sorunlar gelmeyince fazla ilgilenmiyor. forumu biraz araştırdım ve ünlemden geçme taktiği olayını uygulasam olumlu sonuç alablirmiyim bilmiyorum ikilemde kalınca sormak istedim.

evet formda işimden dolayı fazla vakit geçiremiyorum sorunlarım olduğu zaman gelip yazıyorum sağ olsun sizin gibi arkadaşların yorumlarına göre kendime yol çiziyorum...

bence partnere bulaştırma. özgün video yükle ve ticari kullanımının sana ait olduğunu kanıtla. daha sonra spama devam edersin.

Partnerle falan uğraşmayın hocam.Kim ne derse desin forever adsense.Videolarınızı renderlayıp atmayı deneyin, muhtemelen ünleme düşmeden geçecektir.

partnere geçin hocam siz özgün çalışmıcaksanız videolarınızı yüklerken ona göre engelleyin bazı ülkelerede sonra yazık olmasn 13 k aboneli kanala topluluk falan elinizden kayar gider bi anda.

arkadaşlar 2 gün önce 4 adet özgün vide atmıştım bugün sabah baktığımda para kazaması aktif olmuş sonra bir özgün daha attım oda ünleme düştü şimdi onunda kanıtını gönderebilirm dedim. bakalım ne olacak kaç videodan sonra tamam at doalr yansın diyecekler beklemekteyim...

2. sorunun cevabını ben vereyim. Geçen ay yaptım çünkü. Geçeceğin tarihe kadar tüm gelirler adsense de kesinleşir. Örneğin ben ayın 8 inde partnere taşıdım. 8 ine kadar olanlar adsense de kesinleşti ve ödemeyi aldım. Sonrası ise partnerde görünüyor adsense de artık görünmez oluyor. Mart ayı kazxancı olarak nisanda partnerden alıcam inşallah. Partner konusunda deneyimim olmadığı için partnere taşıma hakkında yorumda bulunamayacağım. Ben adsense nin bir zararını görmemiştim şimdiye kadar ama deneme yapmak için kanalımın birini quize taşıdım. Pek bi fark göremedimm daha nisanda ödeme almaya başlayınca farkı görücem.

Render yapma imkanın yoksa kazancıda iyiyse ihtarda gelmiyorsa partnere geç derim quiz ve lifedan defalarca 4 haneli ödemeler aldım

Render yapmak istemiyorsan youtube video düzenleyiciden ünlem olan videoları dolara çevirebilirsin.

Eğer her attığınız ünleme düşüyorsa boşuna render ile uğraşmayın aynı durum 2,5k aboneli 1 milyon izlenimli kanalıma oldu.Sürekli eşleşen ve kısmi ülke engeli sonucu tüm videoları silip 1 hafta bekledim.1 hafta sonrası özgüne döndüm fakat kanal spam düştüğü için ünlem almaya başladım.Aşırı ünlem adsense zarar veriyor bilginiz olsun.En iyisi quize taşıyın ve ülke engellemesi ( özellikle türkiye ) yapın.Yoksa bazı şeref yoksunu kişiler tarafından flag ve topluluk da yersiniz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri