Sizce Hangi Partnere Başvuru Yapmam Gerek

• Kullanıcı ozqur17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
[MENTION=5754]ozqur17[/MENTION] ben de diyorum beni niye etiketlemişler, meğerse çok kişi etiketlenmiş ve genelde fikrim yok cevapları var. benim şu ana kadar partnerde bir kanalım yok ama çok okuyup araştırdım. bence partnerden partnere pek bi fark yok he dersen ki ben detaylara dikkat edicem çok kazanmak istiyorum. bu da her partnerin ne tarz reklamlar çıkardığını araştırman gerek tek tek. senin kategorine en fazla uyanı bulman gerek. bence bu tarz şeylere kafanı yorma.ünlem konusunda sıkıntın olabilir ama güncel çalışmıyorsan bırak o kanal kalsın şimdilik. 100 tık az değil günlük 10 tl en az. bunu 1 ayda kazanamayanlar var.

en iyi öğrenme deneyerek öğrenmedir. yeni kanallar aç ve partnerlerin hepsine başvur. ondan sonra karar ver hangisinde sürekli devam etmek istediğine.

bu konularda sayfalarca şey konuşuldu forumu detaylıca incele.

Creative e başvuru yapmaya karar verirseniz skype adres,m,z trknetwork ekleyebilirsiniz :)

Katagori ne ? Spam mi ozgunmu kanal?

3 5 aydır awede partner kanalım var ve parasını hep odedıler... Bu ay 1 telıf geldı yıne gonderıyoruz formları bakalım yıne oderler gıbıme gelıyor ben aweyı nedense sevıyorum :D

bunu yazdım da ya basıma bırsey gelmez umarım :)

Kimileri farkli farkli bakar konuya hocam.

Zoomin partner , eşim olabilir.
Creative , oglum olabilir.
Forela'da , torunum.

Bu 3 ünden şuanlik kendimce şaşmam.

Üstadım ben partnerle çalışmıyorum. Zaten toplamda 5 kanalım var birisi çöplük ama iyi kazandıran çöplük o kanalı partnere bağlamayı düşünüyorum o yüzden ve iyice araştırmadan öğrenmeden bir iş yapmamamdan dolayı partnerlik ile ilgili YTPARA olsun yabancı forumlar olsun tavaf ettim ve ediyorum. Özellikle Zoomin ve creative öne çıkıyor.

Üstadım ben partnerle çalışmıyorum. Zaten toplamda 5 kanalım var birisi çöplük ama iyi kazandıran çöplük o kanalı partnere bağlamayı düşünüyorum o yüzden ve iyice araştırmadan öğrenmeden bir iş yapmamamdan dolayı partnerlik ile ilgili YTPARA olsun yabancı forumlar olsun tavaf ettim ve ediyorum. Özellikle Zoomin ve creative öne çıkıyor.

Creativede fazla güvenmiyorum ama zoomin'i tek geçiyorum.

özgün değilse hiç boşuna uğraşma hele creative hiç bulaşma :D adsense candır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri