Sizce FinalCUT Ne Kadar Başarılı...

• Kullanıcı owl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

owl

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Mac Platformunda Telif geçme ve video edit rahatlığı konusunda sizce final cut ne kadar başarılı.Yada mac platformunda çok başarılı dediğiniz bir video editor varmıdır ?

Merhaba arkadaşlar Mac Platformunda Telif geçme ve video edit rahatlığı konusunda sizce final cut ne kadar başarılı.Yada mac platformunda çok başarılı dediğiniz bir video editor varmıdır ?

Bahsi Geçen Programı Bilmiyorum ama Sıklıkla Kullandığımız Camstianın Mac Versiyonu işinizi Görmez mi? Camtasia 2.9.1 (Mac OS X)

Bahsi Geçen Programı Bilmiyorum ama Sıklıkla Kullandığımız Camstianın Mac Versiyonu işinizi Görmez mi? Camtasia 2.9.1 (Mac OS X)

Hocam ben bira daha az uğraş istiyorym az uğraştan kastımda bir işi ikinci kez yapmamak .. Editlemeyi yaptımmı telifi geçicem bi daha zaman kaybı olmaması açısınsan böyle bir sorum oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam ben bira daha az uğraş istiyorym az uğraştan kastımda bir işi ikinci kez yapmamak .. Editlemeyi yaptımmı telifi geçicem bi daha zaman kaybı olmaması açısınsan böyle bir sorum oldu

Yaa Pardon Benim İlk Mesajda Gözümden Kaçmış. Teliften Kastın Nedir?

3.taraf eşleşen vs hocam

Eğer Taktiğini Biliyorsan Geçer. Şahsen Ben Bu Program Sayesinde İşlerimi Yürütüyorum. Render Aldıktan Sonra Nadirde Olsa Uyarılarla Karşılaşıyorum ama Oda Benim Hatalarımdan Dolayı Oluyor. Gerekli Ayarları Yaptıktan Sonra Tekrar Render Alıp Attığımda Sorun Ortadan Kalkmış Oluyor...

Eğer Taktiğini Biliyorsan Geçer. Şahsen Ben Bu Program Sayesinde İşlerimi Yürütüyorum. Render Aldıktan Sonra Nadirde Olsa Uyarılarla Karşılaşıyorum ama Oda Benim Hatalarımdan Dolayı Oluyor. Gerekli Ayarları Yaptıktan Sonra Tekrar Render Alıp Attığımda Sorun Ortadan Kalkmış Oluyor...

Anladım hocam haklısınız gerekli ayarlar olması gerektiği gibi olursa sorun olmaz..

Final Cut yada başka programların çıktı ayarlarında telif geçer yada dünya engeli geçer gibi bir seçenek olmaz. Eğer öyle bir ihtiyacın varsa Videonti kullanabilirsin.

Ancak uzun süredir Final Cut kullanan birisi olarak, program çok üst seviye diyebilirim.

Final Cut = Photoshop dersek
Camtasia = Paint ,diyebiliriz.

Yani bu şekilde basit bir benzetmeyi kolaylıkla yapabilirim.

Ancak uzun süredir Final Cut kullanan birisi olarak, program çok üst seviye diyebilirim.

Final Cut = Photoshop dersek
Camtasia = Paint ,diyebiliriz.

Yani bu şekilde basit bir benzetmeyi kolaylıkla yapabilirim.

Hocam benzetmeniz gerçekten çok iyi oldu ((: teşekkürler

Mac de Adobe premiere elements 13 cok basarili kullanimida bir o kadar kolay. Import yapamayacagi format yoktur. 4 GB boyutunda ve 2 saat uzunlugunda bir videoyu 13 dakikada 700 MB ye kücültüyor.

Mac de Adobe premiere elements 13 cok basarili kullanimida bir o kadar kolay. Import yapamayacagi format yoktur. 4 GB boyutunda ve 2 saat uzunlugunda bir videoyu 13 dakikada 700 MB ye kücültüyor.

:eek: çok iyiymiş hocam ya...

Aynen. Kesinlikle 70 dolar vermeye deger bi yazilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri